Émile Antier Bandstein

Émile Antier Bandstein

Émile Antier Bandstein är mäklare på Fastighetsbyrån Höganäs

Émile Antier Bandstein har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Émile Antier Bandstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.8. Émile Antier Bandstein har haft 26 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

192 omdömen om Émile Antier Bandstein

Sedan starten hos Reco 2014
Marie I
Sålde sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

En otrolig seriositet genom hela processen! Jobbar proaktivt och snabb och enkel kommunikation.

Marie I
Köpte sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Kunnig, lugn och trygg. Kloka tankar och bra tänk. Snabb i respons!!

Kerstin L
Höganäs

E’mile är toppen; korrekt men ändå personlig! Angelägen om att både säljare och köpare ska vara nöjda med sin husaffär.

Maria T
Höganäs

Trevligt och proffsigt bemötande. Påläst och lagom med upplysningar. Bara gott att säga 👌

Svar från Émile Antier Bandstein

Hej Maria! Stort tack för de fina orden och trevligt bemötande i affären. Lycka till med ert nya boende!

Lennart L
Höganäs

Bästa betyg Ordning och reda Mycket duktig på att hålla oss säljare informerade och på ett lätt förstående sätt Kan varmt rekommendera honom

Anders L
Höganäs

Är helnöjd med Èmile. Superproffsig! Högsta betyg.

Svar från Émile Antier Bandstein

Hej Anders! Vad glad jag blir för de fina orden, tack. Det har varit ett nöja att ha med er att göra.

Susanne L
Östra Lerberget

In lyssnande och proffesionellt bemötande. Saklig och pedagogisk. Lugn och trygg. Helt enkelt en mycket bra mäklare.

Viktor E
Höganäs

Se svar från vår försäljningsrecension. Vi fick aldrig se frågelistan innan kontraktsskrivning.

Viktor E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Noggrann mäklare med ett professionellt och sakligt bemötande. Vi har inte sånt förut så vi var väldigt beroende av en saklig mäklare. Vi behöver generellt lite tid på oss för att fatta välgrundade beslut. Vi upplever att vi har fått bra vägledning i vår säljprocess. Emilie var ”lagom” pådrivande under processen. Vi upplever honom som en duktig människokännare. Vi hade lite svårt att hitta viss information på nätet undre säljcoachen. Vi hade uppskattat en kort introduktion när vi väl tecknat avtal. Det hade undvikit de få missförstånd som vi upplevde.

Mattias K
Östra Lerberget

Émile har ett fantastiskt bemötande och en oöverträffad känsla för Kullabygden. Väldigt serviceinriktad och finns alltid ett telefonsamtal bort vid frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera honom då jag har haft med honom att göra vid både försäljning och köp. Han har kunden i fokus och är öppen för dialog.