Bra bemötande och väldigt strukturerat möte när vi skulle skriva på vår nya fastighet. Då man sällan gör sådana här typ av affärer så är tydlighet otroligt viktigt. Kanske skulle man önska att man under budgivning pratar mera med varandra och inte tar det via sms men det fungerade ändå OK. Var orolig inför budgivning/köpet men Anna har hjälpt oss, på ett bra sätt, genom dem faserna.
Anna Sellin
Anna Sellin är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Anna Sellin har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Anna Sellin har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 252 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Sellin har haft 60 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Variationen av affärer och möten. Det är ett privilegium att få hjälpa människor i så många olika situationer i livet.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
För att jag alltid strävar efter att göra mitt bästa i varje kundmöte/affär och vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. För mig är förtroendet och återkoppling mycket viktig för att lyckas.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är engagerad, pålitlig, lyhörd och driven.
2023-11 - 2024-10
252 omdömen om Anna Sellin
Vi blev proffsigt bemött av en Anna som var lyhörd på vår situation. Anna gav tydlig information på ett enkelt sätt. Alltid anträffbar. ⭐⭐⭐⭐⭐
Anna Sellin är en mäklare som gav oss trygghet och förtroende under hela säljprocessen. Anna var lyhörd, engagerad, tålmodig och kommunikativ.
Glad, positiv o mkt proffig, mkt trevligt bemötande. Effektiv
Så tacksam att jag fick hjälpa dig och tackar ödmjukast för din rekommendation. Nu siktar vi på tillträdet!
Blev bra bemött av Anna. Mycket trevlig och glad mäklare. Kände mycket tillit till henne och jag är mycket nöjd med hennes kunskaper och service.
Härligt och glädjande att höra. Tack så mycket för den rekommendationen!
Väldigt imponerad över Anna Sellins effektiv sätt att jobba. Snabba återkopplingar på frågor och tydlig hur processen i affären kommer gå till. Vi hade högt ställda förväntningar och kan säga att Anna levde upp till dem. Tack för ett mycket bra samarbete!
Tack snälla ni för de fina orden. Riktigt kul att hjälpa er med köpet och nu kör vi vidare med försäljning av ert fina hus. Ser framemot ett härligt samarbete. Vi hör snart!
Är väldigt nöjd Anna är jätteduktig, är så glad att hon har hjälpt mig med husköpet.
Tack Birgitta och det var så roligt att hjälpa dig med detta köp. Njut ordentligt nästa sommar!
Fantastiskt trevlig och otroligt kunnig och hjälpsam och hon är jämt tillgänglig otroligt bra !
Härligt att höra och tackar ödmjukast. Fantastiskt roligt och trevligt att få äran att hjälpa dig med försäljningen. Ha det gott!
Anna är glad och trevlig och väldigt duktig på sitt jobb.hon pratar väldigt fort ibland har man dålig hörsel är det svårt att hänga med. Som säljare är det värdefullt att ha en erfaren mäklare..
Tack för den fina rekommendationen. Ska verkligen tänka på det å nästa gång vi ses får du påminna mig:)
Anna är glad, lättsam, engagerad, kunnig, alltid anträffbar via sms. Känns som att hon gör sitt yttersta för att få ens fastighet såld.
Tack så jättemycket för de fina orden. En ära att få hjälpa er att sälja eran mysiga stuga! Ha det gott!