Fastighetsbyrån Höganäs

Fastighetsbyrån Höganäs

• BadgeTenYears

Vi på Fastighetsbyrån i Höganäs är ett team med många års erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi är sammansvetsade, marknadsledande och jobbar alltid hårt för att bli bäst på det vi gör. Anställer du oss för ditt bostadsbyte får du engagemang, kvalitet och affärsmässighet utöver det vanliga. Här i Höganäs står vi för vart fjärde...

598 omdömen om Fastighetsbyrån Höganäs

Sedan starten hos Reco 2013

Ellen P
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Nyhamnsläge

Trygg och proffsigt bemötande genom hela affären.

Marina P
Höganäs

Mycket nöjd med hennes arbete.

Svar från Johanna Björnson

Tack Marina! Lycka till framåt med allt. Vi ses!

Ingvar P
Höganäs

Mycket bra jobb på en svår och överansträngd marknad. Väldigt belåten med det jobb som lagts ned.

Svar från Johanna Björnson

Tack så mycket Ingvar för fint omdöme!

Erik S
Jonstorp

Vi köpte nyligen en bostadsrätt och hade förmånen att träffa och samarbeta med Johanna. Från första visningen till kontraktsskrivningen kändes hon engagerad, professionell och kunnig. Hon gav oss tydliga och ärliga svar på våra frågor, vilket gjorde hela processen enkel och trygg. Hennes kommunikation var snabb och informativ, och hon var alltid tillgänglig när vi behövde nå henne. Vi kan varmt rekommendera Johanna till alla som letar efter en pålitlig och driven mäklare!

Svar från Johanna Björnson

Tack Erik för fin och positiv feedback! Lycka till med ert nya boende!

Viktor E
Köpte sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Se svar från vår försäljningsrecension. Vi fick aldrig se frågelistan innan kontraktsskrivning.

Viktor E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Noggrann mäklare med ett professionellt och sakligt bemötande. Vi har inte sånt förut så vi var väldigt beroende av en saklig mäklare. Vi behöver generellt lite tid på oss för att fatta välgrundade beslut. Vi upplever att vi har fått bra vägledning i vår säljprocess. Emilie var ”lagom” pådrivande under processen. Vi upplever honom som en duktig människokännare. Vi hade lite svårt att hitta viss information på nätet undre säljcoachen. Vi hade uppskattat en kort introduktion när vi väl tecknat avtal. Det hade undvikit de få missförstånd som vi upplevde.

Udo J
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs

En mycket trevlig och kompetent mäklare som förklarade hela processen för mig

Svar från Johanna Björnson

Tack Udo för ditt omdöme, det är enkelt när man har så trevliga kunder! :)

Anna Birgitta Rebecca L
Jonstorp

Gustav var engagerad och tillmötesgående. Alldeles lagom ”på” både gällande köpet och den pågående försäljningen.

Mikael B
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Jonstorp

Han är duktig i sitt yrke och man får snabbt ett stort förtroende

Alvar Lennart Joakim B
Jonstorp

Han är engagerad och svarar snabbt på frågor. Villig att lösa saker snabbt. En ambitiös mäklare, vilket jag sätter stort värde på. Kommer också med olika förslag, vilka inte samtliga är till belåtenhet, mendå bra att fråga och försöka ta sig framåt. Alltid trevlig . Jag är nöjd.

Linnea B
Mjöhult

Johanna har varit tillmötesgående, tillgänglig och under hela processen varit hjälpsam.

Svar från Johanna Björnson

Tack Linnea för finns omdöme!

Mattias K
Östra Lerberget

Émile har ett fantastiskt bemötande och en oöverträffad känsla för Kullabygden. Väldigt serviceinriktad och finns alltid ett telefonsamtal bort vid frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera honom då jag har haft med honom att göra vid både försäljning och köp. Han har kunden i fokus och är öppen för dialog.

Eva B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Okomplicerat , trevligt, informativt bemötande . Mycket Bra kontakt Snabb att svara o bekräfta vid olika frågor via nätet . Rekommenderar Johanna !

Svar från Johanna Björnson

Tack för fint omdöme fina Eva!

Svante L
Skrev om Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs

Seriös mäklare med förtroendeingivande bemötande. Det vi uppskattat allra mest är stort kunnande och att han mycket noggrant går igenom besiktningsdokumenten i början av de visningar vi deltagit i. Wanda och Svante Ljungquist

Karin Sofia H
Gamla Lerberget

Johanna är en fokuserad och härlig person som verkligen tar sig an uppdraget på bästa sätt. Hon förstår mig som kund och mina önskemål på ett bra sätt och värnar om mig. Det märks. Supernöjda med informationen och löpande uppdateringar kring vad som är nästa steg och allt runtomkring.

Svar från Johanna Björnson

Tack Sofia för fint omdöme! Allting blir så mycket enklare med underbara kunder som ni!

Ingela B
Västergård

Han är engagerad, omtänksam, hjälpsam, ger bra råd och svarar snabbt.

Kim Sofia J
Mjöhult

Vi är väldigt nöjda med Johanna. Lyhörd, opartisk och trevlig. Alltid kontaktbar och kunnig. Kan starkt rekommendera henne vid försäljning.

Svar från Johanna Björnson

Tusentack Kim för fint omdöme! Det betyder mycket för mig :), önskar er lycka till att hitta ert nya drömhus!

Berit Yvonne Rose-Marie S
Sålde sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Jonstorp

Kunnig om marknaden. Värderingen ok, i förhållande till utfall. Kunnig om Överförmyndarnämnden. Känts bra, då jag representerar Rose-Marie, som God man. Känns som att alla handlingar kommer att falla på plats.

Jenny D
Farhult

Johanna är toppen! Kunnig, snabb, hjälpsam, okomplicerad, lösningsorienterad och pålitlig! Jag rekommenderar henne varmt! Det har varit ett sant nöje att arbeta med henne.

Svar från Johanna Björnson

Tack för fina ord Jenny! Det har varit en fröjd att jobba med dig också!

Sara E
Nyhamnsläge

Informativ, tydlig och proffsig.

Svar från Johanna Björnson

Tack Sara för fin recension! Allt blir också enklare med härliga kunder som ni! /Johanna

Rolf Anders K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Höganäs

Snabbt tydligt och väl beskrivet i både visningsfasen och kontraktstecknandet

Linus B
Farhult

Jag vill varmt rekommendera Émile som mäklare. Émile har imponerat på mig med sin djupa kunskap om marknaden, sitt engagemang och sin personliga service. Han är professionell, pålitlig och alltid redo att gå den extra milen för sina kunder. Om du letar efter en mäklare som verkligen bryr sig om att du ska få den bästa möjliga upplevelsen och resultatet, är Émile det självklara valet.

Sebastian J

Riktigt trevlig och tillmötesgående

Tilde J
Viken

Väldigt nöjda! Otroligt trevlig och professionell mäklare.

Ann R
Höganäs

Emile var mycket professionell och jag blev bra bemött. Försäljningen tog lång tid men det berodde förmodligen på att fastighetsmarknaden var exceptionellt dålig under hösten 2023. Jag har inte haft någon erfarenhet vad gäller försäljning av fastighet i Sverige under de senaste 42 åren. Jag tycker nog att det vore mer effektivt om fler mäklare kunde jobba med att marknadsföra mitt objekt som man gör i USA.

Svar från Émile Antier Bandstein

Hej Ann! Tack för din rekommendation och fina ord. Ja, marknaden vi mötte var tuff, men vi lyckades till slut. Jag lyssnar gärna på dina förslag om hur mäklare arbetar i USA. Vi hörs och ses!

Håkan Thorstensson S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

En känslig försäljning och ett spännande köp genomfördes båda tryggt, snabbt och med en viss elegans. Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera Émile till andra som står i begrepp att sälja sin bostad.

Svar från Émile Antier Bandstein

Bästa Marianne och Håkan, tack för era fina ord. Det har varit en ära och ett nöje att få hjälpa er med er försäljning och köp av ny bostad. Ta hand om er och ha en bra sommar så hörs och ses vi snart igen!

Erik B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Höganäs

Bara högsta betyg till honom. Erik

Amanda I
Höganäs

En mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Hjälpsam och flexibel. Rekommenderar varmt!

Ulrica E
Farhult

Tydlig och påläst. Nån om bägge sidor i affären. Tillgänglig och lätt att ha och göra med.

Svar från Johanna Björnson

Tack för omdömet Ulrica, det betyder mycket🌷

Johannes D

Kanonkille 👍👍👍 bra kommunikation

Ellen E
Sålde en tomt med hjälp av Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Strandbaden

Proffsig, korrekt och trevlig.

Lena Susann P
Höganäs

Emile är påläst och proffesionell. Jag har som säljare känt mig trygg under hela resan, från första mötet till kontraktsskrivning. Han har hela tiden varit tillgänglig om frågor uppstått. Jag är väldigt nöjd och skulle absolut rekommendera honom till andra.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så mycket för rekommendationen Lena! Jag har trivts väldigt bra med dig också som säljare då du varit mycket trevlig och haft ett fint bemötande. Vi hörs och ses på stan!

Lena Ingela K
Höganäs

Émile är en mycket engagerad och kompetent mäklare. Kan varmt rekommendera honom till både köpare och säljare.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så hemskt mycket för de fina orden Lena!

Sandra B
Höganäs

Mycket trevlig. Kämpar på ända in i kaklet. Är på och aktiv ända från början. Känns trygg och tydlig. Är även tydlig vid skrivandet av avtal och förklarar tydligt vad det gäller.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så mycket Sandra! Vad roligt att ni är nöjda. Vi ses snart!

Martin P
Höganäs

Trevligt bemötande. Hjälpsam på alla sätt. Får kunden att känna sig som som det tydliga centret.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så mycket för de fina orden Martin! Vi ses och hörs.

Torborg W
Höganäs

Gustav är mycket kunnig och sannoligen seriös. Gustav är mycket proffesionell

Jadranka S
Rydebäck

Gustav Borgström är en fantastisk mäklare. Han är engagerad, lyhörd, kunnig, positiv och mycket bra på att ge stöd och vägledning. Rätt man på rätt plats. Jag kommer varmt rekommendera honom. Tack!

Ina H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Vänligt och professionellt bemötande.

Svar från Johanna Björnson

Tack så mycket! hoppas du trivs bra i din nya bostad☺️

Astrit S
Viken

En kunnig, förtroendegivande och trevlig mäklare som är lätt att kommunicera med. Har bara gott att säga om Emile!

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så mycket Astrit, det har varit väldigt trevligt att göra affärer med er. Vi hörs och ses snart!

Marie J
Höganäs

Snabb skicklig vänlig och bra på kundbemötande ! Kan varmt rekommendera

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack för de fina orden Marie och Hanna! De värmde ett mäklarhjärta. Vi ses vid tillträdet!

Pajtim A
Skrev om Gustav Borgström en del av Fastighetsbyrån Helsingborg

Kan rekommendera Gustav. Han är professionellt, hjälpsam och väldigt trevligt bemötande. Pajtim Abazi

Marcus J
Mörarp

Hade svårt att välja mellan ett par olika mäklare, men Gustav ingav mest förtroende, bäst historik och mest flexibilitet. Ett förtroende som uppfylldes under hela vägen. Jag kände mig helt trygg i att ge honom tyglarna och hantera allt under hela processen.

Lars L
Viken

Duktig, trevlig, lätt att nå Jag väljer Johanna veckans alla dagar

Svar från Johanna Björnson

Tack för fint omdöme Lars! Ser fram emot att springa på er i bygden snart :)

Bodil J
Viken

Jag tycker att Johanna har stort engagemang i sina kunder och objekt. Johanna håller hög kvalitet och är mycket kommunikativ. Mina förväntningar överträffades och är mycket positiva.

Svar från Johanna Björnson

Söta Bodil, vilka fina ord! Tack ska du har för bra samarbete!

Marie D
Viken

Johanna är verkligen en otroligt trevlig, sympatisk ,kunnig mäklare , helt enkelt en drömmäklare . Vi ger henne högsta poäng alla dagar i veckan .Med vänlig hälsning, Marie och Lars Lindberg

Svar från Johanna Björnson

Tack Marie, och detsamma till er! Vi ses snart :)

Åke S
Strandbaden

Mycket duktig mäklare. Skötte uppdraget perfekt. Allt fungerade exceptionellt bra.

Svar från Johanna Björnson

Tack för fint omdöme Åke! Lycka till i ert nya boende :)

Lars Viktor Mattias J
Skrev om Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs

Ett mycket mycket professionell bemötande! Känner en stor tillit till emlie! Kan varmt rekommendera vid köp eller sälj av bostad! Kullabygdens självklara mäklare!

Astrid Ingegerd S
Strandbaden

Verkligen jättenöjd! Allt har gått smidigt och snabbt!

Svar från Johanna Björnson

Tusen tack för fint omdöme Ingegerd! Lycka till i ert nya boende!

Janos P
Höganäs

En mycket kunnig och trevlig människa. Proffs mäklare. Vi fick det vi ville ha.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack för den fina rekommendationen Janos. Kul att ni är nöjda. Vi hörs och ses!

Anja W
Höganäs

Min erfarenhet av Emile är att han är en mäklare som är noga och professionell men samtidigt får en att känna sig avslappnad och ha en rolig och trevlig upplevelse med att köpa hus.

Tack så mycket Anja för de trevliga orden. Vi ses snart igen! Mvh: Émile