Hedda Berglund

Hedda Berglund

Hedda Berglund är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten

Hedda Berglund har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Hedda Berglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 158 omdömen med ett betyg på 4.8. Hedda Berglund har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att arbeta som fastighetsmäklare i Höga Kusten har alltid varit en självklarhet för mig, här är
jag uppvuxen och området ligger mig varmt om hjärtat. Det bästa med att jobba som mäklare
är att hjälpa människor oavsett var i livet du befinner dig och att få överträffa dina
förväntningar genom att ge det lilla extra.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Sedan tidig ålder har jag haft tydliga visioner om vad jag skulle komma att arbeta med, och
där är jag idag. Genom min elitsatsning på längdskidor har jag lärt mig vikten av att hårt
arbete lönar sig och att aldrig ge upp. Med mitt stora engagemang, lyhördhet och
noggrannhet vill jag vägleda dig hela vägen från start till mål i din kanske största affär i livet!

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Tre egenskaper som många uppskattar i mitt arbete är min vilja, ödmjukhet och en känsla för
att förstå och anpassa mig efter olika människor. För mig är dina önskemål och trygghet det
allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till dina nära och kära, har
jag nått mitt mål.

2023-11 - 2024-10

158 omdömen om Hedda Berglund

Sedan starten hos Reco 2020
KERSTIN CARINA P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hedda Berglund en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Tillmötesgående, inlyssnande, proffsig.

David B
Köpte sitt hus med hjälp av Hedda Berglund en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Bonäset

Väldigt bra mäklare. Trevlig och enkel. Har man några frågor så är det bara att höra av sig och svarar snabbt och bra.

Roger F
Sålde sitt hus med hjälp av Hedda Berglund en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Kroksta

Tydlig plan hela vägen med bra info. Trevligt bemötande och professionella visningar både digitalt och fysiskt som gav en snabb försäljning. Snabbt skrivande av kontrakt.

Josefine B
Bonäset

Hon kunde ordna ny tid för visning då utsatt visning inte fungerade. Hon har besvarat frågor snabbt och på ett tillmötesgående sätt. Trovärdig. Något forcerande att snabbt få till avtalsskrivning men förstående till tidsperspektivet i dialog. Trevligt och professionellt bemötande.

Torbjörn A
Husum

Kompetent och tillgänglig med förståelse för kundens behov

Marcus G
Centralt Örnsköldsvik

Mycket nöjd med Hedda Berglund som mäklare. Väldigt lättsam att ha att göra med, och bra tät kontakt gällande försäljningen med visningar osv. Lätt att få tag på vid frågor och funderingar. Som helhet väldigt nöjd från första kontakt till avslutad affär. Kan varmt rekommendera Hedda som mäklare!

Kerstin Ö
Centralt Örnsköldsvik

Hedda är kunnig, informativ, seriös, trevlig.

Alf Christer N
SUND

Hedda har skött alla steg genom försäljningen av mitt hus på ett utomordentligt sätt. Jag/vi är så otroligt nöjda med hennes arbete. Hon är en mycket professionell mäklare.

Tom J

Hedda har givit ett bra intryck genom bemötande på visningen och ta sig tid att svara på frågor och ta vidare sådana som hon inte för stunden haft koll på kring detaljer om fastigheten. Tillgänglig för frågor och råddande med pappersarbete och var/när/hur som inte varit glasklart för mig som köpare som inte köpt fastighet på väldigt länge och det nästan oavsett tid på dagen/kvällen. Och när hon inte haft möjlighet att ta tex ett möte, så har det löst sig bra med kollegor. Så jag har kunnat känna mig lugn med att allt ska fungera.

Birgit L
Ulvön

Vi är så tacksamma för att det är Hedda som varit vår mäklare! Professionell, serviceinriktad och lätt att kommunicera med. Från första mötet och hela vägen till försäljning har vi känt oss trygga. Hon är dessutom snabb på att återkoppla löpande under processen via sms, telefon eller mail. Kort och gott: Vill ni ha en kompetent och professionell mäklare kan vi varmt rekommendera Hedda!