Christian Hansen på Fastighetsbyrån Jönköping är en skicklig och engagerad fastighetsmäklare. Hans professionella och vänliga bemötande skapar en trygg atmosfär för både köpare och säljare. Christian är noggrann och lyhörd, vilket gör att han alltid sätter sina kunders behov i fokus och levererar resultat med hög kvalitet. Med sitt breda kunnande och sin passion för fastighetsmarknaden är han en tillgång för alla som vill göra en framgångsrik fastighetsaffär.
Christian Hansen
Christian Hansen är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Christian Hansen har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Christian Hansen har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.7. Christian Hansen har haft 21 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
59 omdömen om Christian Hansen
Vänligt bemött och mycket bra vägledning hur ett köp går till och alltid tillgänglig även om han hade semester. Bara positiva omdömen
Som köpare tycker jag att han va bra att ha och göra med och att han va väldigt tillmötesgående och tålmodigt svarade på alla mina frågor (vilket va många) och sålde in området bra då han själv bodde i närheten hade han bra insyn och argument. När den som haft högst bud inte kom överrens om tillträde med säljaren så ringde han mig (han visst jag va intresserad men inte hunnit få till alla papper än) och köpte tid till mig så att jag fick alla papper klara och jag och säljarna fick till en fin och bra deal som blev bra för...
Christian upplevde jag som strukturerad och hade ordning på processerna. Däremot så hade jag förväntat mig ett större engagemang i kommunikationen med oss gällande när det var visningar och hur utfallet var. Saknade också det lilla extra kring hur man drev försäljningsprocessen.
Jag hade en mycket positiv upplevelse med Christian Hansen på Fastighetsbyrån Jönköping. Han var en mycket professionell mäklare som gav all nödvändig information och var mycket noggrann med detaljerna. Jag uppskattade verkligen hans engagemang och kompetens genom hela processen.
Trevlig, smidig och flexibel. Alltid ett gott bemötande. Anordnade en privat visning på kort tid vid förfrågan.
Jag har alltid höga förväntningar när man ska göra affärer med miljonbelopp, min förväntningar motsvarade inte upplevelsen. Inga fysiska prospekt på visning även om man efterfrågar Tog tid att få svar, sen ska jag påpeka att det var både skolavslutning och midsommar, förstår att det kan försvårar, men vi behövde inte mer än ett mejl där man förklarar att det är just detta som försvårar kommunikationen. Däremot var han tydlig vid kontraktsskrivning, det uppskattades!
Trevlig, kunnig och engagerad.
Trevlig bemötande och precis lagom mängd engagemang.
Mycket bra bemötande och insatt i objektet. Mycket hjälpsam och serviceinriktad hela vägen fram till försäljningen.