Mäklare i Lerum

3 rekommenderade mäklare i Lerum kommun

• Fastighetsbyrån Lerum

Verifierat företag
    1,593 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Lerum! Låt oss sköta din bostadsaffär här, vi har koll på området och branschen.
    Tore A
    Tore A: Mycket professionellt och trevligt bemötande av mäklaren. Fick mycket bra hjälp med fastighetsförsäljningen och lotsad genom processen. Mycket nöjd med mäklaren hantering av uppdraget.
  • Driver du mäklarfirma i Lerum?

• Vi hjälper dig få ut det mesta av din bostadsförsäljning!
    Cecilia R
    Cecilia R: Från första mötet med Sofia kände jag ett lugn. Hon mötte mig med en värme och ödmjukhet som inte går att ta miste på. Hon såg inte bara ett objekt som skulle säljas – hon såg mig, mina behov och min historia. Jag hoppades på en mäklare som kunde guida mig genom en både praktisk och känslomässigt stor förändring. Sofia överträffade alla förväntningar – hon var tydlig, kunnig och lyhörd. Men framför allt gjorde hon det lilla extra, gång på gång. Hon tog sig tid, anpassade sig, bar både mina rädslor och min längtan i processen – som om det vore hennes egen resa. Att sälja min bostad på var inte bara en affär – det var att säga hejdå till ett hem fyllt av minnen. Sofia förstod det. Hon tog mitt hem i sina händer med respekt och hjärta. Hennes trygghet blev min trygghet. Jag kunde luta mig mot henne genom hela processen. Det finns mäklare – och så finns det Sofia. Hon gör skillnad på riktigt. Tack, från djupet av mitt hjärta. //Cilla
  • Driver du mäklarfirma i Lerum?

• Jimmy T
    Jimmy T: Jag blev mycket nöjd med all hjälp från Mäklarhuset vid min husförsäljning ??