Proffsigt, smidigt och enkelt
Frida Angsparr Skoglund
Frida Angsparr Skoglund är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping
.Frida Angsparr Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Frida Angsparr Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.6. Frida Angsparr Skoglund har haft 28 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
35 omdömen om Frida Angsparr Skoglund
Fint bemötande och jag kände att vi blev lyssnade på gällande våra tankar och behov. Proffsigt och samtidigt avslappnat!
Lyhörd,inkännande lätt att kommunicera med.
Trevligt bemötande och lugn och saklig. Vi hade inte någon erfarenhet eller förväntningar mer än att vi ville sälja huset till ett bra pris, och det gick bra. Hon är i mitt tycke en bra mäklare.
Kändes som att Frida var en som hade koll på läget. Hade man frågor kunde hon svara eller ta reda på svar. Duktig och ordningsam.
Professionell och lätt att nå vid frågor. Allt har fungerat bra genom hela processen, Inga konstigheter.
Väldigt trevlig och hjälpsam, det hon inte kunde eller visste kollade hon upp. Bra kontakt genom hela processen! Närvarande och kunnig.
Hela affären har gått smidigt från början till slut, har fått bra information och varit spännande.
Vi blev väl bemötta av Frida. Vi tycker att vi fick all den informationen vi behövde inför försäljningen och undrade vi något svarade hon oss snabbt. Vi kan varmt rekommendera Frida som mäklare. Med vänlig hälsning, Anette och Ove Berntsson.
Ett bra bemötande och snabba svar. Allt gick snabbt och smidigt