Vi upplevde Isabelle som mycket vänlig och kunnig, och väldigt nöjda med hur den slutliga försäljningen genomfördes. Lena o Lars Gustafsson
Isabelle Öberg
Isabelle Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar
.Isabelle Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Isabelle Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.7. Isabelle Öberg har haft 28 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
50 omdömen om Isabelle Öberg
Stort tack Lena & Lars för ett gott samarbete och för att jag fick förtroendet att lotsa er från start till mål! Jag ser fram emot att besöka er i er nya drömbostad och är helt övertygad om att ni kommer trivas där i många år framöver! Vi syns vid nyckelöverlämningen. Önskar er tills dess en fin vår! Varma hälsningar Isabelle på Fastighetsbyrån
Hon är duktig och bra bemötande.
Tack Sara för ditt omdöme och för ett fint samarbete! Jag hoppas att ni ska trivas i ert nya drömboende många år framöver! Jag ser fram emot att följa er resa! Varmt välkomna till tillträdet! Vänliga Hälsningar Isabelle Öberg Fastighetsbyrån
Isabelle är mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Hon är lyhörd för kundens önskemål, och kommer med egna tips och råd som ger kunden en bra bild av objektet i fråga. Hon förklarar vad kunden kan förvänta sig i förhållande till nuvarande marknadsläge. Jag hade höga förväntningar på Isabelle, och hon har motsvarat dem. Köparen av mitt hus var mycket noggrann med alla detaljer. Isabelle visade mitt hus 3 gånger för köparen. Hon visade därmed ett stort engagemang, flexibilitet och tålmodighet. Eftersom jag redan har...
WOW - STORT TACK Linus för dina värmande ord, det uppskattas verkligen! Tack snälla för alla superlativ och för att jag fick äran att hjälpa förmedla din bostad och på så sätt hjälpa dig vidare till nästa destination! Tillsammans skapade vi förutsättningarna för en lyckad försäljning och för ett lyckat samarbete! Stort tack återigen och lycka till med ditt nya "kapitel"! Varma Hälsningar Isabelle m.kollegor på Fastighetsbyrån!
Jag känner att många dörrar har öppnats för mig sedan jag träffade honom eftersom det hände så lätt att jag blev förvånad. Tack Isabella.
Tack så mycket, jag hoppas att du ska trivas i ditt nya boende! Vi syns på tillträdet, varmt välkommen! Hälsningar Isabelle Öberg Fastighetsbyrån
Fantastisk duktig mäklare! Supernöjd genom hela försäljningsprocessen! Förtjänar egentligen 6 stjärnor av 5 möjliga.
Tusen tack, så fint skrivet! Tack John för ett fint samarbete och för att jag fick förtroendet att förmedla din idylliska tomt i vackra Ekenäs! Du är alltid välkommen att kontakta oss på Fastighetsbyrån om du har tankarna mot Kalmar igen. Ha en fin vår och sommar! Med vänlig hälsning Isabelle Öberg m. kollegor på Fastighetsbyrån!
Rak, ärlig och driven. Skulle absolut välja Isabelle igen, oavsett om det gäller köp eller försäljning.
Stort tack för era värmande ord och för ett ömsesidigt samarbete, så glad jag blir! Jag är stolt och tacksam över att ha fått förtroendet att förmedla ert hem och jag är övertygad om att stadslivet kommer passa er som handen i handsken! Ni vet att ni alltid är varmt välkomna till oss på Fastighetsbyrån framöver om ni byter bostad fler gånger! Vi syns på tillträdet! Varma Hälsningar Isabelle Fastighetsbyrån
Vi har känt oss i goda händer hos Isabelle genom hela försäljningen. Hon har varit lyhörd för våra önskemål och alltid väldigt service minded! Vi är väldigt nöjda med både process och utfall!
Hej Märta, så skönt att höra! Jag är så tacksam för att ni valde just mig för uppdraget att hjälpa er ta nästa steg i bostadsresan! Tillsammans skapade vi förutsättningarna för att nå det mål vi hade! Stort lycka till i ert nya drömboende och varmt välkomna till tillträdet! Varma Lyckohälsningar Isabelle på Fastighetsbyrån
Trevligt bemötande, kunnig och tillmötesgående. Bra på att hålla kontakt samt att uppdatera vid ändrade förhållande.
Tack snälla Patrik för värmande ord! Jag hoppas att ditt nya liv på landet har börjat bra och att du ska trivas där i många år framöver! Tveka inte på att höra av dig om du funderar på att göra några investeringar eller har frågor kring bostadsmarknaden framöver. Vänliga Hälsningar Isabelle m. kollegor på Fastighetsbyrån
Fantastiskt bemötande och service från början till slut. Med stor kunskap, omtanke och tålamod har hon svarat på frågor och proffsigt lotsat oss igenom en lång process fram till en lyckad försäljning av vårt hus.
Stort Tack Camilla för förtroendet och för ditt fina omdöme! Det är alltid lika härligt att få förmedla bostäder där vi gör det tillsammans från start till mål. Jag har känt en stor ära att få vägleda er i denna process och för att få visa upp ert vackra boende! Önskar er all lycka till i framtiden och jag kommer följa er på resan! Kramar Isabelle
Absolut högsta betyg till Isabel Hjälpsam och superduktig och trevlig 😄👍
Tack snälla Dennis för värmande ord! Det har varit en fantastisk resa att få följa er från första mötet tills avslutad affär, ni har varit underbara att samarbeta med. Jag är så glad för att ni nu får se fram emot ert nya drömboende som ni längtat efter och för att vi hittat ett drömboende åt er köpare! Jag kikar förbi er när ni kommit iordning! Vi syns vid tillträdet! Varma Hälsningar Isabelle