Trevlig och tilmötesgående. vi kom tilslut til enighet med med säljare efter hårda förhandlingar, och Lars var en stor bidragande orsak til at vi kom i mål, utan han tror jag kanske inte vi kommit til enighet.
Lars Holmgren
Lars Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Kungshamn
.Lars Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Lars Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.7. Lars Holmgren har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
113 omdömen om Lars Holmgren
Supertrevlig! Hjälp oss genom processen med husköp och alltid varit snabb på att svara på telefon när frågor eller dylikt har dykt upp.
Lars är professionell och lyhörd i såväl den initiala besluts- och säljprocessen. Han känner den lokala marknaden väl och han har varit behjälplig i två försäljningar till stor belåtenhet. Vi kan varmt rekommendera Lars till andra som står inför fastighetsaffärer i Sotenäs..
Lars är en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Vår förväntan kring försäljningspriset var högre än vad vi till slut fick pga endast en spekulant. Hade gärna sett att Lars hade fler spekulanter på lut, dvs att Fastighetsbyrån ägnat sig mer åt uppsökande verksamhet, snarare än att förlita sig på Hemnet-annonseringen som inte gav något.
Käck och trevlig och professionell
Seriös och med ett stort kunnande. Verklighetsförankrad. Glatt och trevligt bemötande, utan att bli för bekant med uppdragsgivarna. Kan varmt rekommendera honom till framtida köpare och säljare.
Lars Holmgren gav ett professionellt intryck och fint bemötande genom processen med försäljningen av mitt fritidshus. God tillgänglighet och alltid snabb återkoppling. Det har känts tryggt och bra med informationen och vägledningen man som säljare behöver. Jag är enbart nöjd!
Ett trevligt och ärligt bemötande med hög service från första mail-kontakt. Bra svar vid frågor på visning och gällande budgivning. Känns proffsigt och tryggt.
Kunnig Bra genomförd process. Riktiga diskusjoner till riktig tid.
Trevligt bemötande. Lätt att nå och återkopplar snabbt.