Mats Häger

Mats Häger

Mats Häger är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum

Mats Häger har varit registrerad mäklare sedan 1994-02. Mats Häger har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-04 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.7. Mats Häger har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

262 omdömen om Mats Häger

Sedan starten hos Reco 2015
Bo Christer A
Lerum - Hulan

En pöjk man kan lita på . Men enda felet med han är att han inte håller på Färjestad Med andra ord kanon kille Mvh Bosse

Victor H
Östad/sjövik

Mats har varit en stor hjälp även till oss som köpte bostaden. Han guida oss hur vi skulle gå tillväga för att allt skulle bli så smidigt som möjligt och var verkligen lyhörd. Top notch!

Maria S
Lerum - Hallsås

Mats har kunskap och känsla för både säljare och köpare. Skötte alla kontakter snabbt och proffsigt, fick goda råd under hela processen.

Kåre Lennart A
Gråbo - Centralt

Levde upp till förväntningarna, snabb och bra kommunikation.

Eva Margareta A
Björboholm

Lugn och inkännande och har ett stort tålamod . Utgångspris och tid var viktigt. - priset uppfylldes men tiden blev intensiv pga av en snabb köpare . Så det blev en kompromiss. Köparen fick vänta på att vi hittade en bostad . Samkörning av köp och sälj , för vår del , blev tillslut lyckad .

Johan Mattias A
Lerum - Hulan

Mats är väldigt professionell samtidigt som han ser till både köpare och säljarens intressen. Allt löste sig väldigt smidigt. Mycket nöjd.

Linus Å
Lerum - Hallsås

Mats var lätt att ha att göra med och snabb på att svara på frågor.

Anna Ulrika D
Lerum - Aspenäs

Trevlig, snabb med återkoppling

Robert David H
Floda - Kyrkmossen

Tycker Mats känns genuin och ärlig. Kanske saknar lite driv men de är tryggt och skönt att sälja sin bostad med Mats.

Inga-Britt D
Gråbo - Aggetorp

Mats är”Kingen” Han skötte allting perfekt Mats ska vi ha nästa gång också Bra jobbat Mats