Kenan Hasanoglu

Kenan Hasanoglu

Kenan Hasanoglu är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Kenan Hasanoglu har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Kenan Hasanoglu har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 361 omdömen med ett betyg på 4.8. Kenan Hasanoglu har haft 39 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

361 omdömen om Kenan Hasanoglu

Sedan starten hos Reco 2016
Maja E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenan Hasanoglu en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
S:t Knut

Fantastisk mäklare på alla sätt. Andra gången vi anlitar honon och ska vi sälja igen kommer förstavalet vara Kenan.

Henriette H
Davidshall

Seriös och förtroendeingivande - inlyssnande, engagerad och kunnig mäklare.

Sara F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kenan Hasanoglu en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Davidshall

Kenan är en trevlig mäklare som man känner förtroende för.

Jeanette B
Möllevången

Kenan är väldigt trevlig och professionell. Upplever honom som strategiskt kunnig och har lyckats med en tämligen svår försäljning genom kontinuerligt arbete med befintliga och nya kunder. Rekommenderar honom verkligen!

Linda S
Dalaplan

Det har varit ett nöje att ha Kenan som mäklare. Han gav ett varmt och tryggt intryck vilket genomsyrade hela processen.

Lovisa J
Västra Hamnen

Utöver snabb försäljning trots vissa utmanande omständigheter (stort utbud av liknande bostäder i området på marknaden) är vi mkt nöjda med Kenans bemötande: lätt att prata med, resonerar klokt och verkar mån om att följa upp spekulanters intresse.

Max A
S:t Knut

Kenan är en mäklare jag verkligen skulle rekommendera. Han är en av de bästa mäklarna jag har haft att göra med. Detta på grund av många olika anledningar. Kenan var väldigt tillmötesgående för alla frågor som vi hade, speciellt ekonomiska, och jag upplevde att han gjorde sitt bästa för att svara på varje fråga så bra som möjligt, även om det krävde extra arbete från honom. Han var också ödmjuk nog att kunna erkänna när han saknade expertis eller inte hade kunskap i frågan, där han då istället sökte hjälp från exempelvis...

Sabine P
Fågelbacken

Mycket kompetent, delar med sig av sina kunskaper. Lätt att arbeta med iom att han involverar en i alla steg och håller en infomerad. Mycket trevlig och inger en trygg känsla vid alla steg i bostadsförsäljningen.

Hanna E
Fågelbacken

Han var trygg att göra affärer med, tillmötesgående och väldigt tydlig. Fantastiskt på visning där han beskrev lägenheten väldigt noga och bra, hade knappt några frågor efter ”genomgången” av lägenheten. Även väldigt trevligt! Han nådde absolut upp till förväntningarna jag haft på hur en mäklare ska vara. Han absolut rekommenderat honom till andra.

Gustav Hampus E
Fågelbacken

Var trevlig och tillmötesgående. Svarade på alla frågor, och kändes trygg att göra affärer med.