Sofie Mattsson

Sofie Mattsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Sofie Mattsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Sofie Mattsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Mattsson har haft 45 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

68 omdömen om Sofie Mattsson

Sedan starten hos Reco 2022
Bengt J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Bulltofta

Intresserad och tillmötesgående. Kunnig om området utanför bostad.

Nina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Bulltofta

Sofie är omtänksam och proffsig. Hon tar hänsyn till individuella behov.

Orhan B
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Oxie

Träffades första gången på visningen, hon var väldigt noga med att först låta oss titta och känna på huset i lugn & ro, för att sedan avsluta visningen med fakta och frågor. Kontaktskrivningen tog hon punkt för punkt och var noggrann med att både säljaren och vi var med i allt som sades. Nöjd och rekommenderar!

Christina B
Bunkeflostrand

Sofie var trevlig, tydlig, effektiv och mycket tillgänglig.

Emir F
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Mattsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Oxie

Mycket proffsig och lyhörd samt effektiv är hon. Vi blev uppdaterade kontinuerligt. Försäjlningen av vårt hus gick fort och både parterna blev nöjda. Rekommenderas starkt

Nooshien L
Lindeborg

Hon är fantastik .ärlig , snäll och kommunikativ

Ali M
Kastanjegården

Väldigt trevlig noggrann och servicefull person!

Josefine M
Östra Sorgenfri

Kunnig, seriös och förtroendeingivande. Mycket noggrann med att informera och hålla mig uppdaterad. Uppskattar mycket hur noggrann Sofie varit genom hela processen med att saker skall vara i sin ordning i beskrivning och vid visningar. Hon har genomgående varit lätt att nå och har alltid ett gott bemötande. Rekommenderar henne varmt.

David S
Hyllie

Always very prompt to answer any queries, and was proactive throughout the entire process. She made it possible to get from viewing to purchase contract within just a few days. She was also helpful in accommodating my intermediate Swedish language skills by translating and clarifying unclear sections of the contract.

Jonas U
Ribersborg

Kunnig, Pigg och Glad. Med det kommer man långt.