David Strandell

David Strandell

David Strandell är mäklare på Fastighetsbyrån Kungshamn

David Strandell har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. David Strandell har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.9. David Strandell har haft 11 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2024-10

22 omdömen om David Strandell

Sedan starten hos Reco 2024
Mats J
Kungshamn

Trevlig och saklig mäklare. Rekommenderar jag gärna.

Karin Elisabet O
Kungshamn

Trevlig, kunnig, alert men lite svår att få tag på ibland 😂 Med lite prissänkning rodde han affären i hamn. Heder till hans arbete!🙏

Pernilla A
Kungshamn

Han fixade en visning innan planerad visning, då vi inte hade möjlighet på utsatt datum. Vi fick även möjlighet att göra en egen besikting av fukt i källaren. När avtalet skulle skrivas hade vi ingen möljighet att åka till Kungshamn så David kom till oss i Göteborg istället vilket vi uppskattade väldigt mycket och underlättade hela processen. Så vi kan varmt rekommendra David som mäklare då han är väldigt tillmötesgående och proffessionell i sin yrkesroll.

Stefan Andreas T
Smögen

Från första kontakt till avslut har jag haft fullt förtroend för David som mäklare. Känt mig väl bemött och trygg genom hela processen. Jag rekommenderar stark David som mäklare. Han är toppen! Med vänlig hälsning, Andreas

Svar från David Strandell

Det ska vara tryggt att köpa fastighet! Kul att få hjälpa er komma hela vägen i mål, detta blir ju kanon. Stort tack för en fin rekommendation Andreas, vi ses snart igen! /David

Camilla Maria M
Smögen

Första mötet var helt perfekt, jag kände direkt förtroende för David. Kunde inte haft en bättre mäklare, David upplevde jag som otroligt ödmjuk, kunnig , trevlig, varm som person och super proffesionell. Jag kände mig så trygg genom hela processen. Med vänlig hälsning, Camilla

Svar från David Strandell

Tusen tack för fina ord Camilla, det är precis såhär jag vill upplevas. Åter grattis till ett fantastiskt hus "på rätt sida bron" :). Vi ses på tillträdet! /David

Lotta Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av David Strandell en del av Fastighetsbyrån Kungshamn

Smidigt och proffsigt.

Svar från David Strandell

Tack för förtroendet Lotta, det ska vara smidigt att sälja sin bostad. Vi hörs snart igen! /David

Per S
Köpte sin lägenhet med hjälp av David Strandell en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Kungshamn

Trevligt och professionellt bemötande. Snabb och effektiv affär där både säljare och köpare blev nöjda. Bättre blir det inte. Rekommenderas varmt!

Svar från David Strandell

Tack för fint omdöme Per och grattis till er nya lägenhet, detta blev ju toppen. Vi ses snart igen! /David

Alf Stewe S
Stensjö

En kanonmäklare👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Tack för förtroendet Stewe, detta blev ju toppen. Vi ses i krokarna! /David

Arian M
Kungshamn

Trevlig bemötande och vi har varit nöjda😊

Svar från David Strandell

Nöjet har varit mitt Arian, kul att få hjälpa er att komma i mål till slut. Vi ses på tillträdet! /David

Marie G
Hunnebostrand

David har från start till mål uppfattats som seriös, noggrann och lättillgänglig. Han har även upplevts som strukturerad och väl förberedd. Samt under hela försäljningsprocessen som pedagogisk, vilket gjorde att vi kände oss trygga och välinformerade vid varje steg i processen. Därtill har David en ovärderlig lokalkännedom i Sotenäs kommun, vilket vi uppfattade som en stor fördel i vårt fall.

Svar från David Strandell

Marie! Stort tack för ett fint omdöme, det är precis så här jag vill upplevas. Det har varit mitt nöje att få hjälpa er på denna resa - från tidig start och ända in i mål. Åter tack för förtroendet. Vi ses! /David