Tryggt, engagerat och effektivt. Annacarin är proffsig och har ett varmt bemötande. Verkligen supernöjd!
Annacarin Holmgren
Annacarin Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Annacarin Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Annacarin Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 366 omdömen med ett betyg på 4.8. Annacarin Holmgren har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Nöjda kunder är alltid mitt mål och jag tycker att varje affär är viktig. Det betyder att man kan vara säker på ett stort engagemang och tillgänglighet i kombination med lång erfarenhet.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Jag har så många fina mäklarminnen men självklart så är det lite extra roligt med återkommande kunder och nyproduktion. Eftersom jag haft/har förmånen att jobba mycket med nyproduktion så klappar hjärtat lite extra för att se en fastighet växa fram i kombination med alla fina köpare som man har så mycket kontakt med under en lång tid.
Vad gör du helst på fritiden?
Då reser jag gärna ut i världen eller sitter på min fina klippa ute i Örnsköldsviks vackra skärgård.
2023-11 - 2024-10
366 omdömen om Annacarin Holmgren
Mia, härligt samarbete nöjet helt på min sida! Stort tack för det fina omdömet och med önskan om en fortsatt fin höst! Vänligen, Annacarin
Fick jättebra hjälp och respons från Annacarin i vårt husköp, rekommenderar varmt!
Hej och tusen tack för det fina omdömet! Så roligt att få hjälpa er med en viktig affär och varmt välkommen till Örnsköldsvik! Vänligen, Annacarin
Vi upplevde ett stort engagemang och trygghet av Anna-Carin.
Tack för det fina omdömet! Så glad över vårt fina samarbete i en superrolig försäljning! Allt gott till er hälsar Annacarin!
Smidig Tillgänglig Väldigt bra service
Tack Fredrik! Så roligt att ni flyttar till Järved, vet att ni får det bäst! Söndagshälsning från Annacarin
Den absolut bästa mäklaren . Hon skapar en vi känsla. Hon guidar o lotsar en säkert o tryggt . Så till alla, får ni henne som mäklare .grattis .
Tusen tack! Det var VI som gjorde det och kul har vi haft! Önskar dig allt gott! Hösthälsningar, Annacarin
Superbra bemötande, snabb och kompetent. Hela affären har gått väldigt smidigt.
Tack Magnus! Alltid lätt att göra ett bra jobb när man har engagerade och kompetenta säljare, kul! Trevlig höst! // Annacarin
Hejsan! Jag tycker Anna-Carin är en utmärkt mäklare som satte prislappen perfekt. Ger en trygghet och en känsla av att det är en person som tar sitt jobb och sitt ansvar att genomföra sitt jobb på bästa sätt. Är supernöjd..Dessutom en väldigt trevlig person 😋
Tack Clas för det superfina omdömet. Så glad att jag fått vara med er i affären och tack för ett riktigt bra och roligt samarbete. Önskar er allt gott! Hälsar, Annacarin
Mycket fint bemötande och proffsig genom hela affären.
Tack Susanne! Känns så bra att ni köpt det finaste huset! Allt gott till er hälsar Annacarin
Bra information och Bra återkoppling vid frågor
Tack Jörgen för det trevliga omdömet! Önskar er en fin höst säger Annacarin
Fick ett riktigt fint bemötande och en bra känsla redan från första träffen. Proffsig och väldigt kompetent. Kände mig helt trygg genom hela försäljningen av min bostad. Skulle definitivt anlita Annacarin igen om jag skulle sälja en till bostad.
Tack Susanne för det fina omdömet! Extra roligt när man ser att den blivande köparen förälskat sig i objektet bara några minuter in i visningen. Önskar er allt gott! Vänligen, Annacarin