En pöjk man kan lita på . Men enda felet med han är att han inte håller på Färjestad Med andra ord kanon kille Mvh Bosse
Mats Häger
Mats Häger är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Mats Häger har varit registrerad mäklare sedan 1994-02. Mats Häger har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-04 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.7. Mats Häger har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
262 omdömen om Mats Häger
Mats har varit en stor hjälp även till oss som köpte bostaden. Han guida oss hur vi skulle gå tillväga för att allt skulle bli så smidigt som möjligt och var verkligen lyhörd. Top notch!
Mats har kunskap och känsla för både säljare och köpare. Skötte alla kontakter snabbt och proffsigt, fick goda råd under hela processen.
Levde upp till förväntningarna, snabb och bra kommunikation.
Lugn och inkännande och har ett stort tålamod . Utgångspris och tid var viktigt. - priset uppfylldes men tiden blev intensiv pga av en snabb köpare . Så det blev en kompromiss. Köparen fick vänta på att vi hittade en bostad . Samkörning av köp och sälj , för vår del , blev tillslut lyckad .
Mats är väldigt professionell samtidigt som han ser till både köpare och säljarens intressen. Allt löste sig väldigt smidigt. Mycket nöjd.
Mats var lätt att ha att göra med och snabb på att svara på frågor.
Trevlig, snabb med återkoppling
Tycker Mats känns genuin och ärlig. Kanske saknar lite driv men de är tryggt och skönt att sälja sin bostad med Mats.
Mats är”Kingen” Han skötte allting perfekt Mats ska vi ha nästa gång också Bra jobbat Mats