Alexander Gergils

Alexander Gergils

Alexander Gergils är mäklare på Fastighetsbyrån Kungshamn

Alexander Gergils har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Alexander Gergils har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 416 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Gergils har haft 61 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

416 omdömen om Alexander Gergils

Sedan starten hos Reco 2014
Dennis A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Smögen

Fantastiskt erfaren mäklare som inger stor trygghet i bostadsaffären!

Martin P
Malmön

Min bedömning av mäklaren Alexander Gergils är högsta betyg. Och den baseras på hans förhållningssätt som inte är så påstridigt utan mer bakåtlutat och inlyssnande, vilket skapar trygghet för kunden (alltså jag) i en situation som inte är så trygg, nämligen att köpa ett hus. Visningen var beräknad till 3o minuter, men vi ville stanna och kolla mer så vi fick 1,5 timme istället. Flexibelt. Alexander är också kunnig och kunde svara relevant på de frågor som jag ställde vid visningen. A. gjorde också en snabb återkoppling så...

Bengt M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Malmön

Mycket trevlig och kompetent. Lyhörd och gott omdöme. Vi rekommenderar verkligen Alexander Gergils!

Jan Robert H
Kungshamn

Han är bäst i hela avlånga Sverige

Lilja M
Kungshamn

Proffesionell i bemötande, ansvar, pedagogisk i förklaringar av processer. Jag har stor tillit och förtroende för Alexander då han dels varit mäklare när jag köpt lägenhet dels sålt lägenhet.

Håkan R
Malmön

Mycket kompetent och trevlig lättsam person jag kan varmt rekommendera Alexander till mina vänner

Bo T
Malmön

Trevligt bemötande och rätt information i rätt tid!

Björn B
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Hovenäset

Kunnig, professionell och väldigt trygg mäklare som har svar på allt. Ser både till köparen och säljarens bästa.

Anne Louise Margareta O
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Hovenäset

Alexander har redogjort för alla turer runt en försäljning på ett pedagogiskt sätt. Har lämnat snabba besked och känts seriös och ärlig. Har varit lätt att ha kontakt med.

Marie-Louise Linnéa M
Hunnebostrand

Kontakten med mäklaren. Ett vänligt bemötande och kloka råd inför en försäljning av mitt hus. Förväntningar. Mäklaren gjorde det arbetet jag förväntade mig. Mäklaren lade all den tid som behövdes för att möta kundernas önskemål . Möten med fotografen och Anticimex mötte han också upp och var plats för att checka av att allt var ok. Mötet med de nya husägarna löpte bra med ett möte på mäklarens kontor och alla papper var klara för underskrift.