Kenan Hasanoglu

Kenan Hasanoglu

Kenan Hasanoglu är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Kenan Hasanoglu har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Kenan Hasanoglu har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 354 omdömen med ett betyg på 4.8. Kenan Hasanoglu har haft 43 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

354 omdömen om Kenan Hasanoglu

Sedan starten hos Reco 2016
Sabine P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenan Hasanoglu en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Fågelbacken

Mycket kompetent, delar med sig av sina kunskaper. Lätt att arbeta med iom att han involverar en i alla steg och håller en infomerad. Mycket trevlig och inger en trygg känsla vid alla steg i bostadsförsäljningen.

Hanna E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kenan Hasanoglu en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Fågelbacken

Han var trygg att göra affärer med, tillmötesgående och väldigt tydlig. Fantastiskt på visning där han beskrev lägenheten väldigt noga och bra, hade knappt några frågor efter ”genomgången” av lägenheten. Även väldigt trevligt! Han nådde absolut upp till förväntningarna jag haft på hur en mäklare ska vara. Han absolut rekommenderat honom till andra.

Gustav Hampus E
Fågelbacken

Var trevlig och tillmötesgående. Svarade på alla frågor, och kändes trygg att göra affärer med.

Tina Ulrika E
Fågelbacken

Jag tycker att Kenan är en väldigt bra mäklare. Förklarade mycket bra på mötet som vi hade med honom och säljaren så att man kände sig trygg med sitt köp.

Mats E
Fågelbacken

Kenan har varit väldigt trevlig och tillmötesgående. Svarat på alla våra frågor och återkommit i de ärenden han skulle göra så. Kan rekommendera honom som mäklare!

Simon M
Slottsstaden

Trevlig, professionellt och hög kompetens. Jag hade höga förväntningar och Kenan levde upp till dem på ett bra sätt

Johan Ö
S:t Knut

Proffsig och tillgänglig! Mycket god erfarenhet av Kenan.

Johanna D
Slottsstaden

Gav bra information genom hela processen och var lätt att få kontakt med vid behov.

Erika P
Östra Sorgenfri

Kenan har varit engagerad, lyhörd och driven genom hela processen. Jag kände mig trygg med honom som mäklare och skulle absolut rekommendera honom till andra!

Daphne G
Västra Sorgenfri

My experience buying a home with Kenan went very smoothly. I felt well informed along the process and he was able to accommodate me in terms of viewings as well as times for appointments. Very friendly and responsive as well.