Fastighetsbyrån Malmö Väster

Fastighetsbyrån Malmö Väster

• BadgeTenYears
1 390

Malmö expanderar och växer med allt fler nybyggnationer och människor. Det är förståeligt att allt fler vill flytta hit. Här hittar du inte bara stadspuls utan även närhet till både kontinenten och naturen. Om du är intresserad av stadens västra delar ska du ta kontakt med Fastighetsbyråns kontor på Regementsgatan 13. Här finns...

1390 omdömen om Fastighetsbyrån Malmö Väster

Sedan starten hos Reco 2017

Marie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Dammfri

Sofie informerade mig på ett bra sätt,kände mig trygg i hela resan av att sälja min lägenhet.

Sabine P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenan Hasanoglu en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Fågelbacken

Mycket kompetent, delar med sig av sina kunskaper. Lätt att arbeta med iom att han involverar en i alla steg och håller en infomerad. Mycket trevlig och inger en trygg känsla vid alla steg i bostadsförsäljningen.

Carl J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linnéa Lindberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Ribersborg

En av dem bättre mäklarna i malmö. Hon känns genuin.

Amir A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Limhamns Sjöstad

När vi hade några frågor var hon tillgänglig.

Seyedehatoosa M
Limhamns Sjöstad

Bra : 1-Hon var tillgänglig när jag behövde hjälp och support. 2- Hon erbjöd oss förslag när vi behövde det. 3- Hon var lyssande.

Hanna E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kenan Hasanoglu en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Fågelbacken

Han var trygg att göra affärer med, tillmötesgående och väldigt tydlig. Fantastiskt på visning där han beskrev lägenheten väldigt noga och bra, hade knappt några frågor efter ”genomgången” av lägenheten. Även väldigt trevligt! Han nådde absolut upp till förväntningarna jag haft på hur en mäklare ska vara. Han absolut rekommenderat honom till andra.

Gustav Hampus E
Fågelbacken

Var trevlig och tillmötesgående. Svarade på alla frågor, och kändes trygg att göra affärer med.

Eva J
Limhamns Sjöstad

Lätt att nå och kommunicera med. Trevlig i sitt bemötande.

Tina Ulrika E
Fågelbacken

Jag tycker att Kenan är en väldigt bra mäklare. Förklarade mycket bra på mötet som vi hade med honom och säljaren så att man kände sig trygg med sitt köp.

Maria F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Limhamn

Fantastiskt bemötande och förhållningsätt . Tar god tid på sig att förklara och beskriva processen. Alltid nåbar och vänlig.

Mats E
Fågelbacken

Kenan har varit väldigt trevlig och tillmötesgående. Svarat på alla våra frågor och återkommit i de ärenden han skulle göra så. Kan rekommendera honom som mäklare!

Simon M
Slottsstaden

Trevlig, professionellt och hög kompetens. Jag hade höga förväntningar och Kenan levde upp till dem på ett bra sätt

Eva G
Limhamns Sjöstad

Ellinor har varit positiv och energisk i sin strävan att få min lägenhet såld . Jag har hela tiden blivit uppdaterat hur situationen sett ut med eventuella köpare . Kommunikationen har varit mycket bra . Ellinor har ett korrekt och professionellt sätt och återkopplar hela tiden . Jag är mycket nöjd med Ellinors insatser och bemötande mot mig som kund . Rekommenderar gärna Ellinor till andra .

Robert A
Borgmästaregården

På ett öppet, positivt och förtroende givande sätt. Sofie uppfyllde mer än väl mina förväntningar bland annat med en löpande dialog och genom att hela tiden hålla mig informerad. Kände att Sofie verkligen ansträngde sig för att få bra visningar och därpå uppföljning mot de som närvarat på visningarna. Löste snabbt och smidigt försäljningen när det väl var dags.

Göran G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Solbacken

Sofie har gjort ett bra arbete med att sälja den lägenhet vi köpt. Hon har varit flexibel, kunnig , vänlig och aktiv genomgående under processen. Vi är mycket nöjda!

Fanny S
Slottsstaden

Ellinor är en mäklare som gör det där lilla extra. Hon har sinne för detaljer och förstår vikten av att titta på statistik och arbeta relationsbyggande. En riktigt bra mäklare!

Johan Ö
Slottsstaden

Trevlig, ambitiös och professionell.

Christoffer D
Triangeln

Sofie tog kontakt tidigt med oss när vi skulle boka in mäklare och hade ett otroligt tydligt, strukturerat och professionellt beömtande. Hon besvarade alla frågor vi hade och kom med råd när vi behövde det. Sofie gjorde hela vår försäljning väldigt smidig, och hon lugnade oss när vi kände oro. Jag upplevde att hon har god expertis inom sitt fält, och kunde med säkerthet ge oss goda råd. Jag skulle inte tveka att anlita Sofie vid försäljning igen.

Lovisa L
Dammfri

Vi fick ett gott intryck av Ellinor när vi var spekulanter på en bostad och valde därför att anlita henne till vår egen försäljning några år senare. Vi upplever henne som engagerad, lyhörd, professionell och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera henne!

Macarena R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linnéa Lindberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Dockan

It was great working with Linnea during this process. She could guide and support me through the full process. She was always nice and available whenever I needed.

Joel E
Fågelbacken

Väldigt duktig och pedagogisk. Vi köpte lägenhet för första gången och kände oss helt trygga i denna process på grund av Sofies pedagogiska och inkännande tillvägagångssätt. Skulle rekommendera Sofie till mina kompisar. 10/10.

Madelaine S
Fågelbacken

Uppnått mer än förväntan. Proffsigt bemötande och väldigt kunnig och trevlig mäklare. Bra dialog och snabba och tydliga svar. Rekommenderas varmt!

Johan Ö
S:t Knut

Proffsig och tillgänglig! Mycket god erfarenhet av Kenan.

Madeleine K
Slottsstaden

Som förstagångsköpare var vi mycket nöjda med kontraktsskrivningen där vi fick en noggrann genomgång av processen och alla avtal.

Aslaug V
Slottsstaden

Jag har både köpt och sålt lägenheter med Linnéa som mäklare och är alltid supernöjd. Hon har en god kännedom om bostadsmarknaden, ger kloka råd och ger mycket bra service. Anlitar endast henne om jag ska sälja min bostad.

Johanna D
Slottsstaden

Gav bra information genom hela processen och var lätt att få kontakt med vid behov.

Michael P
Västra Hamnen

Super bra och trevlig mäklare.

Jasmine W
Erikslust

Trevlig och duktig! Bra på kommunikation och bemötande. Rekommenderas varmt!

Elin E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Wallin en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Nobeltorget

Professionell och engagerad! Lite tuff tid att sälja i men Malin har hållit uppe humör och tålamod på ett jättefint sätt. Vi kommer använda Malin igen!

Jimmy E
Nobeltorget

Lugn, kompetent, ärlig och hur trevlig som helst!

Erika P
Östra Sorgenfri

Kenan har varit engagerad, lyhörd och driven genom hela processen. Jag kände mig trygg med honom som mäklare och skulle absolut rekommendera honom till andra!

Beatrice S
Slottsstaden / Erikslust

Ellinor är väldigt professionell och gör alltid sitt bästa för sina kunder! Hon gjorde min upplevelse så mycket bättre än vad jag tänkte mig! Så hjälpsam och lyhörd kring mina önskemål och förfrågningar!

Daphne G
Västra Sorgenfri

My experience buying a home with Kenan went very smoothly. I felt well informed along the process and he was able to accommodate me in terms of viewings as well as times for appointments. Very friendly and responsive as well.

Pia W
Slussen

Jag fick ett mycket gott bemötande från Malin. Hon är lugn och erfaren och det kändes som en trygg affär, där jag slapp oroa mig. Jag hade höga förväntningar om breda kunskaper och stor yrkesskicklighet, hög tillgänglighet och transparens, och de infriades alla. En helt igenom trygg och lugn process, där jag kunde få slappna av och snabbt få svar på frågor när jag behövde det.

Josefin S
Slottsstaden

Kenan har varit superbra! Trevlig, tillmötesgående och positiv inställning samt levde upp till förväntningarna.

Caspar N
Västra Sorgenfri

Professionellt och personligt bemötande utöver det vanliga. Skulle inte få för mig att rekommendera någon annan.

Anna K
Pildammarna

Trevlig och bra bemött. Detta var vår första försäljning, Ellinor hjälpte till med allting från start till slut. Hon är väldigt tydlig och är lätt att nå. Jag rekommenderar Ellinor till alla, en jättefin och kompetent mäklare.

Clara P
Triangeln

Kenan är trevlig och höll mig uppdaterad. Jag är nöjd.

Alicia B
Pildammarna

Ellinor var en perfekt mäklare! Jag och min sambo var förstagångssäljare och var därmed ganska frågvisa och osäkra i processen. Ellinor var däremot jättegullig och besvarade alla våra frågor, även de dumma, på ett fint och pedagogiskt sätt. Hon var en stor trygghet för oss hela vägen. Till råga på det gick försäljningen väldigt snabbt och hon lyckades hitta jättefina köpare till oss. Inga som helst klagomål. Ellinor for the win!

Sofia S
Pildammarna

Ellinor var öppen och transparent med hela köpeprocessen vilket vi uppskattade.

Efraim W
Pildammarna

Ellinor var öppen och transparent med hela köpeprocessen vilket vi uppskattade.

Joel T
Triangeln

Snabb respons och alltid trevligt bemötande. En bra upplevelse helt enkelt!

Camilla P
S:t Knut

Kenan är lugn, trygg. Sakkunnig och hjälpsam. Tillgänglig och svarar gärna på frågor.

Anna-Karin S
Pildammarna

Jättebra mäklare. Lätt att få kontakt med och engagerar sig i sitt uppdrag.

Frida F
Möllevången

Trevlig, svarar snabbt i telefonen. Jag har köpt av henne så inte haft så mycket kontakt.

Camilla E
Fågelbacken

Ellinor är alltid vänlig och hjälpsam. Hon förklarar saker och ting bra. Man känner sig trygg i processen och känner att man kan lita på henne.

Anton L
Ribersborg

Professionell och trovärdig mäklare.

Hillary C
Västra Hamnen

Kenan was absolutely fantastic to work with. He took time and answered all my questions patiently. He was very knowledgeable about the building and the association. He also explained everything to me in English and translated every document when signing the final agreement. He communicated through my preferred channels and replied quickly. Overall he was great would buy my next house from him as well. :)

Jakob D
Drottningtorget

Proffsig och personlig med rak och tydlig dialog

Emilia S
Ribersborg

Lugn, trygg, ihärdig och duktig! Vi är så nöjda med den hjälp vi fått från Sofie när vi sålde vår lägenhet.