Émile Antier Bandstein

Émile Antier Bandstein

Émile Antier Bandstein är mäklare på Fastighetsbyrån Höganäs

Émile Antier Bandstein har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Émile Antier Bandstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.8. Émile Antier Bandstein har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

185 omdömen om Émile Antier Bandstein

Sedan starten hos Reco 2014
Viktor E
Köpte sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Se svar från vår försäljningsrecension. Vi fick aldrig se frågelistan innan kontraktsskrivning.

Viktor E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Noggrann mäklare med ett professionellt och sakligt bemötande. Vi har inte sånt förut så vi var väldigt beroende av en saklig mäklare. Vi behöver generellt lite tid på oss för att fatta välgrundade beslut. Vi upplever att vi har fått bra vägledning i vår säljprocess. Emilie var ”lagom” pådrivande under processen. Vi upplever honom som en duktig människokännare. Vi hade lite svårt att hitta viss information på nätet undre säljcoachen. Vi hade uppskattat en kort introduktion när vi väl tecknat avtal. Det hade undvikit de få missförstånd som vi upplevde.

Mattias K
Östra Lerberget

Émile har ett fantastiskt bemötande och en oöverträffad känsla för Kullabygden. Väldigt serviceinriktad och finns alltid ett telefonsamtal bort vid frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera honom då jag har haft med honom att göra vid både försäljning och köp. Han har kunden i fokus och är öppen för dialog.

Svante L
Skrev om Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs

Seriös mäklare med förtroendeingivande bemötande. Det vi uppskattat allra mest är stort kunnande och att han mycket noggrant går igenom besiktningsdokumenten i början av de visningar vi deltagit i. Wanda och Svante Ljungquist

Berit Yvonne Rose-Marie S
Sålde sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Jonstorp

Kunnig om marknaden. Värderingen ok, i förhållande till utfall. Kunnig om Överförmyndarnämnden. Känts bra, då jag representerar Rose-Marie, som God man. Känns som att alla handlingar kommer att falla på plats.

Linus B
Farhult

Jag vill varmt rekommendera Émile som mäklare. Émile har imponerat på mig med sin djupa kunskap om marknaden, sitt engagemang och sin personliga service. Han är professionell, pålitlig och alltid redo att gå den extra milen för sina kunder. Om du letar efter en mäklare som verkligen bryr sig om att du ska få den bästa möjliga upplevelsen och resultatet, är Émile det självklara valet.

Sebastian J
Viken

Riktigt trevlig och tillmötesgående

Tilde J
Viken

Väldigt nöjda! Otroligt trevlig och professionell mäklare.

Ann R
Höganäs

Emile var mycket professionell och jag blev bra bemött. Försäljningen tog lång tid men det berodde förmodligen på att fastighetsmarknaden var exceptionellt dålig under hösten 2023. Jag har inte haft någon erfarenhet vad gäller försäljning av fastighet i Sverige under de senaste 42 åren. Jag tycker nog att det vore mer effektivt om fler mäklare kunde jobba med att marknadsföra mitt objekt som man gör i USA.

Svar från Émile Antier Bandstein

Hej Ann! Tack för din rekommendation och fina ord. Ja, marknaden vi mötte var tuff, men vi lyckades till slut. Jag lyssnar gärna på dina förslag om hur mäklare arbetar i USA. Vi hörs och ses!

Håkan Thorstensson S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

En känslig försäljning och ett spännande köp genomfördes båda tryggt, snabbt och med en viss elegans. Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera Émile till andra som står i begrepp att sälja sin bostad.

Svar från Émile Antier Bandstein

Bästa Marianne och Håkan, tack för era fina ord. Det har varit en ära och ett nöje att få hjälpa er med er försäljning och köp av ny bostad. Ta hand om er och ha en bra sommar så hörs och ses vi snart igen!