Mats var tydlig, lyhörd och kunnig. Inte heller för ”säljig” utan lät oss kolla på huset utan att vara för på. Vi var mycket nöjda med Mats.
Fastighetsbyrån Lerum
Välkommen till Fastighetsbyrån och Lerum. I denna kommun hittar du ett rikt förenings- och friluftsliv men också centrum med ett stort urval butiker och restauranger. I Lerum har du goda pendlingsmöjligheter både till Göteborg och Alingsås samtidigt som du bor naturnära. Låt oss på Fastighetsbyrån sköta din bostadsaffär om...
1634 omdömen om Fastighetsbyrån Lerum
Sedan starten hos Reco 2013
Vi är väldigt nöjda med Martin och alla svar han har gett oss längs med vägen, av vårt köp av nyproduktion. Han är smidig att samarbeta med och är rolig också! Fem solar ☀️☀️☀️☀️☀️
Martin är kunnig och proffsig, har stor erfarenhet inom sitt område. Han har förmågan att vara personlig samtidigt som han använder sin expertis på ett galant sätt. Vi är väldigt nöjda med Martin som mäklare under processen med att sälja vårt hus.
Trevligt bemötande både via telefon och öga mot öga. Kände från första mötet och hela vägen fram till kontraktsskrivning ett stort förtroende för Carina. Att hon hade god kännedom om området kändes också tryggt. Skulle gärna rekommendera henne som mäklare till andra.
Trevlig glad enkel förståelig kompetent professionell
Visade objektet lägenheten på ett professionellt sätt och ett glatt bemötande
Jätte nöjd! Kunnig ärlig och hjälpsam, tog sig tid. Gav det lilla extra. Tydlig vid kontrakt skrivning. Jag är 100% nöjd.
Martin har stor kunskap och delade gärna med sig av densamma. Samtidigt tog han sig tid att förstå våra önskemål så att vi kände att vi kunde få bidra till att få det efter våra önskemål. Martin visade stort engagemang och vi fick väldigt bra uppföljning genom hela processen. Vi kände också att han generöst bidrog med mycket kloka tips och konkret information vilket ledde fram till ett mycket bra slutresultat. Vi är väldigt nöjda och kan med glädje rekommendera Martin för framtida kunder till Fastighetsbyrån
Kunnig, noggrann och väldigt bra mäklare!
Pontus är en bra och pålitlig mäklare. Håller det han lovar och jobbar snabbt och effektivt. Vi hade en väldigt bra upplevelse och rekommenderar honom varmt.
Allt igenom väldigt positivt. En mäklare som ger dig mer! Trevlig och mycket förtroendegivande! Blixtsnabb i avsluten👏👏👏
Mina förväntningar uppfylldes och jag är nöjd med mäklarens jobb. Värderingen stämde väldigt bra till skillnad mot konkurenterna som värderade huset 15% lägre.
Mycket trevlig, kunnig och förtroendeingivande.
Pontus var väldigt trevlig och lättsam, han hjälpte oss genom vårt bostadsköp på ett tryggt och professionellt sätt. Han tog sig tid att förklara och återkopplade snabbt på våra frågor. Vi uppskattade att han lyssnade in oss och även säljarna för att de skulle bli en smidig affär för båda parter.
Vi är otroligt nöjda med hela hanteringen av vår försäljning - från första mötet tills att huset blev sålt. Pontus är väldigt professionell, ödmjuk och tillmötesgående och har hjälpt oss med stort som smått. Vi rekommenderar honom varmt!
Pontus var grymt behjälplig när vi köpte nytt hus.
Fantastiskt bra mäklare! Proffesionell och trevlig. Vi är supernöjda med allt!
Smidig och väldigt snabb affär! Bra och snabb kommunikation mellan Elenor, säljare och köpare. Väldigt nöjd med allt!
Carina Jönsson tycker jag att hon är proffsig, kunnig och effektiv hon är väldigt duktig på det hon arbetar med och ofta har väldigt bra förslag troligtvis inte den sista gången jag tar hennes hjälp med framtida fastighets affärer. Mvh Ove Ling
Proffsig och tillmötesgående. Jag fick väldigt bra hjälp och vägledning i mitt bostadsköp.
Bra kommunikation under hela försäljningens alla steg. Väldigt proffsig och kunnig. Känner till området väl. Vägleder bra under försäljningen. Tillgänglig för svar på frågor. Jag tror att hon är bäst!!
En mycket erfaren och kompetent mäklare som inger förtroende! Mats är vänlig, följsam och samtidigt tydlig. Han verkar mån om sina kunder men också att det ska bli en bra och väl skött affär där alla inblandade känner sig nöjda. Rekommenderar honom varmt.
Jag har bara gott att säga om min upplevelse av Mats Häger i min kontakt med honom. Dock skulle jag önska mer tydlighet hur er app fungerar.
Trevlig, kunnig och lättillgänglig!
Fint bemötande. Ordning o reda och kreativ. Stort tack.. Mvh Magnus
Mycket proffsig och gjorde vår affär snabb och smidig. Rekommenderar henne till alla!
jätteduktig, precis det bemötandet man hoppas på vid försäljning och köp av bostad
Hjälpsam och inger förtroende då han inte "bara snackar" utan är ärlig om det är något han inte vet och kollar upp det! Trevlig! 😊
Proffsigt och erfaret vilket skapar en trygghet hos mig som kund
Jag har blivit mycket väl bemött av Pontus S. Han har alltid svarat på mina frågor och om jag lämnat ett meddelande så har han alltid ringt upp därefter. Eftersom detta varit första gången som jag gjort en fastighetsaffär har jag behövt hjälp med allt vad det innebär och Pontus har svarat bra på alla mina frågor. En snabb försäljning av vårt hus skedde och det är vi tacksamma för. Fortfarande är inte affären klar men jag hoppas att även resten också skall gå smidigt.
Tack så mycket för ert fina omdöme och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen av ert fina hus.
Kunnig, tillmötesgående och trevlig!
Tack så mycket för ert fina omdöme och grattis till köpet av ert nya hus.
Jag tycker hon varit aktiv, tillmötesgående och engagerad. Även lagt in extra visningar med kort varsel. Ett proffsigt och vänligt bemötande. Dessutom givit bra förslag gällande styling
Väldigt bra bemötande, lätt att få kontakt med och svarar snabbt på ens funderingar. Carina har varit lyhörd och engagerad under hela processen av att sälja vårt radhus.
Trevlig och professionell. Lätt att prata med. Snabb återkoppling mellan säljare och köpare. Inga konstigheter alls! 😊
Per har inte lyckats övertyga kunderna om bostadens fördelar. Huset värderades för ett par år sedan till 7,8 miljoner, nu fick vi 5,5 miljoner, och det är till och med klart lägre än 5,8 som är taxeringsvärdet. För övrigt har Per varit juste mot oss, och ställt upp när det har behövts. Eftersom vi inte fick närvara vid någon av visningarna, så kan jag inte bedöma hur Per har hanterat potentiella kunder, men jag har inte fått några negativa signaler därifrån. Det var dock viktigt för oss att huset blev sålt, även om priset...
Har träffat Carina i ett flertal visningar av olika objekt och finner henne trevlig och professionell i sitt utövande som mäklare.
Trevlig, rak och professionell. Lätt att nå och hålla kontakt med.
Proffsigt, rationellt, och ansvarsfullt
Tack så mycket för ert fina omdöme och stort lycka till med er nya bostad.
Fick ett mycket professionellt bemötande. Har haft bra samtal om strategi och planering. Är mycket nöjd med försäljningen trots ett lägre pris än önskat. På det hela en positiv upplevelse
Otroligt kunnig, trevlig och flexibel!
En väldigt kunnig, förstående och hjälpsam mäklare. Hade höga förväntningar som överträffades.
Mycket professionellt och trevligt bemötande av mäklaren. Fick mycket bra hjälp med fastighetsförsäljningen och lotsad genom processen. Mycket nöjd med mäklaren hantering av uppdraget.
uselt beteende, återkopplar inte. för inte fram informationen. inte alls nöjd!
Superprofessionell och trevlig mäklare som kunde verkligen svara på alla våra frågor vi ställde. Carina är engagerad, lyhörd och har ett bra kundbemötande, vilket gör det lätt att samarbeta med henne. Rekommenderas varmt!
Väldigt trevlig och tillmötesgående.
Carina är lyhörd och engagerad, lyssnar och har ett starkt fokus på customer service. Svarade snabbt när jag sökt henne med tusen frågor! Jag uppskattar förstås hennes långa och breda erfarenhet av att sälja lägenheter inom vårt område. Känner att jag kan lita på henne! Har haft en mycket positiv upplevelse av vårt samarbete.
Trevligt och professionellt bemötande samt kompetent hantering av köp och överlåtelse.
Trevligt och bra bemötande. Kommunicera bra mellan säljare och köpare.
Trevlig och kunnig. Kändes tryggt att ha Pontus som mäklare.
Stort tack för ditt fina omdöme och stort lycka till med din nya bostad!