Bra engagerad mäklare , uppriktig och pedagogisk.
Per Eliasson
Per Eliasson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Per Eliasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.7. Per Eliasson har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
145 omdömen om Per Eliasson
Grymt jobbat. Bra engagemang trotts svåra tider! Som vanligt ett trevligt bemötande och realistiskt tänkande.
Jag fick ett professionellt bemötande. Per är mycket kunnig och ger ett tryggt intryck då man ska genomföra din kanske största affär i livet.
Per har en professionall inställningoch är lagom säljande. Han ger ett kunnigt intryck och kunde svara på nästan alla frågor (i något fall fick han återkomma efter konsultation med säljaren).
Mycket trevlig och hjälpsam. Ställer upp och svarar på allt vid alla tider på dygnet.
Tillmötesgående o tillgänglig. Alla frågor och önskemål besvarades. Finns inget övrigt att önska.
Jag kontaktade Pär angående ett objekt som var annonserat som "På gång". Jag är supertacksam för att Pär var tillmötesgående när jag frågade om han kunde höra med säljaren om det gick att ordna en tidig visning och ifall det fanns ett fast pris de kunde tänka sig att släppa huset för, eftersom jag pga skilsmässa behövde fixa boende och det här huset var perfekt. Allting klaffade, affären gick i hamn och det känns som även säljaren var jättenöjd så. Så jag är en väldigt nöjd kund som verkligen ser fram emot att flytta in efter en otroligt smidig affär. Tack!
Fick ett jättebra bemötande av Per, smidig och proffsig.
Vi har blivit bra bemötta och Per har haft tålamod med alla våra frågor och oro. Våra förväntningar har blivit uppfyllda.
Jag blev utmärkt bemött. Jag hade gärna velat ha lite tätare kontakt med uppföljningar och kommentarer, men han drev försäljningen mycket proffsigt. Eftersom det var så få intressenter, så är min upplevelse att köparen fick ett mycket bra pris.