Diyar Tasin

Diyar Tasin

Diyar Tasin är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

Diyar Tasin har varit registrerad mäklare sedan 2024-10. Diyar Tasin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-12 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.9. Diyar Tasin har haft 5 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-03

8 omdömen om Diyar Tasin

Sedan starten hos Reco 2024
Gurbet S
Funkabo

Vi är jättenöjda med Diyar som mäklare. Han är jordnära, lyhörd och pålitlig. Man får ett professionellt bemötande som ger känslan av stabilitet. Guldstjärna till honom utan tvekan!

Alva Anna Kajsa E

Trevligt bemötande men även smidig vid förhandling och köp, uppskattades att tillgängligheten till kontakt efter standard arbetstid.

Diyar T gillar detta
Daniel E
Funkabo

Diyar var lättillgänglig och återkopplade snabbt till oss. Han har trevligt bemötande och är service minded.

Di L
Djurängen

Mycket bra, mycket professionell och entusiastisk Jag kommer att göra affärer med honom i framtiden.

Camilla D
Djurängen

Lyhörd och lösningsorienterad. Trevligt bemötande.

Anna B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Diyar Tasin en del av Fastighetsbyrån Kalmar

Diyar är snabb på att svara om man undrar nått, ta reda på saker om han inte vet. Mycket trevlig mäklare. Alltid tillgänglig och ser inte nått som problem. Lätt att prata med. Passa väldigt bra till sitt jobb.

Jessica S
Getingen

Ett fantastiskt samarbete med Diyar. En mäklare som är effektiv, noggrann, professionell och närvarande.

Roland A
Getingen

Smidig affär från början till slut av en kunnig och trevlig mäklare Diyar Tasin. Både vi och säljarna jättenöjda. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️