Johanna Björnson

Johanna Björnson

Johanna Björnson är mäklare på Fastighetsbyrån Höganäs

Johanna Björnson har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Johanna Björnson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Björnson har haft 19 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

17 omdömen om Johanna Björnson

Sedan starten hos Reco 2023
Marina P
Höganäs

Mycket nöjd med hennes arbete.

Svar från Johanna Björnson

Tack Marina! Lycka till framåt med allt. Vi ses!

Ingvar P
Höganäs

Mycket bra jobb på en svår och överansträngd marknad. Väldigt belåten med det jobb som lagts ned.

Svar från Johanna Björnson

Tack så mycket Ingvar för fint omdöme!

Erik S
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Jonstorp

Vi köpte nyligen en bostadsrätt och hade förmånen att träffa och samarbeta med Johanna. Från första visningen till kontraktsskrivningen kändes hon engagerad, professionell och kunnig. Hon gav oss tydliga och ärliga svar på våra frågor, vilket gjorde hela processen enkel och trygg. Hennes kommunikation var snabb och informativ, och hon var alltid tillgänglig när vi behövde nå henne. Vi kan varmt rekommendera Johanna till alla som letar efter en pålitlig och driven mäklare!

Svar från Johanna Björnson

Tack Erik för fin och positiv feedback! Lycka till med ert nya boende!

Udo J
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs

En mycket trevlig och kompetent mäklare som förklarade hela processen för mig

Svar från Johanna Björnson

Tack Udo för ditt omdöme, det är enkelt när man har så trevliga kunder! :)

Linnea B
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Mjöhult

Johanna har varit tillmötesgående, tillgänglig och under hela processen varit hjälpsam.

Svar från Johanna Björnson

Tack Linnea för finns omdöme!

Eva B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Okomplicerat , trevligt, informativt bemötande . Mycket Bra kontakt Snabb att svara o bekräfta vid olika frågor via nätet . Rekommenderar Johanna !

Svar från Johanna Björnson

Tack för fint omdöme fina Eva!

Karin Sofia H
Gamla Lerberget

Johanna är en fokuserad och härlig person som verkligen tar sig an uppdraget på bästa sätt. Hon förstår mig som kund och mina önskemål på ett bra sätt och värnar om mig. Det märks. Supernöjda med informationen och löpande uppdateringar kring vad som är nästa steg och allt runtomkring.

Svar från Johanna Björnson

Tack Sofia för fint omdöme! Allting blir så mycket enklare med underbara kunder som ni!

Kim Sofia J
Mjöhult

Vi är väldigt nöjda med Johanna. Lyhörd, opartisk och trevlig. Alltid kontaktbar och kunnig. Kan starkt rekommendera henne vid försäljning.

Svar från Johanna Björnson

Tusentack Kim för fint omdöme! Det betyder mycket för mig :), önskar er lycka till att hitta ert nya drömhus!

Jenny D
Farhult

Johanna är toppen! Kunnig, snabb, hjälpsam, okomplicerad, lösningsorienterad och pålitlig! Jag rekommenderar henne varmt! Det har varit ett sant nöje att arbeta med henne.

Svar från Johanna Björnson

Tack för fina ord Jenny! Det har varit en fröjd att jobba med dig också!

Sara E
Nyhamnsläge

Informativ, tydlig och proffsig.

Svar från Johanna Björnson

Tack Sara för fin recension! Allt blir också enklare med härliga kunder som ni! /Johanna