Reco logotype För företag

Fastighetsbyrån

231 024

4.8
Mycket Bra

Att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarföretag är inte en slump. Här har vi samlat alla som brinner för det de gör och har de rätta egenskaperna. Mäklare som är experter på den lokala marknaden och drivs av att hjälpa människor genom vad som kan vara den största affären i deras liv. Att aldrig nöja oss, och alltid leta...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Max Nilsson

Professionell, trevlig, bra återkopplingar!

Anna Willerstrand

Jag är otroligt nöjd med hur Anna hanterade hela processen. Från första mötet visade hon ett stort engagemang. Det märktes att hon hade god kännedom om området. Anna höll mig ständigt uppdaterad, svarade snabbt på mina frågor. Dessutom var presentationen av bostaden väldigt proffsig. Med snygga bilder, bra beskrivning och en tydlig struktur på visningarna. Det ledde till att intresset blev stort från min sida. Att få till ett bra slutpris är såklart viktigt, men för mig handlade det också mycket om känslan av att bli väl omhändertagen och det lyckades min mäklare med. Jag kan varmt rekommendera Anna till andra som vill sälja eller köpa bostad.

Cecilia Nilsson

Cecilia har redan på första mötet visat saklighet och engagemang vilket gjorde att vi valde henne sim mäklare. Hon har varit snabb att leverera aktuella händelser angående försäljningen och hela tiden visat intresse för våra åsikter och levererat de fakta vi behövt. Det har både känts tryggt och trevligt. Utmärkt mäklare!

Neda Kusic

Neda har med integritet och hög service grad hanterat denna process väldigt professionellt.

Emma Kafle

Emma har varit engagerad, kunnig och personlig. Rekommenderar varmt!

Det här säger kunderna

246 kontor tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.