Hatice Demirtas

Hatice Demirtas

Hatice Demirtas är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla

Hatice Demirtas har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Hatice Demirtas har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.9. Hatice Demirtas har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

50 omdömen om Hatice Demirtas

Sedan starten hos Reco 2023
Mustafa C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hatice Demirtas en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Hatice är en mycket professionell och otroligt flexibel mäklare med stor empatisk förmåga. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare; om ni anlitar henne kommer hon att säkerställa att både säljare och köpare blir nöjda. För oss har det känts tryggt genom hela processen, och vi vet att även köparna har delat den upplevelsen.

Mustafa C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hatice Demirtas en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Hatice var trevlig, hjälpsam och stöttande i varje steg, bra över förväntan. Hon var tydlig med att se till att vi var nöjda!

Shafti M
Jakobsberg

Hon är alltid lojal, både mot säljaren och köparen. Hennes förmåga att ta hand om kunden är oöverträffad, vilket gör att ingen behöver känna sig vilse eller bortglömd – till skillnad från vissa av sina kollegor i branschen.

Hiroo M
Jakobsberg

Hatice guided us well and correctly, was approachable and collaborative. Will recommend her to other people as well.

Sharath P
Skälby

She is a Good seller and have much experience

Beatrice L
Skälby

Hatice har bemött oss med fin och proffesionell approach! Hon har haft svar på tal vid alla de flesta av våra frågetecken och sett till att vi haft full koll genom hela processen! Hon har varit snabb på återkoppling och alltid bemött oss med en betryggande känsla som mäklare!! Vi hoppas på fler bostadsköp med hjälp av Hatice i framtiden!

Melvin C
Skälby

Fick ett väldigt trevligt bemötande av Hatice på Neptunivägen, hon var påläst om bostaden och hade svar på det mesta. Det som inte fanns svar på direkt var hon snabb på att uppfölja och återkoppla. Hon har även kort svarstid som uppskattas i den fart som bostadsköp ofta sker i.

Margarita S
Jakobsberg

Hatice hade ett svårt uppdrag med vår försäljning, då den annonserades under sommaren och med få intresserade. Tyvärr gick vi en halv miljon back då vi bara fick en budgivare, men hellre det än att begå kontraktsbrott på huset vi redan skrivit på för. Hatice kämpade in i det sista och gjorde sitt bästa för att få in folk på visningarna, men tyvärr var det under en tuff period marknadsmässigt. Kan ändå rekommendera henne, hon är inte bara trevlig och professionell, utan gör verkligen sitt yttersta för att få till en bra försäljning.

Bülent S
Barkarbystaden

Tillgänglig och proffsig. Tryggt intryck som vet vad hon pratar om.

Christina S
Barkarbystaden

Jag är väldigt tacksam över att vi satsade på just Hatice som mäklare. Hon är varm, trygg, professionell och väldigt kunnig. Hatice höll oss uppdaterade under hela processen och är otroligt snabb på att svara. Gav alltid det där lilla extra.