Maria is a super professional with the most wonderful way of engaging on any topic. She explains all relevant things in a great way, so no detail is left unclear. She communicates any updates on activities relating to the sales process. She really cares about the customer and makes the customer feel taken care of.
Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
I den expanderade staden Malmö är det allt fler som vill bo. Vi på Fastighetsbyrån har full förståelse för det. Malmö är inte bara Sveriges tredje största stad, utan har även närhet både till kontinenten och naturen. Om du är intresserad av att göra en bostadsaffär i Hyllie/Limham ska du kika in till oss på kontoret på Hyllie...
688 omdömen om Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Sedan starten hos Reco 2017
Annika är en otroligt skicklig och kompetent mäklare. Lyhörd, engagerad, ödmjuk och positiv! Vi är verkligen så nöjda!
Hej och tack Linn för ditt fina omdöme. Låt mig ge dig med feedback gällande att vara positiv. och ödmjuk =) .
Bra information o kontakter under hela resan. Har uppfyllt våra förväntningar på mäklare.
Annika var väldigt trevlig och tillmötesgående. Jag var mycket nöjd 👍
Tack Alex för trevligt uppdrag och gott samarbete!
Jag är mycket nöjd med min upplevelse av att anlita Annika som mäklare vid försäljningen av mitt hus. Hon har varit oerhört tillmötesgående och professionell genom hela processen. Från början till slut kände jag mig trygg med hennes kunskap och erfarenhet. Hon tog sig tid att förklara varje steg och var alltid tillgänglig för att svara på frågor. Annika har verkligen gjort ett fantastiskt jobb och jag kan varmt rekommendera henne till andra som letar efter en pålitlig och engagerad mäklare!
1000 tack för ett så fint omdöme Camilla. Detta betyder mycket för mig med lyckad affär och nöjd kund =)
Lugn, saklig och förtroendeingivande! Rekommenderar varmt Maria 😊
Maria var trevlig och hjälpsam. Rekommenderar vamt
Kunnig, proffsig, erfaren, och bra på alla sätt :)
Vi fick en bra kontakt med Jack och hade en del diskussioner om just vår försäljning. Det blev bra samtal samtal, över en längre tid. Jack är väldigt lätt att ha att göra med. Supernöjda med Jacks lugna bemötande och erfarenheter som mäklare. Vi kände oss trygga med honom.
We had a great experience with Therese. She answered clearly and quickly to all our questions. She was very professional presenting the apartment and the contract. We liked her friendly approach, this made us comfortable and relaxed during this important decision.
Otrolig trevligt bemötande, professionell men samtidig avslappnad som gör en lugn i en stressig situation. Snabb och tydlig kommunikation under hela köpsprocessen.
Hej. Vilken påläst och engagerad mäklare. Full av härlig energi och idéer. Kommer absolut att anlita Annika vid nästa försäljning.
Så fin bedömning, 1000 tack Caroline!!!! Även tack för att du tog dig tiden att skriva.
Maria Tillgren är en mycket kunnig och erfaren mäklare. Hon arbetade idogt med min försäljning och var noga med att ta reda på svar till de frågor som intressenterna hade. Detta uppskattade jag särskilt eftersom jag har upplevt att alla mäklare inte är lika seriösa och omsorgsfulla. Hon rapporterade alltid omedelbart efter varje visning. Även mina frågor svarade hon alltid tålmodigt på. Hon var väldigt tillgänglig och var alltid snabb med att återkomma om jag hade sökt henne.
Trevligt bemötande Tycker att Maria är fantastiskt trevlig , förtroendeingivande och engagerad. Kommer att anlita henne igen om det blir aktuellt med någon ny försäljning/ Kerstin
Maria har ett professionellt förhållningssätt gentemot alla intressenter. Hon var vänlig och återkopplade vid behov
Maria är alltid lika professionell. Kunnig, lugn och vägledande. Känns tryggt ha Maria som mäklare.
Haft kontakt med Maria som köpare. Maria är lyhörd och återkopplar hela tiden. Bra känsla för affären och duktig på att få köpare och säljare att mötas.
Fantastisk mäklare som verkligen är påläst om objektet samt tar sig tid för varje person som kommer på visningen
Jag är supernöjd! Huset var svårsålt, Annika alltid lika glad och positiv, ger aldrig upp! Mycket stökig Skillsmässa som verkligen har försvårat Annikas jobb, men vilket tålamod hon har. Alltid bara ett telefonsamtal bort! Helt Fantastisk och om jag ska köpa eller sälja i framtiden så är det Annika som får jobbet!
Bästa Johanna, 1000 TACK för ditt underbara omdöme. Det har varit ett fantastiskt samarbete med dig. Tack för allt =)
Otroligt behaglig, kunnig o med ett vänligt bemötande.
TACK Susanne! Både för dina fina ord och för att du tog dig tiden att bedöma mig här på reco.se.
Bra bemötande. Positiv och ingav optimism. Sålde. Vårt hus inom kort tid. Engagerad i uppdraget.
Hej Yvette! Stort tack för fint samarbete och ett härligt och trevligt bemötande från er båda =). Även tack för att du tog dig tiden att svara här på reco.se.
Mycket engagerad. Svarar alltid omgående på mail och sms.
Tack detsamma Anders. Det har varit en ren glädje att få hjälpa er med ert hus. Och stort tack för att du skrev fint omdömer här på reco.se.
She was very helpful throughout the process. She addressed all our concerns really fast and effectively.
Therese sålde min bostadsrätt och gjorde ett fantastiskt jobb. Professionell, vänlig och tillmötesgående mot både säljare och köpare. Mycket nöjd med hela processen!
Har upplevt Therese som engagerad, aktiv och trevlig att ha att göra med.
Allt gick bra, enkel o tydlig o flexibel. Inte påstridig o framfusig som en del mäklare vi mött under tidigare visningar.
Tack ert fina omdöme! Väldigt lättsamt att ha med er alla att göra. Mycket trevligt!
Maria var trevlig, tof sig tid att förklara och berätta om lägenheten. Var duktig på att låta oss ta vår tid , finnas till hands utan att vara "för mycket".
Påläst och trevlig! Lyssnar in och återkopplar.
Maria återkopplar alltid löpande. Empatisk. Proffesionell men ändå personlig , på ett bra sätt. Känns som man kan lita på Maria. Kan varmt rekommendera henne framöver till Släkt och vänner.
Trevlig och glad med en härlig energi! Bostadsaffären gick snabbt och smidigt👍🏻
Stort tack för din fina bedömning Linda. Trevligt att träffa er båda och så härligt det är när allt blir så bra =)
Jättetrevligt kvinna och snäll måste man säga
Drivande och tydlig, tar ansvar.
Tack Magnus för ett strålande & smidigt samarbete och för att du tog dig tiden att skriva detta på Reco.se =)
På en svår marknad fick han jobbet gjort. Det vi saknade var lite bättre kontinuerlig kommunikation. Även om den info som vi fick alltid var lugnande, stöttande och positiv. Vi upplevde också att vi tydligt fick vad som förväntades av oss i processen. Men som sagt vi hade kanske önskat lite mer mitt i veckan uppdateringar. Men tack vare Jack och hans team så fick vår lgh flest visningar i vårt område och bästa priset på flera månader. Så bra jobbat i en period av lite mer utmanande försäljningstider.
Professionellt bemötande, och mycket engagemang. Lyssnade på våra synpunkter och var lätt att ha att göra med
Tack Mats för ditt fina omdöme, betyder mycket för mig =)
Personligt bemötande, professionellt beteende, smidigt försäljning. Vi är nöjda och kan rekommenderar Maria.
Mycket positiv , engagerad och bra bemötande.
1000 tack för fint omdöme och att du tog dig tiden att skriva det här. Vill passa på att skriva TACK till dig för ett roligt, härligt och smidigt samarbete=)
Trevlig, proffesionell och driven. Vi har haft en fantastisk kommunikation med Maria under hela processen med att sälja lägenheten. Fått uppdateringar löpande. Smidig och, förståelig genomgång under kontrakts skrivningar.
Hon var glad och öppen. Hon svarade eller tog reda på alla frågor vi hade snabbt och professionelt
Stort tack Atle för dina fina ord och för att du skrev på Reco.se.
Annika gav ett serviceinriktat,, glatt och varmt intryck. Hon levererade på alla sätt och vi känner oss trygga med henne.
Tack själv, trevligt träffa er samt att kunna få glädjen att sälja detta fantastiska hus till er =)
Kunning och erfaren! Har bra koll på marknaden.
Har tagit hjälp av Maria både vid köp och försäljning av vårt hus. Maria är noggrann, lyhörd och hjälpsam. Dessutom får hon jobbet gjort.
Snabb respons, lösningsorienterad, informativ och välkomnande!
Hej Annika, stort tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva det.
Det var kul att sälja lägenhet med Maria. Väldigt proffsig, tydlig och omhändertagande. Varm rekommendation från oss.
Annika Jernberg på Fastighetsbyrån i Höllviken är en positiv och bra mäklare som är mycket duktig på att kommunicera och informera oss som säljare, under hela processen! Vi hade stora förväntningar på försäljningen, bl a att slutpriset mera skulle matcha värderingen som gjordes i oktober 2023. Dock har/hade Annika inte så stor erfarenhet av att sälja gårdar, som vår bostad är, vilket kan vara förståeligt då gårdar sällan säljs. Men nu är den såld och vi är trots allt nöjda med försäljningen.
Tack Petra för ett fint samarbete och att du tog tiden och skrev här på Reco.
Bara bra. Bra på att kommunicera med både säljare och köpare.
Tack för ditt omdöme och ditt förtroende Johan. Lycka till med ert nya boende =)
Maria skötte försäljningen av vår bostad på ett mycket föredömligt sätt. Vi blev bemötta med professionalism och lyhördhet. Dessutom löste hon samtidigt ett fantastiskt boende till mig och mina barn. Kan inte annat än varmt rekommendera Maria.
Erfaren , driven och genuin .
Jack gjorde ett superbra arbete med att sälja vår vår lägenhet. Han levde upp till våra förväntningar, återkopplade regelbunden och hade tålamod med både mig och marknaden. Är väldigt nöjd och tacksam över hans arbete.
Jack är en individ som präglas av sin sociala skicklighet och engagemang. Han innehar en omfattande insikt och har ackumulerat tillräcklig erfarenhet inom sitt område. Med en seriös ansats gentemot sitt arbete utstrålar han en genuin kärlek till sitt yrke. Jag värdesätter hans närvaro, och hans hjälpsamhet samt förmåga att erbjuda omfattande information och vägledning vittnar om hans stora tålamod och generositet. Mvh Samad
Jack är proffsig och engagerad!