Han ger råd och tips , försiktigt med sina rekommendationer. Är lugn som person och pålitlig. Jag känner att han behövde vara lite mer engagerad och söka kunder till sina objekt.
Fastighetsbyrån Huddinge
Välkommen till Fastighetsbyrån i Huddinge! Här har vi kunskapen, erfarenheten och engagemanget som krävs för att förmedla lyckade bostadsaffärer. En stor fördel är att nästan alla vi som jobbar här också bor i kommunen, så vi känner våra områden på djupet. Hos oss är hög service och tillgänglighet ledord och vi vill finnas...
1779 omdömen om Fastighetsbyrån Huddinge
Sedan starten hos Reco 2013
Riktigt para och proffsig mäklare som vet vad hon gör ! Bra kontakt uppdatering och smart göllande plan och förberedelse! Rekommenderas starkt full pott!
Hon är väldigt hjälpsam och lyhörd. Hon väldigt engagerad.
Jag är så glad att jag kontaktade Jessica. Jessica är så tålmodig, professionell och ansvarsfull. Hon är den mäklare du kan lita på:)
han är bäst, han varit jätte snäll, duktig och han hjälpte jättemycket 10/10
Mycket lyhörd och professionell! Allt har fungerar så smidigt vilket tyder på ett mycket bra och grundligt arbete "bakom kulisserna" med banker och låneinstitut. Sådant som gör ett fastighetsköp smidigt!
Jag vill varmt rekommendera Moussa som mäklare! Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Moussa har ett professionellt bemötande och en genuin vilja att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Han visade stor kunskap om marknaden, var alltid tillgänglig för att svara på frågor och höll oss uppdaterade genom hela processen. Dessutom är han mycket trevlig att ha att göra med, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och positiv. Vi kunde inte vara mer nöjda och kommer definitivt att rekommendera honom till andra!
Monica är professionell och hjälpsam. Hon är ärlig och lösningsorienterad. Tack vare henne köpte vi vårt drömhus! Tack!
It is a professional and the help me for everything!
Gjorde ett bra jobb, informerade och var saklig
Snabb kommunikation, kunnig och trevlig!
Vänligt och trevligt bemötande som tog sig tid att svara på frågor
Trevlig, informativ och kunnig.
Jessica är en fantastisk mäklare som jobbar hårt för sina kunder. Hon återkopplade med information löpande så jag slapp att gå och undra hur det gick. Hon bokade snabbt in privata visningar efter behov och var alltid tillgänglig. Överlag så rekommenderar jag starkt Fastighetsbyrån på Häradsvägen i Segeltorp som i alla mina köp och försäljningar mer än väl uppfyller mina önskningar behov och priser. //Camilla
Trevlig, tillmötesgående, lägger ned mycket jobb . Rekommendationer henne gärna till någon annan. 👍😀
Vi hade vår lägenhet på försäljning via Notar i 5 månader. Vi fick dessvärre inte den respons vi hade hoppats på. Vi valde efter det att testa Moussa, efter en vecka prick var vår lägenhet såld till det priset vi ville sälja för. Han är väldigt tydlig med sin kommunikation och arbetar väldigt effektivt, rekommenderar honom starkt!
Mäklaren skötte sitt jobb på ett exemplariskt sätt genom att vara professionell, engagerad och lyhörd under hela processen. Från första kontakt visade mäklaren en gedigen förståelse för marknaden och kommunicerade snabbt och tydligt all relevant information. Han hanterade varje steg noggrant, från värdering och marknadsföring till visningar och uppföljning med spekulanter. Genom sitt tillgängliga och guidande sätt skapade mäklaren en trygg och positiv upplevelse, vilket ledde till ett smidigt avslut och ett resultat över förväntan. Rekommenderas varmt!
Snabb smidigt affär med Moussa som närvarande mäklare
Moussa var informativ och transparent. Som köpare kände vi oss jättetrygga.
Väl bemötande och mycket professionellt. Jacob har kämpat mycket och jobbat hård att få min bostad såld. Rekommenderar Jocob som mäklare och kommer anlita honom i min framtida försäljning. Jacob är kommunikativ tillgänglig på telefon och sms. Exemplar mäklare hanterat allt fint från start till slut.
Väl bemötta genom hela processen. Upplevdes engagerad och höll oss uppdaterade.Tydlig. Kändes som gemensamma beslut togs, vilka förväntningar vi hade och hennes kunskap! Nöjda med upplevelsen!
Monica är en mycket skicklig och erfaren mäklare som verkligen motsvarade våra högt ställda förväntningar. Hon la ner kraft och energi och arbetade verkligen hårt för att vi som kunder skulle bli nöjda. För oss betydde det väldigt mycket att hon inte bara var en vanlig säljare utan att hon verkligen kan branschen och förstod vårt hus. Vi kan varmt rekommendera Monica.
Han är lugn, trevlig, lyhörd och hjälpsam.
Jessica took care of my case of bying an apartment in Flemingsberg. She explained all the details of the contract nicely and was always ready to answer my questions. I had a very nice experience with Jessica and would highly recommend her. Kind regards, Elena
Georgio försz och fremst är förtroende givande med sin lugna sätt att prata med sin tålamod och en vilja att göra en nöjd och trygg. Väldigt hjälpsam och trevlig har goda kunskaper. Jag skulle reķomendera honnom till mina bästa bänner.
Georgio was kind, generous with his time, and always responsive. The selling was challenging and he did his best. We are happy he worked with us.
Trevlig och hjälpsam mäklare. Rekommenderas!
Bra bemötande, proffsig och trevlig från dag 1. Kontraktsskrivning gick snabbt och smärtfritt, som man kan förvänta sig av en bra mäklare. Han gjorde det möjligt för oss att förvärva vår drömfastighet, tusen tack för all hjälp!
Trevlig hjälpsam är Mikael mycket nöjd med insats.
Trevligt bemötande. Inga konstigheter. Snabbt och enkelt köp av bostad. Skulle rekommendera till andra som letar bostad i närheten.
Tusen tack för rekommendationen Andreas! Hoppas ni kommer trivas bra i huset!
Ett bra bemötande vid visning. På läst om objekt
Mikael är kunnig och ger ett gott intryck där vi som säljare känner oss trygga
Det gick bra för hela prossen och det är helt oki men det finns en del av detaljer efter affären av köpt och sålda lägenheter som ska mäklaren kan hjälpa åt och vara med och avbryta inte kontakten på kunden för att såld eller köpta bostaden är klart det kan finnas frågor kring detta som behöver svar
Mikael är sjukt trevlig och väldigt professionell! Jag kände mig väldigt trygg med honom och fick alltid snabba svar och bra hjälp när jag hade frågor. Rekommenderar starkt!
Mycket bra, proffesionellt och trevligt bemötande och lättillgänglig!
Anders Rex är en bra handlägare i bransen och jobbar på en profesionell sätt o är lugn o artig och jag fick rekommendation av min dotter som har såld hennes lägenhet efter 20 dagar . Jag hade trygg under tiden som väntade jag att sälja min bostad genom honom o litade på Fastighetsbyrån Huddinge.
Monica Ryberg gjorde ett fantastiskt jobb när hon hjälpte min mamma att sälja sin villa. Med lång erfarenhet, affärsmässighet, noggrannhet, effektivitet och engagemang lotsade hon mamma fram tryggt och säkert till en mycket lyckad affär. Ett stort tack till Monica!
han är respektfullt och stilig och veldig hjälpsam han körde affären på en professionell set och jag var veldig nöjd för hans hjälp och bemötande.
Jag upplevde redan ifrån början att Patrik var en väldigt professionellt och välkomnande person. Tyckte mycket om att han delade med sig tillräckligt och tydligt informationen plus kunde agera snabbt på olika frågorna. Suveränt service!
Struligare att ha att göra med än vad jag trodde. Deadlines etc hölls inte.
En duktig och målmedveten mäklare som gör allt för kundens bästa.
Jessica was work hard to get the apartment sold in a specified time. She was always there to answer my questions and navigate through the process. Highly recommended.
Monica är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Vi var väldigt nöjda med henne vid vår försäljning av vårt hus.
Hon var noggrann och kommunikativ!
Jessica var andra mäklare som försökte sälja min lägenhet. Lyckades på en måndag. Väldigt driven! Rekommenderar henne starkt.
En mäklare som finns där för sin kund med sin kunskap och proffesionellt handläggande. Hon ligger hela tiden ett steg före och ser alltid till att kunden är med på tåget.
Moussa har verkligen varit en toppenmäklare. Han är både proffsig och snabb, och jag har alltid fått tydlig information. Dessutom är han supertrevlig och kunnig, vilket har gjort allt mycket smidigare. Kan varmt rekommendera honom! -- Hälsningar Dania
Moussa har varit en utmärkt fastighetsmäklare. Han är professionell, effektiv och tydlig i sin kommunikation. Med sitt trevliga bemötande och gedigna kunskap har han gjort en komplicerad process så smidig och trygg. Jag kan varmt rekommendera honom!
Jacob var smidig och väldigt engagerad samt tillmötesgående. Jacob har varit tillgänglig då man haft funderingar kring affären, stort eloge till hans fina jobb.
Stort tack för rekommendationen Samir! Det glädjer mig att ni är nöjda. Hoppas ni trivs bra i nya huset!
Jag vill varmt rekommendera Moussa som fastighetsmäklare. Under hela processen har han visat hög professionalism och effektivitet. Hans tydliga kommunikation och noggranna planering har varit avgörande för att försäljningen gick så smidigt. Moussa har alltid bemött mig med stor vänlighet och har varit mycket hjälpsam och kunnig i alla aspekter av affären. Hans expertis och engagemang har gjort att jag känt mig trygg genom hela processen. Jag är mycket nöjd med Moussa som mäklare och om möjligheten finns, skulle jag utan tvekan anlita honom igen i framtiden.