Ian Collett

Ian Collett

Ian Collett är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla

Ian Collett har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Ian Collett har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 393 omdömen med ett betyg på 4.8. Ian Collett har haft 75 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

393 omdömen om Ian Collett

Sedan starten hos Reco 2019
Carl L
Bolinder Strand

Ian var väldigt trevlig och hjälpsam genom hela processen!

Peter C
Bolinder Strand

Mycket trevligt bemötande. Bra dialog kring uppdraget. Snabb återkoppling. Kan området mycket väl.

Tashfia T
Kallhäll

Professionell, engagerad och tillgänglig. Gjorde försäljningsprocessen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Vivi T
Polhem

Professionell, tillmötesgående och lyhörd. Anstränger sig till 100% för att lösa problem som uppstår, svarar alltid på alla frågor och finns till hands för att reflektera och diskutera tankar och funderingar.

Christina S
Jakobsberg

Trevligt bemötande & tydlig kommunikation. Ian levde upp till mina förväntningar avseende bostadsköpet. Allt gick smidigt & det finns inget att anmärka på. Jag har bra erfarenhet av Ian sedan tidigare & det kändes tryggt.

Jose Manuel F
Polhem

Ian har varit mycket lyhörd för våra önskemål och har hanterat vår försäljning framgångsrikt.

Alicia Å
Viksjö

Bra mäklare, lätt att kommunicera med

Erik Harry M
Barkarby

Ian var synnerligen inkännande och hjälpsam för oss gamla som sålde vårt radhus efter 52 år - ett stort tack!

Henric O
Köpte sitt hus med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Barkarby

Väldigt smidigt köp. Svarar alltid och serviceminded.

Astrid P
Viksjö

Vänlig, kunnig, flexibel , hjälpsam och villig att göra det lilla extra. Mån om både köpare och säljare, ska bli nöjda,, lyssnar in olika önskningar och behov, snabb utan att pressa på.