Vi har bara gott att säga om Jenny. Allt gick smidigt och vi upplever att både vi och säljaren var mycket nöjda med affären.
Jenny Eriksson
Jenny Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Jenny Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Jenny Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Eriksson har haft 34 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
171 omdömen om Jenny Eriksson
Vi är väldigt nöjda. Allt gick smidigt.
Vi blev mötta på ett vänligt och professionellt sätt av Jenny, som var lyhörd och alltid tillgänglig för våra frågor. Hon levde upp till våra förväntningar genom att vara informativ, ta initiativ och göra hela köpprocessen enkel och trygg. Vi är supernöjda med vårt köp på Kransgatan 10 och kan verkligen rekommendera Jenny!
Jenny har varit mycket lyhörd och tillmötesgående, hon har gjort ett mycket bra jobb med stort engagemang, jag är så nöjd.
Jenny gav fullständiga förklaringar om huset i fråga och på grund av tidsbrist på arbetsdagar tog hon en ledig dag för att skriva kontraktet åt oss, Trots de många frågor vi hade gav hon oss tålmodigt fullständiga förklaringar. vi är mycket tacksamma mot henne. Hon är fantastisk.
Jag är nöjd med Jenny Ericsson. Hon är fantastisk, positiv, trevlig att prata med. 👍
Riktigt trevligt och hjälpsam
Hon gjorde allt i sin makt för att sälja mitt hus och hjälpte mig att vinna budgivningen på mitt nya hus ⭐️
Väldigt trevlig, kunnig, proffsig och tillgänglig. Ingav förtroende och ville att det skulle bli så bra som möjligt för alla parter. Kunde också vara rak när det behövdes.
Jenny Eriksson hon är en jätte trevligt och positiv person som man jobba med. Jag klagar inte hel nöjd med henne.