Anders Rex

Anders Rex

Anders Rex är mäklare på Fastighetsbyrån Huddinge

Anders Rex har varit registrerad mäklare sedan 2009-09. Anders Rex har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-02 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.5. Anders Rex har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

200 omdömen om Anders Rex

Sedan starten hos Reco 2013
Thomas E
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Segeltorp

Han är lugn, trevlig, lyhörd och hjälpsam.

Fereshteh A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Centrala Huddinge

Anders Rex är en bra handlägare i bransen och jobbar på en profesionell sätt o är lugn o artig och jag fick rekommendation av min dotter som har såld hennes lägenhet efter 20 dagar . Jag hade trygg under tiden som väntade jag att sälja min bostad genom honom o litade på Fastighetsbyrån Huddinge.

Niklas H
Glömsta

Anders Rex är en erfaren mäklare med bra koll på alla detaljer. Ett bra stöd att luta mot genom hela processen. Rekommenderas varmt.

Eva H
Glömsta

Anders ingav förtroende direkt. Det var lätt att prata med Anders och han fanns med och guidade oss igen hela vår försäljningsresa med allt vad det innebär (fotografering, annonsering, visning, budgivning och avslut och han lugnade ner ens nervositet) med bravur. Det märks att han sålt hus förut och att han vet vad han gör. Så stort tack Anders. Du är helt klart bäst!

Sharbil Adrian G
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Glömsta

Anders gav ett lugnt och professionellt intryck. Han var tillgänglig för att svara på frågor och hade väldigt bra koll på hus och omgivning. Processen från visning till bud till köpekontrakt gick smidigt, vi är mycket nöjda.

Amanda L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Huddinge Centrum

Anders ger ett trevligt och kunnigt bemötande. Gav oss bra tips för att maximera chans till försäljning för ett bra pris. Vilket vi gjorde!

Hao L
Vistaberg

Everybody can sell at good times. Anders can sell at all times. He is the most experienced and down to detail broker we ever had. Anders has given the best advices such as when to put on the market and what important to fix at home. With all his good advices, we manage to have almost twice as many views online comparing to other houses in the area. When it comes to selling techniques, Anders is just unparalelled. I cannot understand how, but he manages to hunt down the interest even a few days after the "visningen".

Emelie S
Vistaberg

Snabb smidig försäljning med flera budgivare trots marknadsläget. Anders är professionell och hade en uttänkt tydlig strategi i försäljningen. Fick oss att känna oss trygga genom hela processen.

Ulf H
Fullersta

Seriöst bemötande, Engagerad som säljare.

Charlotta E
Segeltorp

Bra och tydlig samt fick till en snabb försäljning