Reco logotype För företag

Fastighetsbyrån

228 627

4.8
Mycket Bra

Att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarföretag är inte en slump. Här har vi samlat alla som brinner för det de gör och har de rätta egenskaperna. Mäklare som är experter på den lokala marknaden och drivs av att hjälpa människor genom vad som kan vara den största affären i deras liv. Att aldrig nöja oss, och alltid leta...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Shervin Hashemi

Vi är mycket nöjda med den service vi fått genom hela försäljningsprocessen. Från första mötet med Shervin var bemötandet professionellt och engagerat, vilket har gjort att vi känt oss trygga från start till finish. Shervins kunskaper om marknaden och rådgivning har verkligen gjort skillnad, och vi har uppskattat de tydliga strategierna som togs fram för att få bästa möjliga resultat. Dessutom är Shervins kommunikation exemplarisk – vi har fått snabb återkoppling oavsett dag el tid på dygnet, och alltid känt oss uppdaterade om varje steg i processen. Tack vare detta blev försäljningen både effektiv och framgångsrik. Vi rekommenderar Shervin varmt!"

Hampus Nilsson

Vi har fått ett fantastiskt bemötande och jättebra hjälp under köpprocessen. Hampus har sköt kommunikationen över förväntan. Vi är jättenöjda.

Rickard Wiklund

Rickard verkar vara en genuin och pålitlig person. Vi hade väldigt bra kontakt.

Shervin Hashemi

Vänligt och personligt bemötande. Upplevde att han kunde området väl och att han ser helheten av affären, vilket hjälpte oss känna oss trygga i vår försäljning. Bra bollplank i våra funderingar och alltid snabb på att återkoppla

Caroline Ljung

Vi blev väldigt nöjda med Carolines professionalism och den hjälp vi fick genom hela försäljningsprocessen. Hon guidade oss skickligt genom alla aspekter av att sälja en bostad.

Det här säger kunderna

245 kontor tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.