Jenny är lätt att prata med och hon gör allt för att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda.
Jenny Eriksson
Jenny Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Jenny Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Jenny Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 188 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Eriksson har haft 50 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
188 omdömen om Jenny Eriksson
Väldigt trevlig och härlig mäklare. Köpte en lägenhet utav Jenny och affären gick bra och snabbt utan några som helst konstigheter. Fanns alltid tillgänglig och hade ett bra bemötande! Rekommenderar starkt
Positiv och bra bemötande. Kunde haft mer tid för återkoppling. Engagerad och målmedveten i säljuppdraget.
Trevlig, proffsig, effektiv och gav alltid ett bra bemötande.
Jenny va en trevlig o lättsam mäklare som alltid va kontaktbar när frågor uppkom. Hon gjorde vårt husköp till en smidig process.
Hade önskat mer återkoppling under säljprocessen. Samt lite dyrt med tanke på arbetet mäklaren behövde lägga ner.
Jenny löste en snabb affär precis som vi ville! Hjälpsam och lätt att nå när man ringde henne!
Professionell, men ändå lätt atityd. Varit en otrolig lätt process under Jennys mäklar uppdrag
Jenny var supertrevlig, kunnig samt lösningsorienterad. Hon var hjälpsam och kändes trygg genom hela processen.
Bra bemötande och snabba svar på mina frågor. Lätt och smidig att ha att göra med.