Trevlig påläst visste vad hon pratade om rekommenderas
Fastighetsbyrån Kalmar
Välkommen till Fastighetsbyrån i Kalmar! Här i Kalmar har du nära till allt. Beläget mellan de Småländska skogarna och Östersjökusten är det nära till natursköna vyer och ett aktivt friluftsliv. Kalmar är en liten, personlig stad med mycket tillväxtpotential. Universitetet och näringslivet växer och vi följer hur det påverkar...
1843 omdömen om Fastighetsbyrån Kalmar
Sedan starten hos Reco 2013
Bemött på ett bra och jordnära sätt. Lätt att prata och diskutera med. Är mer än nöjd med shantas insats. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Tusen tack Henke. Nu börjar en ny spännande resa för dig. Du var mer än behjälplig med allt, Stort lycka till med allt! Vh Shanta
Hade kontakt med Shanta gällande flera objekt men när vi bestämt oss vilket som va mest intressant så gick allt smidigt och fort. Shanta är rak och ärlig om man frågar om något och behjälplig i ens funderingar. Även flexibel kring visningstid samt att hitta smidig lösning vid avslut i affären med kontrakt osv som funkar för både köpare och säljare. Inget negativt att säga om Shanta i våran upplevelse.
Stort tack för fint omdöme Hampus. Så skoj att vi gjorde ett avslut tillsammans. Detta kommer bli en härlig sommar med bad och grillkvällar, kubb och trädgårdspyssel! Varmt lycka till. Vh Shanta
Otroligt bra bemötande och trevlig mäklare. Hon har förståelse för sina kunders situationer och gör det lilla extra för att allt ska bli bra. Vi kan inte bli nöjdare!
Så skoj att ni hittade ett hus som blev perfekt för era behov! Det löste sig ju smidigt med allt bara man är lite flexibel :-) Vh Shanta
Vi upplevde Isabelle som mycket vänlig och kunnig, och väldigt nöjda med hur den slutliga försäljningen genomfördes. Lena o Lars Gustafsson
Stort tack Lena & Lars för ett gott samarbete och för att jag fick förtroendet att lotsa er från start till mål! Jag ser fram emot att besöka er i er nya drömbostad och är helt övertygad om att ni kommer trivas där i många år framöver! Vi syns vid nyckelöverlämningen. Önskar er tills dess en fin vår! Varma hälsningar Isabelle på Fastighetsbyrån
Nöjd med hennes bemötande, hon var inlyssnande och återkopplade snabbt.
Tack för omdömet Fredrik! Stort lycka till med allt nu :-) Vh Shanta
Mycket kunnig om bostaden och värnade om mina önskemål och frågor. Alltid nåbar och engagerad.
Elis genomförde sitt uppdrag exemplariskt på alla punkter.
Hon är duktig och bra bemötande.
Tack Sara för ditt omdöme och för ett fint samarbete! Jag hoppas att ni ska trivas i ert nya drömboende många år framöver! Jag ser fram emot att följa er resa! Varmt välkomna till tillträdet! Vänliga Hälsningar Isabelle Öberg Fastighetsbyrån
Isabelle är mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Hon är lyhörd för kundens önskemål, och kommer med egna tips och råd som ger kunden en bra bild av objektet i fråga. Hon förklarar vad kunden kan förvänta sig i förhållande till nuvarande marknadsläge. Jag hade höga förväntningar på Isabelle, och hon har motsvarat dem. Köparen av mitt hus var mycket noggrann med alla detaljer. Isabelle visade mitt hus 3 gånger för köparen. Hon visade därmed ett stort engagemang, flexibilitet och tålmodighet. Eftersom jag redan har...
WOW - STORT TACK Linus för dina värmande ord, det uppskattas verkligen! Tack snälla för alla superlativ och för att jag fick äran att hjälpa förmedla din bostad och på så sätt hjälpa dig vidare till nästa destination! Tillsammans skapade vi förutsättningarna för en lyckad försäljning och för ett lyckat samarbete! Stort tack återigen och lycka till med ditt nya "kapitel"! Varma Hälsningar Isabelle m.kollegor på Fastighetsbyrån!
Allt har fungerat smidigt och bra. Trevligt bemötande :)
Tack för fint omdöme, och för förtroendet att hjälpa er Helene. Hoppas alla bitar kommit på plats, och att du trivs i ditt nya boende Vh Shanta
Mäklare Shanta Nyblom har under hela processen varit mycket tillmötesgående i vår kontakt och givit ett professionellt och positivt intryck på oss. Vi är mycket nöjda. Vänligen Ewa och Leif
Tack för fint omdöme! KUL att göra affär med er :-) Lycka till med allt. Mvh Shanta
Jag känner att många dörrar har öppnats för mig sedan jag träffade honom eftersom det hände så lätt att jag blev förvånad. Tack Isabella.
Tack så mycket, jag hoppas att du ska trivas i ditt nya boende! Vi syns på tillträdet, varmt välkommen! Hälsningar Isabelle Öberg Fastighetsbyrån
Alltid på ett proffsigt sätt och alltid med värme och omtanke samt ärlighet vilket ger en stor trygghet för mig som säljare. Alltid en återkoppling på telefon för alla frågor som kommer upp små som stora. Så högsta betyget till Shanta. Anneli
Tusen tack för fint omdöme. Med säljare som är lyhörda för råd och tips är det en resa man gör tillsammans. Det gjorde vi. Stort lycka till med boende i lägenhet. Vh Shanta
Kunnig och påläst om fastighet och område
Stort tack Leif! Ni kommer trivas utmärkt. Vi ses Vh Shanta
Väldigt varmt o professionellt bemött av henne o hade förväntningar om o sälja huset o trots att de varit en tuff period o gått trögt att sälja så gav hon aldrig upp utan rodde de i hamn
Tack Simon! Vi hade lite motvind men det löste sig :-) Nu får ni lägga tid på er lilla son. Mvh Shanta
Shanta är kompetent och mycket engagerad. Det var väldigt roligt att få råd från henne.
Stort tack Anja, det ska bli roligt att följa er resa med hus i Sverige. Vi ses :-) Vh Shanta
Elis är kunnig, informativ, hjälpsam och flexibel. Framförallt trevlig ! Riktigt nöjda med helheten .
Vi är jättenöjda med Diyar som mäklare. Han är jordnära, lyhörd och pålitlig. Man får ett professionellt bemötande som ger känslan av stabilitet. Guldstjärna till honom utan tvekan!
Trevligt bemötande men även smidig vid förhandling och köp, uppskattades att tillgängligheten till kontakt efter standard arbetstid.
Bemötandet var mycket professionellt och tydligt. Trots dåliga vägar hölls den angivna visningstiden noggrant, och visningen var väl samordnad. Hela huset var tillgängligt för genomgång, och all dokumentation var på plats. Hon var väl påläst och gav tydliga svar på alla mina frågor.
Tusen tack för att ni delar er upplevelse av mig. Ja det blev lite vinter helt plötsligt! Nu önskar jag er stort lycka till med husdrömmen. Med Vänliga Hälsningar Shanta.
Shanta jobbar mycket professionellt och är duktig på att prata med kunderna så de lyssnar på vad vad hon vill förmedla. Om jag som säljare känner mej det minsta orolig och ringer till henne blir alltid vänligt bemött och får svar på mina frågor.
Stort tack för förtroendet att hjälpa er, och fint omdöme Bernt! Det kommer bli bra för er att byta boende. Stort lycka till. Vänliga Hälsningar Shanta .
Mycket bra och trevlig! Förklarade alla stegen tydligt och enkelt.
Tusen tack för fint omdöme. Stort lycka till nu med ert nya boende. Mvh Shanta☀️
Diyar var lättillgänglig och återkopplade snabbt till oss. Han har trevligt bemötande och är service minded.
Mycket bra, mycket professionell och entusiastisk Jag kommer att göra affärer med honom i framtiden.
Lyhörd och lösningsorienterad. Trevligt bemötande.
Fantastisk duktig mäklare! Supernöjd genom hela försäljningsprocessen! Förtjänar egentligen 6 stjärnor av 5 möjliga.
Tusen tack, så fint skrivet! Tack John för ett fint samarbete och för att jag fick förtroendet att förmedla din idylliska tomt i vackra Ekenäs! Du är alltid välkommen att kontakta oss på Fastighetsbyrån om du har tankarna mot Kalmar igen. Ha en fin vår och sommar! Med vänlig hälsning Isabelle Öberg m. kollegor på Fastighetsbyrån!
Diyar är snabb på att svara om man undrar nått, ta reda på saker om han inte vet. Mycket trevlig mäklare. Alltid tillgänglig och ser inte nått som problem. Lätt att prata med. Passa väldigt bra till sitt jobb.
Trevlig, engagerad och bra återkoppling.
Ett fantastiskt samarbete med Diyar. En mäklare som är effektiv, noggrann, professionell och närvarande.
Smidig affär från början till slut av en kunnig och trevlig mäklare Diyar Tasin. Både vi och säljarna jättenöjda. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rak, ärlig och driven. Skulle absolut välja Isabelle igen, oavsett om det gäller köp eller försäljning.
Stort tack för era värmande ord och för ett ömsesidigt samarbete, så glad jag blir! Jag är stolt och tacksam över att ha fått förtroendet att förmedla ert hem och jag är övertygad om att stadslivet kommer passa er som handen i handsken! Ni vet att ni alltid är varmt välkomna till oss på Fastighetsbyrån framöver om ni byter bostad fler gånger! Vi syns på tillträdet! Varma Hälsningar Isabelle Fastighetsbyrån
Trevligt bemötande och engagerad i försäljningen.
Tusen tack för omdöme Gunilla. Stort tack för förtroendet att hjälpa dig med försälningen. Ha det så bra nu. Mvh Shanta
Mycket oprofessionell och otrevlig mäklare
Hej Hugo, att återkomma med så här trist omdöme 3 år efter ett köp är såklart inte roligt. Det är också svårt att förstå då du tidigare i år önskade att jag skulle ställa upp som vittne i den rättstvist som du drivit mot säljaren. I rätten svarade jag professionellt utifrån min roll som fastighetsmäklare. Rätten fick samma information som när du köpte, dvs säljaren hade renoverat badrummet genom en lokal entreprenör inkl alla intyg och behörigheter vilket du också fick ta del av före köpet. Det hade varit mer ärligt och...
Trevlig, bra bemötande, engagerad, väl informerad, behjälplig, effektiv. Till skillnad från andra mäklare, skakade handen på ett bra sätt med alla (inte bara män).
Vi har känt oss i goda händer hos Isabelle genom hela försäljningen. Hon har varit lyhörd för våra önskemål och alltid väldigt service minded! Vi är väldigt nöjda med både process och utfall!
Hej Märta, så skönt att höra! Jag är så tacksam för att ni valde just mig för uppdraget att hjälpa er ta nästa steg i bostadsresan! Tillsammans skapade vi förutsättningarna för att nå det mål vi hade! Stort lycka till i ert nya drömboende och varmt välkomna till tillträdet! Varma Lyckohälsningar Isabelle på Fastighetsbyrån
Väldigt trevlig och väl bemötande. Var också väldigt kunnig och gav bra samt viktig information kring lägenheten.
Mycket bra och trevlig mäklare. Affären gick snabbt och smidigt med bra återkoppling.
Snäll, vänlig och förstående mäklare. Hårt arbetande och trots tuffa förutsättningar rådde hon husaffären i land. Inget att klaga på alls.
Tack för fint omdöme Joel! Önskar dig all lycka till med både nytt boende och nytt jobb. Vänliga Hälsningar Shanta 🤩
Bra bemötande och lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig
Tack Oskar! Jag gör mitt bästa att kunna vara tilllgänglig. Lycka till med all renovering, så hoppas jag få komma och titta när ni är klara. Vänliga Hälsningar Shanta
Mycket proffesionellt och trevligt bemötande genom hela visningen och köpet.
Mycket duktig och tillmötesgående mäklare. Visade intresse för mej som kund..Upplever att jag hållits väl informerad ang.köpet.
Jag tycker hon är trevlig struktrerad och väl insatt i sitt jobb som mäklare. Hon hade lätt för att sätt sig in i tekniken och möjliheterna som finns i min fastighet. Hon var lätt att diskutera olika lösningar med mig som säljare Vi hade lite prisdiskusioner å hon kunde förklara hur marknade är just nu i regionen därav priset. Hon informerade mig hela tiden vad som händer med besök på hemsidan å hemnet å visningar. En mycket viktig kunskap hon har är att komma till avslut i affären +++++ Kan verkligen rekomndera henne som mäklare.
Tusen tack för fantastiskt fint omdöme. Hoppas du trivs i din nya bostad. Med Vänliga Hälsningar Shanta Nyblom Fastighetsbyrån Kalmar
Elis har varit lugn, trygg och professionell i alla delar av vår process att köpa lägenhet. Han har anpassat sig mycket väl efter våra behov och önskemål och det har känts som en smidig process. Elis har varit mycket lätt att få kontakt med och därigenom har vi fått svar snabbt på alla frågor vi haft. Alla våra förväntningar uppfylldes och vi är mycket nöjda med vårt lägenhetsköp.
Shanta var otroligt mycket bättre än vad jag förväntade mig, när vi var på visningen så var hon väldigt engagerad och visade intresse, hon har gett oss väldigt mycket hjälp och gjort allt för att det ska gå så smidigt som bara möjligt vilket det verkligen har. Vi har uppskattat att hon verkligen tagit sig tiden till oss och är öppen och ärlig.
Tack för omdömet Adam. Stort lycka till med ert hus. Varma hälsningar Shanta.
Lätt att kommunicera med, trevlig och lyhörd
Tack så mycket Oskar! Det har varit superkul att få hjälpa er med försäljningen och extra kul att Shanta också lyckades hitta en ny bostad till er! Stort lycka till med allt! Vänliga hälsningar Ellen
Även om köpet ännu inte är slutfört och huset ännu inte är överlämnat kan jag säga att jag har haft en bra upplevelse. Shanta följde med vid köpet och fanns tillgänglig för att svara på eventuella frågor. Under visningen klarade hon ut uppkomna frågor direkt med säljaren.
Tack för ditt omdöme Hildegard, Jag tro du kommer trivas utmärkt här. Idyllisk fastighet, det måste kännas spännande att invänta grönskan i en så fantastisk trädgård! Stort lycka till med allt. Vh Shanta
Det har gått bra med allt huset är sålt och allt är till belåtenhet
Tack för förtroendet Gerd. Hoppas nu du kommer trivas i stan, med närheten till allt. Vh Shanta
En fantastisk go och härlig mäklare med servicemind tänk hela vägen. Shanta hjälpte oss på alla sätt från visning till en fullständig lyckad kontraktskrivning. Rekommenderar henne mycket starkt.
Tusen tack Markus! nu blir det på med jobb-brallorna! Stort lycka till med att skapa bostaden till ert hem :-) Mvh Shanta
Helt fantastiskt mäklare som verkligen finns där under hela processen. Hon hade stenkoll på allt och man kände sig trygg under hela resan. Skulle jag behöva en mäklare igen finns det inget annat val.
En resa vi gjorde tillsammans Linda. Stort lycka till framåt nu. Hoppas våra vägar korsas igen. Mvh Shanta