Jag hade första kontakten med Martin för värdering efter renovering för ca sju år sen. Han hade stenkoll på alla hus och flera år tillbaka. Så det var givet att fråga Martin om att vara min mäklare. Jag som okunnig har känt mig oerhört trygg med Martin i processen. Han har svarat pedagogiskt o realistiskt på alla frågor. Och med en skön portion humor. Jag upplever att han också presenterat mitt hus trovärdigt o haft en bra känsla för vilka som huset skulle passa för.
Martin Jönsson
Martin Jönsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Martin Jönsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-09. Martin Jönsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 205 omdömen med ett betyg på 4.8. Martin Jönsson har haft 28 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
205 omdömen om Martin Jönsson
Trevlig och duktig på det han gör.
Snabb, tydlig och flexibel. Till skillnad från många andra mäklare vi har varit i kontakt med har verkligen Martin varit tillmötesgående och transparent i kommunikationen. Rekommenderar starkt!
Vi blev bemötta på ett trevligt och förtroendeingivande sätt. Han är en grymt duktig mäklare. Vi har ett flertal ggr varit i kontakt med Martin i olika projekt. Vi är supernöjda!!
Vi kändes oss trygga och nöjda under hela processen!
Mycket nöjd i alla! Avseenden. Ovanligt god känsla för personer och attityd / nivå på kommunikationen. Ordning och tydlighet med bra kompetens även juridiska frågor. Känsla av trygghet under hela processen!! Jonas B
Trevlig jordnära och hjälpsam. Kommer rekommendera Martin till alla mina vänner
Bra och proffsigt bemötande som gör att man känner sig trygg i vad det innebär att sälja sitt hus. Vi hade ett inledande samtal kring vad vi kunde förvänta oss i pris och detta levererades enligt plan. Skönt att kunna lita på agerandet från mäklaren och att få uppdateringar när man behöver och dialog när detta är nödvändigt. Vi fick vårat hus sålt enligt plan och till ett pris vi var nöjda med att uppnå. Allt var noga genomgånget och inget kändes stressat eller jobbigt. Mycket nöjd.
Martin har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår bostad! En mäklare att lita på, otroligt kunnig och engagerad! Jag är supernöjd!
Väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare som tänker på kundens bästa.