Heléne Thornberg

Heléne Thornberg

Heléne Thornberg är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Heléne Thornberg har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Heléne Thornberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-08 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.6. Heléne Thornberg har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med at jobba som mäklare är att få träffa så mycket människor och få vara del av deras stora affär i livet. Se lyckan hos både köpare och säljare.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är lugn och engagerad mäklare som vill hjälpa till med en trygg och säker affär. Min kunskap och erfarenhet ska värderas högt.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag såklart med familj och vänner. Att förgylla livet med saker som gör mig glad är viktigt. Musik ligger mig varmt om hjärtat och jag utövar musik i olika former

2023-11 - 2024-10

70 omdömen om Heléne Thornberg

Sedan starten hos Reco 2015
Fred W
Stora Skipås - Steninge

Mycket behaglig och tillmötesgående försöker lösa uppgiften smidigt. Ibland lite lång svarstid, troligen med god anledning.

Sven Allan E
Mickedala

Trevlig kunnig och saklig Återkoppling borde varit snabbare

Stefan H
Mickedala

Klar och koncis. Servicemässig och rakt på sak. Inget fjäsk eller corporate bullshit. Jordnära!

Claes H
Frösakull

Mycket trevligt bemötande. Engagerad, ställer alltid upp och har bra koll. Håller vad hon lovar. Eftersom Helene var mäklaren då vi köpte en stuga, var det givet för oss att använda Helene när vi skulle sälja

Emma H
Harplinge

Helen är en varm och glad mäklare som alltid möter en med ett leende. Jag har stort förtroende för henne vi har både köpt och sålt hus via henne. Lugn, ärlig och tydlig.

Ajhan J
Frennarp

Väl anträffbar, när vi väl vann budgivningen så fördes dialog mellan oss och mäklaren väldigt professionell och duktig mäklare! Affären gick fort och smidigt för alla parter!

Lena A
Östra Stranden

Mycket kompetent och engagerad mäklare. Vi var med i hela försäljningsprocessen och uppdaterades kontinuerligt.

Bertil A
Östra Stranden

Mycket proffsigt från början till slut och kan varmt rekommendera

Svar från Heléne Thornberg

Tack Bertil. Måste önskar jag er lycka till med den nya fritidsbostaden, i en ny stad.

Claes H
Frösakull

Mycket trevlig och tillmötesgående. Ställde alltid upp, svarade snabbt på frågor. Bra medlare mellan oss och säljarna. Precis det man förväntar sig av en mäklare

Svar från Heléne Thornberg

Tack Claes. Spännande att få följa er resa till ett nytt fritidshus.

Joseph B
Frennarp