Gabriel Tan

Gabriel Tan

Gabriel Tan är mäklare på HusmanHagberg Norrköping

Gabriel Tan har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Gabriel Tan har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 5.0. Gabriel Tan har haft 16 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-03

29 omdömen om Gabriel Tan

Filip T
Ektorp

Super trevlig, gick smidigt och snabbt.

Lukas I
Centralt - Strömmen

Vi är jätte nöjda med Gabriel vi tycker att han är en av dom bästa mäklare vi har träffat hittills faktiskt så vi tackar jättemycket för dit arbete så hörs vi säkert mer i framtiden

Angelica V
Centralt - Strömmen

Lugn Professionell och trevlig mäklare !

Vaneza V
Centralt

Jag hade en grym upplevelse med min mäklare! Han var alltid där för att svara på mina frågor och gav superbra tips under hela processen. Kände mig verkligen trygg och nöjd med allt. Rekommenderar honom starkt till alla som letar efter en mäklare!

Eleonor I
Centralt - Strömmen

Jag är otroligt nöjd med den service jag fick av min mäklare. Från första mötet kände jag mig trygg. Mäklaren var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och gav mig värdefull information under hela processen. Deras professionalism och engagemang gjorde att försäljningen av min bostad gick super smidigt. Jag rekommenderar verkligen denna mäklare till alla som söker en pålitlig och duktig professionell inom fastighetsmarknaden!

Anton S
Centralt

Från första mötet med Gabriel så kändes det trygg och fortsatte att göra det under hela försäljningen. Med ett stort engagemang och kunden i fokus så blev det en bra försäljning, kan varmt rekommendera Gabriel.

Clinton D
Björkalund

Andra gången jag köper / säljer genom Gabriel, alltid lika professionell och lyhörd från början till slut.

Majida A
Haga

Jag köpte en lägenhet från Gabriel tan och han har hjälpt oss med allt och svarade på våra frågor och funderingar. Väldigt bra bemötande. Allt gick så smidigt och snabbt. Super professionell. Rekommenderar honom.

Stefan J
Haga

Gabriel är en jätte trevlig person, vet vad han gör. Han underlättar jätte mycket, lätt tillgänglig och svarar på alla frågor han har svar på och beskriver på sätt man förstår. Så jag är otroligt nöjd! Tack för all hjälp, Gabriel! Du är en otrolig människa!

Galja A
Eneby Centrum

Jag blev mycket väl bemött av Gabriel Tan från start. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på frågor. Mina förväntningar var höga, och han överträffade dem genom att vara tydlig, strukturerad och målinriktad under hela försäljningsprocessen. Tack vare hans erfarenhet och goda kommunikation kändes hela processen trygg och smidig. Jag är väldigt nöjd med försäljningen av min bostad på Rösgången 15 och kan varmt rekommendera Gabriel Tan till andra som går i sälj tankar.