Matilda Icho

Matilda Icho

Matilda Icho är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping

Matilda Icho har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Matilda Icho har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.7. Matilda Icho har haft 39 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

114 omdömen om Matilda Icho

Sedan starten hos Reco 2021
Hugo Ludvig H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping

Kan varmt rekommendera Matilda och Fastighetsbyrån i Lidköping för alla som önskar en trygg affär och en lättillgänglig mäklare som anstränger sig lite extra, är ytterst pålitlig och jobbar med omsorg om både säljare och köpare.

Toni K
Köpte sitt hus med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping

Fick trevligt bemötande från en insatt och kunnig mäklare. Rekommenderas.

Alexandra B
Sålde sitt hus med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping

Matilda var hjälpsam och positiv under hela processen och jag är generellt sett nöjd med servicen fran Matilda och Fastighetsbyran. Under processen var det dock en del aspekter som kunde fungerat bättre; 1) vi var lovade att bli förvarnade innan fotagraferingen skulle ske sa vi kunde "styla" enligt det tips som gavs men detta hände icke 2) det var även en del strul angaende lösöret som till slut löstes men med lite ledsam eftersmak eftersom min tanken alltid var att vara sa hjälpsam som möjligt 3)Likvidaräkningen var...

Ermiyas F

Jag tycker att Matilda gjorde ett jätte bra jobb då hon sålde lägenheten snabbt och till ett bra pris.

Amornrat W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping

Jag tycker Matilda är väldigt trevlig och snäll. Bra information.

Alexandra V
Köpte sitt hus med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping

Toppenbra mäklare som vi kände oss trygga med som köpare! Hon var noga med att återkoppla och se till att vi hade den infon osv som vi behövde inför vårt köp för att känna att vi hade koll!

Therese E

En superbra mäklare som verkligen tänker på sina kunder.

Rovshan A

Vi är otroligt nöjda med den hjälp och det stöd vi fick av Mathilda Icho under köpet av vår nya bostad! Mathilda Icho har varit mycket professionell, kunnig och tillmötesgående genom hela processen, där hon alltid var snabb på att svara på våra frågor och såg till att vi kände oss trygga och informerade. Vi har känt oss mycket trygga i att kunna kontakta Mathilda Icho angående alla frågor, och alltid fått svar. Tack vare Mathilda Icho engagemang och personliga bemötande blev köpet en smidig och positiv upplevelse. Vi kan varmt rekommendera Mathilda Icho till alla som letar efter sitt drömhem!

Jörgen U

Redan från början var det ett svår utgång för dig, men det var ändå du som fick försäljning dit jag räknat med i den svåra sits resultatet var över förväntan.

Nahidah T

Hon är mycket bra och trevligt mäklare ! Professionellt och kompetent inom sitt yrke . Jag rekommenderar henne stark .