Min känsla var att jag fick kontakt med Ellinor ganska sent i processen och initialt hölls den mesta kontakten med Sofia min exfru. Så lite exkluderad, samma på kontraktsskrivningen fick jag ett mer formellt bemötande vilket gjorde att jag som 50 % säljare inte kände mig så viktig. Men jag nöjd med helheten och känner att Ellinor har gjort vad hon kan utifrån situation och besvarat mina funderingar på ett bra sätt.
Elenor Fehrm
Elenor Fehrm är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Elenor Fehrm har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Elenor Fehrm har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. Elenor Fehrm har haft 43 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
41 omdömen om Elenor Fehrm
Vi har haft en utmärkt upplevelse med Elinor som vår mäklare vid försäljningen av vårt hus. Hon är professionell, tydlig och rak i sin kommunikation, vilket gjorde hela processen mycket smidig. Elinor är dessutom effektiv och levererade resultat snabbare än vi förväntade oss. Hennes pålitlighet gav oss trygghet genom hela försäljningen. Vi rekommenderar henne varmt!
Smidigt och trevligt! Vi är nöjda.
Jag blev bemött på ett professionellt, lugnt, förklarande och tydligt sätt. Elenor var tillgänglig, snabb, höll mig uppdaterad i vad som skedde och om nästa steg i processen samtidigt som hon var lyhörd för mina funderingar, behov av att få stanna upp och när jag uttryckte önskemål. Som helhet upplevde jag att försäljningen gick smidigt och var effektiv.
Kompetent, lugn med driv och bra samordnare
Toppenbra mäklare. Kunnig, seriös och trevlig!
Professionell, lyhörd, påläst
Mycket proffesionell - bra och trevligt bemötande.
Vi blev väl bemött av Elenor. Hon var tydlig med hur en försäljning går till med allt vad det innebär. Våra förväntningar på Elenor var att hon skulle göra ett bra jobb och det tycker vi att hon har gjort. Trots flera visningar på peppade hon oss till att hålla modet uppe och att det kommer att bli sålt.
Hon var väldigt proffsig och vi fick en fin kontakt direkt. Det kändes som en vän mer än en mäklare.