Ian är en professionell och korrekt mäklare som jag absolut rekommenderar! Uppskattade verkligen Ians hantering av min bostadsförsäljning.
Fastighetsbyrån Järfälla
Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Järfällaområdet? Hos oss på Fastighetsbyrån arbetar välutbildade, engagerade och målmedvetna fastighetsmäklare som med högsta kvalitet gör det de gör bäst: sälja hus. Du som letar efter drömbostaden i Järfälla får en personlig kontakt genom oss samt tillgång till vårt omfattande...
2778 omdömen om Fastighetsbyrån Järfälla
Sedan starten hos Reco 2013
Hatice är en mycket professionell och otroligt flexibel mäklare med stor empatisk förmåga. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare; om ni anlitar henne kommer hon att säkerställa att både säljare och köpare blir nöjda. För oss har det känts tryggt genom hela processen, och vi vet att även köparna har delat den upplevelsen.
Mycket nöjd med information som jag har fått och fin bemötande
Han hade ett jätte trevligt bemötande och vi hade inte så stora förväntningar utan hoppades på de bästa men mäklaren gjorde affären så bra som möjligt.
Professionell och duktig. Lätt att ha att göra med och hjälpsam. Vi är mycket nöjda med Amanda som vår mäklare.
Alltid lika trevligt bemötande av Oscar. Hjälpsam och tillmötesgående. Lyssnade på våra frågor och önskemål. Rekommenderar varmt Oscar Rehn och fastighetsbyrån i Järfälla
Ian är en hjälpsam , duktig ,snabb ,trevlig och smart mäklare . Tack för att vi fick ha hans hjälp för en viktig köp
Ian är en väldigt skicklig och engagerad mäklare. Han är dessutom väldigt lösningsfokuserad och empatisk. Ian är snabb, behjälplig och tar sig tid att informera och återkoppla. Man är med i processen hela vägen och känner aldrig att man är jobbig när man pratar och undrar över saker. Helt enkelt en riktig bussinesman som ger väldigt god service till sina kunder.
+ Amanda är trevlig och har ett fint bemötande, är flexibel i arbetet och gör det lilla extra när det behövs. Amanda är nåbar och snabb i sin återkoppling via SMS och telefonsamtal. Överlag en seriös mäklare som samtidigt sprider glädje och har humor. - Värderade lägenheten högre än vad vi lyckades sälja den för samt gav intryck av att det skulle vara enklare att sälja än vad det i slutändan blev.
Grymt trevlig och duktig, levde upp till förväntningarna
Vi blev bemötta av Ian på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Han var både genuin och ärlig, vilket kändes uppfriskande. Jag hade förväntningar på att processen skulle kännas trygg och att kommunikationen skulle vara tydlig, och Ian överträffade dessa förväntningar. Hans lättsamma sätt gjorde att hela köpprocessen kändes okomplicerad och smidig. Sammantaget är jag mycket nöjd med min upplevelse och med Ian som bostadsförmedlare.
Ian är en mycket kompetent och professionell mäklare som visade stor förståelse för mina behov som säljare. Hans kommunikation var tydlig och förtroendeingivande genom hela processen. Trots en utmanande marknad och ett högt utbud lyckades han uppnå det försäljningspris jag önskade. Rekommenderar varmt!
Jag är mycket nöjd med Ian Colletts arbete och också väldigt tacksam mot honom! Han hjälpte mig att göra en affär för att köpa en lägenhet så enkelt och snabbt som möjligt! Detta är mitt första större köp, så jag var orolig för resultatet. Men jag kände mig stöttad i varje led och fick snabb information om de pågående processerna. Detta var väldigt viktigt för mig! Tack till Ian för utfört arbete!
Mycket bra bemött av Oscar, han gjorde allt han kunde med försäljningen fast mycket likadana bostäder är till salu ,allt känns bra, tackar
En väldigt duktig, ambitiös och påläst mäklare Svarar alltid och kontaktar än, är mycket förbredd och påläst om sina objekt. Var min första bostadsförsäljning och fick bra information om alla stegen i försäljningen/köp.
Trevliga mäklare. Gjort det lättare och smidgare för mig att köpa min första bostad. Känns bekvämt.
Amanda har varit jättetrevlig och professionell, och förklarat bra hur hela köpprocessen för bostaden fungerar på ett sätt som jag som förstagångsköpare har kunnat förstå!
Effektiv utan stress, med mycket bra bemötande.
När vi köpte en lägenhet så berättade mäklaren inte att uteplatsen skulle minimeras och befintliga staketet plockas bort av föreningen i samband med ägarbytet, fast föreningen hade informerat honom om detta. Vi fick upptäcka detta själva när vi flyttade in, och när vi kontaktade föreningen så fick vi veta att föreningen hade pratat med mäklaren om detta. Detta hade varit viktig information för oss eftersom vi självklart antog att vi hade nyttjanderätt innanför staketet, och som mäklarbilderna visade. Mäklarens upplysningsplikt...
Positiv, lösningsinriktad och professionell med en lugn enkelhet som skapat trygghet.
Ian är super trevlig, engagerad och möter kundens behov! Svarar snabbt och är öppen och ärlig vilket leder till förtroende. Har också varit i branschen länge vilket märks. Mycket nöjd!
I recently had the pleasure of working with Oscar Rehn to purchase a house in Järfälla, and I couldn’t be more satisfied with the experience. From the very first interaction, he was highly professional, knowledgeable, and always available to answer any questions I had. Oscar Rehn guided me through the entire process with patience and expertise, ensuring I understood all the nuances of buying the property. His understanding of the local market was invaluable, and he helped me in every way possible. What stood out the...
Är mycket nöjd med både försäljning och köp via Fastghetsbyrån i Järfälla
Hatice var trevlig, hjälpsam och stöttande i varje steg, bra över förväntan. Hon var tydlig med att se till att vi var nöjda!
Bra bemötande och bra hjälp. Kunde svara på typ alla frågor. Svarade snabbt på Mail och telefon. Kunnig och snällt bemötande
Jag hade nyligen nöjet att köpa en lägenhet med hjälp av mäklaren Amanda. Hon visade sig vara en professionell och kunnig mäklare som var lyhörd för mina behov och guidade mig genom köpprocessen på ett tydligt och koncist sätt. Jag rekommenderar henne varmt till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare.
Fick en positiv bild av Oscar redan vid första mötet. Jag upplevde att han verkligen var intresserad av att sälja min bostad vilket kändes bra eftersom det handlade om att sälja mitt hem sen många år tillbaka. Kontakten med Oscar har fungerat fint och han svarar snabbt på meddelanden. Försäljningen gick fort och han har gett en ny familj möjlighet att trivas och bo i mitt gamla hem.
Hon är jätte trevlig och har mycket kunskap om sitt jobb
Hon är duktig, professionell, trevlig och hjälpsam. Vi är nöjda med henne.
Kan Rekommendera Ian, han är seriös!
Vi är mycket nöjda med Ian. Det har varit trögare att sälja, men Ian har aldrig gett upp. Har lyssnat och ändrat för att hitta nya kunder. Det har hela tiden varit lätt att få kontakt och återkoppling.
Ian är mycket trevligt och hjälpsam mäklare som jag kan rekommenderar honom stark.
Robert was easy to approach and was fully prepared for questions related to the property I viewed. He was clear in sharing even the minor details like, renovations, what was covered and what was not etc. He was also very helpful in making the process of the purchase clear for me. Considering this was my first purchase in Sweden, his support is immensely appreciated. I would be delighted to refer him to my knowns and look to avail his services if required in future :)
Han kändes oengagerad och ville bara göra ett snabbt avslut utan ansträngning till visningar. Han la inte ens ut visningstiden under måndagen förrän jag pressade på och då la han dit det söndag kväll, dagen innan. Hur ska kunder hinna se och planera att komma på visning om man lägger ut det dagen innan. Därmed kom ingen på visning under måndagen.
Ian är riktigt bra. Håller en informerad och lätt att få tag på. Dessutom påläst och kunnig. Jag är väldigt nöjd.
Mycket professionell, mycket entusiastisk, rekommenderas varmt!
Mathias gav ett otroligt professionellt intryck när vi träffades första gången, och det intrycket stod sig hela säljprocessen. Med sin lokalkännedom, öga för detaljer och tillgänglighet kändes det väldigt tryggt att sälja huset med Mathias. Med lagom förväntningar på en skakig marknad blev vi väldigt nöjda med slutresultatet av vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera honom och om vi skulle sälja ett hus igen, så vet vi vem vi kommer att ringa!
Hon är alltid lojal, både mot säljaren och köparen. Hennes förmåga att ta hand om kunden är oöverträffad, vilket gör att ingen behöver känna sig vilse eller bortglömd – till skillnad från vissa av sina kollegor i branschen.
Hatice guided us well and correctly, was approachable and collaborative. Will recommend her to other people as well.
Väldigt nöjd med Robert i samband med min försäljning. Trevlig, kunnig, snabba återkopplingar samt att han visade stort engagemang.
Mathias har varit till mycket stor hjälp vid vår försäljning. Han är proffsig, erfaren och mycket lätt att komma i kontakt med. Återkopplar alltid snabbt. Inga överdrivna förhoppningar men ett helt suveränt slutresultat. Vi kan varmt rekommendera honom.
Han hade ingen bra attityd till mig. Han var otrevligare till mig jämfört med min ex som jag sålde lägenhet med. Han svarade inte direkt på mina frågor. Han låg stress för oss att sänka priset redan efter bara 2 visningar och inte ens en månad hade gått. Överallt hade jag ALDRIG valt honom som min mäklare i framtiden
Super trevlig mäklare! Mäklaren levde upp till förväntningarna och jag gjorde mitt första lägenhetsköp tack vare denna mäklare 😊 snabba puckar från visning till affär. Mycket bra 👍🏻 rekommenderas starkt!
Amanda hade ett jätte bra bemötande och var lättillgänglig på telefon, snabb återkoppling vid frågor/funderingar
Jag är supernöjd med Amanda. Hon var professionell, hjälpsam och höll mig informerad genom hela processen. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev bättre än jag hoppats på. Rekommenderas varmt!
Mycket professionell och sakkunnig mäklare som hjälper mycket både genom sälj- och köpprocessen. Rekommenderar starkt!
She is a Good seller and have much experience
Duktig o ”hungrig” Bra på att återkoppla
Hatice har bemött oss med fin och proffesionell approach! Hon har haft svar på tal vid alla de flesta av våra frågetecken och sett till att vi haft full koll genom hela processen! Hon har varit snabb på återkoppling och alltid bemött oss med en betryggande känsla som mäklare!! Vi hoppas på fler bostadsköp med hjälp av Hatice i framtiden!