Fastighetsbyrån Jönköping

Fastighetsbyrån Jönköping

• BadgeElevenYears
1 863
4.6

På Fastighetsbyrån i Jönköping arbetar vi på ett ärligt, engagerat sätt och sätter alltid våra kunders behov i fokus! Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Jönköping? Efter 50 år här i trakten har vi lärt oss en del om både bostadsmarknaden och människorna här, så låt oss hjälpa dig inför din bostadsaffär. Vill...

1863 omdömen om Fastighetsbyrån Jönköping

Sedan starten hos Reco 2013

Emelie B
Köpte sitt hus med hjälp av
Gisebo

Eveline upplevdes som påläst, kunnig och trevlig. Vi kände oss helt trygga med henne som mäklare vid köpet.

Agneta T
Huskvarna Norrängen

Marius är en super mäklare väldigt trevlig o man får förtroende för honom. Lägger ner mycket tid o energi på sin försäljning.

Ameer G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Mr. Said is a having a lot of potential very smart, Helpful and supportive, what he said he deserve, Gentleman, Good experience, So patient with all the customers, Available 24 hours to answer your questions and to make your deal, Clear and transparent, Hunest. It was really nice to have the deal with him MVH Ameer.

Frida Charlotta J
Taberg

Hon gjorde allt i sin makt för att sälja mitt hus och hjälpte mig att vinna budgivningen på mitt nya hus ⭐️

Anton L
Bottnaryd

Väldigt trevlig, kunnig, proffsig och tillgänglig. Ingav förtroende och ville att det skulle bli så bra som möjligt för alla parter. Kunde också vara rak när det behövdes.

Dragan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Vi tackar för det fantastiska arbete, för professionalism, noggranhet och engagemang.

Sven-Åke H
Sålde sitt hus med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Habo

Trevligt och korrekt utfört arbete samt alltid väl bevandrad i uppdraget.

Armand V
Köpte sitt hus med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Habo

Bra mäklare, lyssnar in och möter både säljare och köpare professionellt. Snabba responser. Vi känner oss nöjda.

Axel N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Bogdanoff en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Hovslätt

Smidig att ha att göra med. Snabb på att svara på frågor och väldigt serviceminded

Svar från Malin Bogdanoff

Hej Axel, Tusen tack för det fina omdömet! Hoppas att du kommer trivas i din nya fina bostad :)

Jonathan H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Bogdanoff en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Hovslätt

Blev bemött på ett mycket trevligt och bra sätt. Hade inga förväntningar innan, men nu kommer jag ha ett bra exempel för framtiden

Svar från Malin Bogdanoff

Hej Jonathan, Tusen tack för det fina omdömet! Kul att höra att du har fått lite förväntningar på hur en mäklare ska arbeta framöver :)

Ari T
Skrev om Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Trevlig och kompetent mäklare som har förståelse och koll på allt. Rekommenderas starkt.

Jan T
Huskvarna Norrängen

Saklig snabb arbetsam beslutsam lätt att få återkoppling trevlig passar mycket bra för sitt jobb

Birgitta S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Kungsängen

Vi blev mycket väl bemötta av Marius som skötte denna affären, allt förlöpte väldigt smidigt och trivsamt !

Marcus J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Bäckalyckan

Otroligt kompetent mäklare som utförde våran försäljning på bästa sätt! Bra och informativ kontakt både före, under och efter försäljning så att man känner sig trygg. Rekommenderas verkligen.

Hasse D
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Norrahammar

Jenny Eriksson hon är en jätte trevligt och positiv person som man jobba med. Jag klagar inte hel nöjd med henne.

Svante J
Bankeryd

Trevligt proffitionellt bemötande. Fick bra information om lägenhet och området.

Camilla R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Jönköping Väster

Rak, ärlig, empatisk & stöttande genom hela processen!

Camilla W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Jönköping Väster

Positivt möte vid köp gjorde att vi valde henne när vi skulle sälja. Erfarenhet som inte lämnade oss med orimliga förväntningar. Rakt på sak med glimten i ögat! Första mäklaren som inte försökte sälja in sig själv! Allt gick snabbt och smidigt.

Linus B
Köpte sitt hus med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Bankeryd

Enkel, rak och trygg kommunikation hela vägen

Thomas Olof E
Torpa

Trevlig och framåtlutad approach till försäljning. Mycket bra i slutfasen att stänga affär.

Daniel E
Ölmstad

Ärlig, snabb, trevlig. Inget att anmärka på.

Benny E
Kungsängen

Mycket noggrann vid genomgångarna så alla kände sig trygga

Robert V
Sålde sitt hus med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna Jöransberg

Trevligt bemötande, mycket tydlig i sina förklaringar både inför försäljningen och i samband med kontraktsskrivning. Bra kommunikation inför och efter visningar.

Maria J
Bankeryd

Trevligt bemötande, snabb återkoppling.

Maria S
Köpte sitt hus med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna Jöransberg

När visningen väl kom igång, blev vi bra bemötta. Mäklaren levde upp till våra förväntningar första visningen. Vi fick en privat andra visning av huset. Said förklarade köpekontrakt väldigt bra så att man förstod vad alla peragafer innebar.

Rune N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Kungsängen

Mycket kunnig, kommunikativ och uppdaterad om marknaden.

Michael M
Hovslätt

Mycket duktig mäklare Den bästa vill jag påstå ! efter att Skandiamäklarna i Jönköping misslyckats med uppdraget lyckades Marius genom sitt engagemang fixa affären! Tack!! Rekommenderas verkligen

First-Name L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Hansen en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Jönköping Väster

Christian Hansen på Fastighetsbyrån Jönköping är en skicklig och engagerad fastighetsmäklare. Hans professionella och vänliga bemötande skapar en trygg atmosfär för både köpare och säljare. Christian är noggrann och lyhörd, vilket gör att han alltid sätter sina kunders behov i fokus och levererar resultat med hög kvalitet. Med sitt breda kunnande och sin passion för fastighetsmarknaden är han en tillgång för alla som vill göra en framgångsrik fastighetsaffär.

Mikael M
Köpte sitt hus med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna Söder

Väldigt duktig mäklare som tog sig tid att förklara allt så att vi kände oss säkra under husköpets gång.

Hans-Christer Eigil H
Ekhagen

Vänligt bemött och mycket bra vägledning hur ett köp går till och alltid tillgänglig även om han hade semester. Bara positiva omdömen

Camilla W
Bäckalyckan

Glatt och positivt möte! Fick förtroende för Jenny, så vi anlitar henne till vår försäljning också!

Oskar V
Gräshagen

Hon är väldigt trevlig, lyhörd och vill verkligen göra ett så bra jobb som möjligt. Vi hade ett väldigt bra samarbete från första början till slut.

Christer A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Gesher en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Tenhult

Fick ett gott intryck redan vid första kontakten. Daniel är mycket proffsig i sitt arbete och jag skulle rekommendera honom och Fastighetsbyrån till alla som funderar på att sälja sin bostad.

Svar från Daniel Gesher

Tack för de fina betygen och det varma omdömet, Christer. Det har varit ett nöje att samarbeta med er, och det känns väldigt bra att ni är nöjda. Jag är mycket tacksam för ert förtroende. Daniel Gesher

Amanda L
Gräshagen

Bra bemötande. Tog till vara synpunkter både från säljaren men även från mig som köpare. Det blev en smidig process.

Amir C
Ekhagen

Det kändes väldigt tryggt att sälja vår lägenhet med hjälp av Jenny. Jenny är kunnig, lätt att samarbeta med och trevlig! Det kändes väldigt bra under hela processen, från start till slut. Vi är jättenöjda!

Sofia K
Sålde sitt hus med hjälp av
Taberg

Trevlig och tillmötesgående. Svarar snabbt. Rekommenderar till 100%

Martin K
Sålde sitt hus med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Tenhult

Professionell, påläst, ambitiös, ödmjuk.

Pirjo V
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Jenny var precis den mäklare vi behövde ha. Förtroendegivande, positiv, erfaren, kunnig om området, driven. Vi hade ett stort behov av en snabb försäljning. Att vi skulle sälja till ett bra pris på ett par dagar hade vi inte kunnat drömma om. Vi är tacksamma att vi fick Jenny som vår mäklare.

Svar från Jenny Eriksson

Tack för fint omdöme. Superkul när alla pusselbitar faller på plats så här snabbt :)

Petra J
Strömsholm/Haga

Vi vill varmt rekommendera Said. Vi mötte honom som mäklare vid vårt köp av lägenhet och fyra år senare vände vi oss till honom för försäljningen. Han är engagerad och uthållig, positiv, förtroendeingivande och noggrann.

Pontus R
Tokarp

Trevligt bemötande, professionell, tydlig.

Jessica S
Torpa

Han har varit tillmötesgående och hjälpande i processen i att köpa lägenhet. Även flexibel med tider och möjliggjort en smidig och trygg process för oss som förstagångsköpare.

Ann A

En kunnig och tillmötesgående mäklare. Vi är nöjda då det blev snabb affär.

Ghazaleh A

Mäklaren var alltid artig och hjälpsam, och han gjorde sitt bästa för att lösa eventuella problem som uppstod. Han var dock i behov av mer precisa och detaljerade uppgifter att dela, vilket skulle ha hjälpt till att göra processen smidigare. Sammanfattningsvis hade vi en positiv upplevelse,

Flemming A

Mycke bra jobbat bra indfo hele tiden

Joachim G
Tokarp

Den bästa mäklaren jag har haft.

Zagirat H
Huskvarna

Jag är stolt över att vi har en sådan mäklare som Jenny Eriksson! Jag är tacksam på ödet för att jag träffade någon så pålitlig, kompetent i sitt arbete och utför sitt arbete med förståelse och ansvar. Det var viktigt för mig hur hon träffades och förtroendet för henne, vilket hon visade felfritt i allt 💯. Henne, jag kan rekommendera till alla, utan ett enda tvivel, som vill sälja eller köpa sin bostad, eller få kompetent information om den. Tack Jenny för ett oklanderligt jobb. Lycka till med allt.

Svar från Jenny Eriksson

Supertack för värmande ord :) Lycka till med allt framöver.

Marcus B
Köpte sitt hus med hjälp av
Gisebo

Trevligt bemötande, proffsig och påläst. Lätt att göra affärer med.

Stefan S
Sålde sitt hus med hjälp av
Gisebo

Min erfarenhet är att Eveline har hanterat min försäljning av Rudu 20 på ett föredömligt sätt. Redan vid första mötet kände jag en trygghet med henne. Hon hade förmågan att känna in vem jag är samt vad jag behövde, vad jag kände för försäljning samt vilka behov jag hade i situationen. Jag valde mellan sex st oberoende mäklare som jag mötte i min bostad. Jag valde inte Eveline för hennes CV, vilket jag förstår är mycket bra utan för hennes sätt och bemötande av mig, dels som säljare men främst som person. Jag har genom...

Stefanica B
Sålde sitt hus med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Hon är snabt, enkelt att jobba med, flexibel.

Lisa H
Hisingstorp

Som köpare tycker jag att han va bra att ha och göra med och att han va väldigt tillmötesgående och tålmodigt svarade på alla mina frågor (vilket va många) och sålde in området bra då han själv bodde i närheten hade han bra insyn och argument. När den som haft högst bud inte kom överrens om tillträde med säljaren så ringde han mig (han visst jag va intresserad men inte hunnit få till alla papper än) och köpte tid till mig så att jag fick alla papper klara och jag och säljarna fick till en fin och bra deal som blev bra för...