Linnéa är proffsig, trevlig och kommunikativ. Jag kände mig trygg genom hela processen som det innebär att köpa lägenhet. Rekommenderas varmt!
Linnéa Lindberg
Linnéa Lindberg är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster
.Linnéa Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Linnéa Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.9. Linnéa Lindberg har haft 55 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
115 omdömen om Linnéa Lindberg
Toppen, kommer välja henne när jag säljer min bostad. Även om det förhoppningsvis dröjer.
Bra samarbete från första mötet till kontraktsskrivning! Proffsigt bemötande, bra råd. Drivande på ett fint och balanserat sätt, bra idéer och förslag kring försäljning. Linnéa höll mig hela tiden uppdaterad kring vad som hände och var alltid tillgänglig. Det har känts tryggt och bra och jag kan verkligen rekommendera Linnéa!
Vi är hittills väldigt nöjda med Linnéa som mäklare. Hon har varit professionell, hjälpsam och tydlig genom hela processen. Särskilt uppskattar vi hennes engagemang i att hjälpa oss få bekräftelse kring en försäkringsfråga, vilket gav oss extra trygghet. Våra förväntningar var att få bra information och stöd, och det har Linnéa verkligen levt upp till. Även om vi ännu inte är helt klara med köpet, känner vi oss trygga och ser fram emot det sista steget.
Glad o positiv. Var påläst, kunde mycket om objektet Trevligt bemötande Svarade snabbt tillbaka på Mail o telefon
Linnea är professionell, återkopplar ständigt och får en att känna sig trygg från start till slut. Jag rekommenderar verkligen Linnea!
Alltid trevlig, kunnig och snabb. Bara positivt.
Linnea har ett gott och trevligt bemötande. Hon upplevs som engagerad, rak och ärlig i de olika frågeställningar som uppkommit. Trygg!
Tydlig rak vad som behövs utföras. Förhåller sig bra till både säljare och köpare (varit på båda sidor gällande detta objekt). Trevlig och coachande samtidigt som hon med bra tempo driver på men påverkar inte själva besluten i processen. Har bara gott att säga om Linneá.
Påläst, proffsig och autentisk. Bra mäklare att ha att göra med! :-)