Fastighetsbyrån Halmstad

Fastighetsbyrån Halmstad

• BadgeTwelveYears
1 776
4.7

Vi skapar resultat för både köpare och säljare - varje gång - och därför kommer också Halmstadborna tillbaka till oss om och om igen när de ska byta bostad! Genom att vara en rikstäckande organisation med ett nära samarbete med en av Sveriges största banker har vi goda resurser för marknadsföring och kan erbjuda ett brett utbud...

1776 omdömen om Fastighetsbyrån Halmstad

Sedan starten hos Reco 2013

Gunilla A
Steninge

Bra mäklare återkopplade fort om fastighets affären

Bibi A
Vallås

Jag har träffat bara två gånger för kort tid och hon är en trevlig människa .

Caspar S
Snöstorp

Proffsigt bemötande med koll på läget. Agerade engagerat vid försäljningen av vårt hus. Rekommenderas!

Pär G
Östra Stranden

Var till bra hjälp och snabb handläggning och försäljning!

Joel V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evelina Johansson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt

Väldigt proffsig och duktig märklare. Kommunikativ och inspirerande.

Svar från Evelina Johansson

Tack Joel! Alltid trevligt att göra affärer med dig!

Anneli K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Ludvigsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt - Nissastrand

Vänligt bemötande, proffsig, informativ och väldigt trevlig! Väldigt nöjd!

Tack Anneli, vad glad jag blir. Mvh Caroline

Mariann A
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Ludvigsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Getinge

Det är trivsamt att samarbeta med Andreas. Därtill känner man tillit då Andreas är professionell och påläst.

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack för ett fint samarbete, Mariann!

Carl L
Centralt - Galgberget

Med ett gott samarbete löser man det mesta. Vilket också är slag orden för försäljningen av vår bostad. Även fast det var en hyfsat långväg till försäljning har Caroline funnits där och hjälpt oss nå vårt mål, med en knepig marknad lyckades vill tillsist nå vår dröm med Carolines hjälp. Vi är tacksamma för att vi valde Caroline och Fastighetsbyrån som mäklare.

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack snälla för dessa fina orden. Tacksam för er goda samarbetsvilja och så roligt att vi tillsammans nådde dit vi ville! Mvh Caroline

Martin R
Centralt - Öster

Än så länge har vi bara gott att säga 😀

Svar från Evelina Johansson

Tack, hoppas upplevelsen fortsätter så :)

Bo N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Ludvigsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt - Galgberget

Väl bemötta , med vänligt leende. Visade lägenherens plus ochminus svarade på våra frågor. Verkade påläst ä

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack snälla för era fina ord. Roligt att göra affär med er! Jag hoppas att ni ska trivas på nya adressen. Allt gott önskar jag er! Mvh Caroline

Sven-Erik D
Sålde sitt hus med hjälp av Heléne Thornberg en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Fyllinge

Trevlig, kunnig och återkopplar snabbt om det är något man undrar över. När vi köpte vårt nya hus så var hon mäklare för det objektet och det skötte hon med bravur, så valet av mäklare när vi skulle sälja vårt gamla hus var självklart. Vi kan varmt rekommendera Helene Thornberg!

Svar från Heléne Thornberg

Tack! Så kul att få följa er bostadsresa.

Joel N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evelina Johansson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Brogård

Snabb och tydlig hjälp. Vi har enbart rekommendationer för Evelina. Från första möte till försäljning så har allting gott smärtfritt och vi är väldigt nöjda.

Svar från Evelina Johansson

Roligt! Nu skall vi hitta ett fint hus till er :)

Thomas H
Centralt

Bra bemötande och bra information.

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack Thomas. Vad roligt att höra att allt kändes bra genom processen. Hoppas du ska trivas i nya bostaden! Mvh Caroline

Gert J
Centralt

Pigg, glad och trevlig mäklare. Höll oss underrättade löpande och svarade snabbt när man kontaktade henne. Har bara positivt att säga om Caroline.

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack Gert för dina snälla ord. Roligt att få samarbeta med er och tack för att du tog dig tiden att ge mig en Reco! Mvh Caroline

Greger L
Centralt

Mycket lätt att få kontakt! Snabba svar Mycket kunnig i branschen Stort förtroende Positivt och trevligt bemötande Allt har fungerat perfekt från början till slut ! Kan varmt rekommendera Evelina

Svar från Evelina Johansson

Tack Greger! Alltid lika trevligt att göra affärer med dig och familjen!

Carl L
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Ludvigsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Getinge

Superbra och trevlig mäklare.

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack för ett fint omdöme! Nu håller vi tummarna att det går hela vägen i mål :)

Carina I
Oskarström

Fredrik tog sig verkligen tiden på att hitta kunder som var intresserade av huset

Branka L
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Carlsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Östra Stranden

Trevlig Hade inga förväntningar men upplevde mötet positiv Kunnig och förklarade vad som gällde så man förstod

DANIEL S
Köpte sitt hus med hjälp av Erling Miles en del av Fastighetsbyrån Halmstad

Hej Erling är super bra mäklare,Han löser allt och det är väldigt smidig att ha göra med. Han får Fem solar av mig Med vänlig hälsning, Daniel. ÅLED

Hélène L
Rotorp

Caroline har varit noggrann med att följa upp och informera om hela processen under budgivningen. Hon har ett professionellt och trevligt bemötande!

Tack snälla för dina fina ord Hélène! Mvh Caroline

Stefania P
Getinge

Fint bemötande! Kunnig och tillmötesgående vilket har underlättat den hela köpprocessen! Jag och min make är väldigt nöjda.

Jasmin P
Getinge

Svarar på alla frågor(spela inget roll hur dumma). Fint i kontakt. Flexibelt och enormt hjälpsam.

Tonny L
Sålde en tomt med hjälp av Erling Miles en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Åled

Vi är mycket nöjda med Erlings arbete.

Lisbeth J
Sennan

Mkt trevlig kontakt. Hjälpsam utöver förväntningen på en mäklare;)

Svar från Heléne Thornberg

Tack! Glad jag blir att du känner så.

Johan A
Ranagård

Trevlig, professionell och enkel att ha att göra med. Mycket lösningsorienterad.

Svar från Andreas Ludvigsson

Trevliga ord att läsa, tack för ditt omdöme!

Arnela J
Centralt

Tycker Evelina är väldigt bra mäklare. Hon vet exakt vad hon pratar om och är väldigt tillmötesgående!

Svar från Evelina Johansson

Tack att du upplever mig som förtroendegivande, det betyder mycket!

Kabi J
Kvibille

Extremt bra bemötande, väldigt lätt att kontakta och prata med, positiv och trevlig. De andra mäklarna jag pratat med ang andra hus har varit väldigt stela och sega på att svara. Så jag blev glatt förvånad av Andreas. Han har varit super hjälpsam från första emailet.

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack Kabi för att du lämnade ett omdöme :) Uppskattar vår kontakt!

Bibi S
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Östra Stranden

Trygg, saklig, lugn, tålmodig.

Svar från Charlotte Svensson

Tack Bibi för ett bra samarbete och tack för dom fina orden! /Charlotte

Joel P
Centralt

Evelina är mycket professionell!

Svar från Evelina Johansson

Tack! Det är kul att få höra :)

Magnus S
Trönninge

En fantastiskt lyhörd och professionell mäklare som engagerar sig på bästa sätt i en av livets största affärer. Högsta betyg från mig på samtliga åtaganden.

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack snälla för de fina orden! Och tack för ett gott samarbete :)

Evelyn S
Östra Stranden

Charlotte har varit seriös i sitt arbete, alltid meddelat när något nytt har hänt och varit lyhörd för våra synpunkter. Hon är en duktig mäklare, som jag kan rekommendera.

Tack Evelyn för den fina recensionen! /Charlotte

Lena J
Trönninge

Lyhörd, tålmodig, väldigt trevlig, mycket kompetent.

Svar från Andreas Ludvigsson

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme :)

Anders A
Centralt - Galgberget

Mycket trevlig och tillmötesgående. Bra koll på objektet hon jobbade med. Rekommenderar henne mer än gärna.

Svar från Evelina Johansson

Tack så mycket för tiden du tog att skriva några rader :) Vi ses på tillträdet!

Josefina B
Fyllinge

Vi blev bemötta av Heléne på ett professionellt och varmt sätt. Tydlig och hjälpsam precis som vi förväntade oss att det ska vara. Ett extra plus att Heléne också kan skoja till det och ändå vara proffesionell. Vi är väldigt nöjda.

Svar från Heléne Thornberg

Härligt! Nu närmar det sig snart att ni får nyckel till ert hus. Ett hus som verkligen ville bli ert :-)

Mounia G
Åled

Det var första gången jag sålde en bostad. Fredrik var väldigt professionell, tydlig med alla olika steg och förklarade allt på ett sätt som gjorde att de inte kändes överväldigande. Kommunikationen var effektiv och lagom frekvent. Samarbetet var väldigt smidigt och man märker tydligt att hans målmedvetenhet grundar sig i att hans säljare ska bli så nöjd med resultatet som den kan bli. Jag är väldigt glad över mitt val av mäklare och kommer att rekommendera honom varenda gång jag har möjligheten.

Camilla J
Bäckagård

Caroline gav ett varmt och professionellt intryck. Hon visade ett genuint intresse för mig och mina behov före, under visning och efter visning. Rekommenderar henne verkligen! Camilla

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack Camilla vad glad jag bli av att läsa dina trevlig ord. Jag hoppas du ska trivas i din nya bostad! Mvh Caroline

Kristoffer R
Kärleken

Fantastisk mäklare som har bred kompetens och förmågan att samtala med säljare på ett sätt som skapar förtroende och trygghet. Proffsig på alla plan.

Svar från Andreas Ludvigsson

Stort tack för de fina orden och ett bra samarbete :)

Charlotte L
Kärleken

Så glad, kunnig & trevlig och har skött alla kontakter på absolut bästa vis. Vi är jättenöjda!!

Svar från Andreas Ludvigsson

Glädjande att höra, tack för fin kontakt :)

Yvonne M
Bäckagård

Mycket kunnig.Trevlig.Snabb med allt.

Tack Yvonne för dina fina ord! MVH Caroline

Cecilia M
Sålde en tomt med hjälp av Andreas Ludvigsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Rotorp

Andreas är mycket engagerad, lyhörd för våra synpunkter och förväntningar. Han är lätt att få kontakt med, svarar snabbt. Han är flexibel och ger det där "lilla extra".

Svar från Andreas Ludvigsson

Så kul att läsa. Stort tack för ett fint omdöme!

Bengt M
Rotorp

Andreas är kompetent, trevlig och lättsam Vi i har haft ett mycket gott samarbete Andreas är en perfekt mäklare

Svar från Andreas Ludvigsson

Stort tack för ett trevligt omdöme - Ett nöje att ha få hjälpa er med både huset och tomten :)

Dagmar M
Rotorp

Andreas Ludvigsson har motsvarat alla våra förväntningar. Han är engagerad, proffsig och bra att rådgöra med. En mycket trevlig bekantskap.

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack snälla för de fina orden, Dagmar!

Patricia S
Norra Utmarken

Andreas gjorde ett utmärkt jobb – professionell, pålitlig och lyhörd. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas starkt.

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack Patricia för de trevliga orden - Och för att jag fick hjälpa er att köpa en sådan drömbostad!

Joel S
Norra Utmarken

Andreas är toppen på alla sätt och vis! Otroligt trevlig, tillgänglig, tydlig och jordnära. Hela upplevelsen kännetecknas av god kommunikation, öppenhet och transparens. Helt ärligt hade vi inga höga förväntningar då vi upplevt att andra mäklare agerat ganska tvivelaktigt i deras bemötande gentemot oss. Andreas är raka motsatsen till våra tidigare upplevelser. Som köpare kändes hela processen oerhört trygg och seriös och vi kan utan tvekan rekommendera att ni köper/säljer er bostad med honom som er mäklare.

Svar från Andreas Ludvigsson

Vad kul med ett sådant fint omdöme, tack! Lycka till framöver i er superfina bostad!

Amanda K
Fyllinge

Jag har varit väldigt nöjd med Evelina! Detta är mitt första lägenhetsköp och hon har förklarat allt så jag känt mig trygg och svarat på alla frågor jag haft. Hon har inte heller jagat mig efter visning vilket jag uppskattat. En del mäklare har ringt och smsat nästan direkt efter visning vilket kan bli lite påträngande.

Svar från Evelina Johansson

Hej Amanda! Tack för din fina kommentar, det gör jobbet roligare :)

Jan S
Bergsgård

Fredrik tog kontakt när huset ej blev sålt av annan mäklare! Bra iniativ! Skötte allt perfekt! Högsta betyg!

Lisa V
Röinge

Tillmötesgående, flexibel och lättsam! Ett riktigt proffs!

Niclas S
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Harplinge

Mycket hjälpsam och tydlig i sin kommunikation. Ett bra stöd genom affären.

Tack Niclas för den fina recensionen! /Charlotte

Lars B
Harplinge

Kunnig,proffesionell. Tillmötesgående. Lyhörd.

Svar från Charlotte Svensson

Tack för dom fina orden! /Charlotte

Lennart P
Sålde sitt hus med hjälp av Erling Miles en del av Fastighetsbyrån Halmstad