Isabelle Öberg

Isabelle Öberg

Isabelle Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

Isabelle Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Isabelle Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.7. Isabelle Öberg har haft 23 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

43 omdömen om Isabelle Öberg

Sedan starten hos Reco 2023
Patrik A
Rinkaby

Trevligt bemötande, kunnig och tillmötesgående. Bra på att hålla kontakt samt att uppdatera vid ändrade förhållande.

Camilla Mari W
Rinkaby

Fantastiskt bemötande och service från början till slut. Med stor kunskap, omtanke och tålamod har hon svarat på frågor och proffsigt lotsat oss igenom en lång process fram till en lyckad försäljning av vårt hus.

Svar från Isabelle Öberg

Stort Tack Camilla för förtroendet och för ditt fina omdöme! Det är alltid lika härligt att få förmedla bostäder där vi gör det tillsammans från start till mål. Jag har känt en stor ära att få vägleda er i denna process och för att få visa upp ert vackra boende! Önskar er all lycka till i framtiden och jag kommer följa er på resan! Kramar Isabelle

Karl Dennis B

Absolut högsta betyg till Isabel Hjälpsam och superduktig och trevlig 😄👍

Svar från Isabelle Öberg

Tack snälla Dennis för värmande ord! Det har varit en fantastisk resa att få följa er från första mötet tills avslutad affär, ni har varit underbara att samarbeta med. Jag är så glad för att ni nu får se fram emot ert nya drömboende som ni längtat efter och för att vi hittat ett drömboende åt er köpare! Jag kikar förbi er när ni kommit iordning! Vi syns vid tillträdet! Varma Hälsningar Isabelle

Linda O
Krafslösa

Vår erfarenhet är att Isabelle möter en med glatt humör och en trevligt bemötande både på visning, i telefon och vid möte i samband med hembesök och kontraktskrivning. Hon upplevs seriös och tillmötesgående och har en bra dialog. Vår affär gick smidigt och snabbt och vi hann även med ett hembesök i vårt egna boende med kort varsel.

Svar från Isabelle Öberg

Stort Tack Linda för ert fina omdöme! Jag är så glad för er skull att ni nu kan se fram emot en flytt till ert nya drömboende där jag är övertygad om att ni kommer trivas länge och väl! Vi syns snart igen, Vänliga Hälsningar Isabelle Öberg Fastighetsbyrån

Emilia T
Läckeby

Isabelle är en varm och välkomnande mäklare som skapar en trygg atmosfär. Hennes lyhördhet och förmåga att förstå våra behov gjorde processen smidigare.

Svar från Isabelle Öberg

Tack snälla Emilia för fina ord! Jag är väldigt stolt och tacksam över att ha fått förtroendet för er bostadsförsäljning och ser fram emot att följa er på den nya resan! Jag önskar er all lycka till och är övertygad om att ni kommer trivas i ert nya drömboende när den bostadsresan är klar! Vi ses snart igen för överlämning! Varma hälsningar Isabelle

Beatrice G
Berga

Mycket gott intryck av Isabelle Öberg. Hon är lätt att kommunicera med och svarar snabbt. Tydlig, ärlig och trygg.

Svar från Isabelle Öberg

Tack snälla Beatrice för ditt fina omdöme, det värmer! Jag är så glad att vi tillsammans hittade ditt drömboende och att det blev just du som fick ta över huset. Jag ser fram emot att få följa dig framöver genom din bostadsresa! Hoppas att du trivs bra redan nu! Alla lyckönskningar, varma hälsningar Isabelle Öberg

Lena M
Stensö

Hon var duktig för att vara så ung alltid glad och positiv. Kanske jag skulle vilja ha mer kontakt i samband med budgivningen.

Svar från Isabelle Öberg

Stort tack Lena för ditt omdöme och för en lyckad bostadsförsäljning. Tillsammans skapade vi de bästa förutsättningarna utefter era behov och ni kunde lämna över med varm hand till er fina köpare! Hoppas att ni haft en fin sommar! Varma hälsningar Isabelle Öberg

Maria H
Hossmo

Isabelle är proffsig, hjälpsam ,lugn. Gick igenom allt från första dagen hon var hemma hos mig till köpet var klart. Kan varmt rekommendera Isabelle och Fastighetsbyrån kalmar

Svar från Isabelle Öberg

Tack snälla Maria för dina värmande ord! Det har varit en ära att få samarbeta tillsammans med dig och att få hjälpa dig vidare! Det är alltid svårt att lämna ett hus man håller kärt, nu öppnas nya dörrar för framtiden och jag är övertygad om att du gjort tagit rätt beslut! Tack återigen, vi snart igen för överlämningen! Kramar Isabelle

Maria H
Hossmo

Hon var väldigt professionell och hade lyssnat på mina önskemål när hon tipsade mig om ett objekt hos Fastighetsbyrån. Känner att hon lyssnar in kunden , mycket bra mottagande och återkoppling under min bostadsresa

Svar från Isabelle Öberg

Jag är så glad för din skull Maria och för att du nu har hittat hem! Du har ett riktigt drömställe att se fram emot och jag ser fram emot att titta förbi dig när du kommit iordning! Tack snälla för dina fina ord, vi syns snart igen vid överlämningen! Kramar Isabelle

Mónika G
Gamla Smedby

Trevlig, mycket flexibel, bra på att lösa "problem", visste svaret på varje fråga som uppstod.

Svar från Isabelle Öberg

Tack snälla Mónika! Jag önskar er all lycka till nu i ert nya drömhus och jag ser verkligen fram emot att få hälsa på er om något år när ni bott in er! Stort grattis återigen och säljarna är så glada att det blev just ni som köpte huset! Varma hälsningar Isabelle