Efter en sämre period sett till bostadsmarknaden och försök med att sälja våran bostadsrätt så fick vi tipset om Husman Hagberg. Redan vid första kontakt kändes det bra och mäklaren kom med konkreta tips och förslag på hur vi skulle kunna gå tillväga för att sälja bostadsrätten samt lyssnade på våra idéer och tankar. Motgångar som vi upplevde under resans gång svarades med nya idéer och taktiker. Mäklaren överträffade helt klart våra förväntningar!
HusmanHagberg Norrköping
Välkommen till oss på HusmanHagberg i Norrköping och Söderköping! Vi anstränger oss alltid till vårt yttersta för att din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vi har stor passion för vårt yrke och bra koll både på området och mäklarbranschen. Vi kan hjälpa dig både med att köpa och sälja, och anpassar oss såklart efter...
391 omdömen om HusmanHagberg Norrköping
Sedan starten hos Reco 2017
Fredrik är en mycket bra mäklare med stor hängivenhet som visat prov och stark skicklighet. Detta var en bidragande orsak att försäljningen gick i land. Jag kan rekommendera HusmanHagberg.
Personligt och proffesionellt.
Trevlig mäklare. Kan sitt jobb!
Jonas har varit engagerad och aktiv med försäljningen av vårt hus. Han har verkligen ställt upp och alltid varit delaktig. Tack snälla Jonas för allt i samband med försäljningen av vårt hus!
På ett trevligt sätt blev allt bra med foto, visning och möten.
Jätte bra service fran Jonas Lundin.
Jonas är en trygg, kunnig och mycket engagerad mäklare. Han överträffade våra förväntningar under hela försäljningsprocessen. Vi är väldigt nöjda med hans arbete!
Vi önskade en snabb försäljning utan krångel, Fredrik var rätt person!
Vi rekommenderar Fredrik jättestarkt , han är bästa mäklare som finns i Norrköping. Han ordnade visning och kontraktsskrivning på en och samma dag. Jättenöjd 👍🏻👍🏻
Vi rekommenderar Fredrik starkt! Han är väldigt tillmötesgående och engagerad. Han ordnade visning och kontraktsskrivning av bostadsrätten vi var intresserade av på en och samma dag.
Jag blev väl bemött av mäklaren och hela processen har varit proffsig och smidig. Kommunikationen genom hela processen var tydlig och jag kände mig trygg med de råd och svar jag fick. Mäklaren var alltid tillgänglig och öppen för frågor. Rekommenderar denna mäklaren och mäklarfirman starkt!
Mäklaren som handlagt mitt ärende har varit oerhört hjälpsam, responsiv och tålmodig. Min affär har inte varit den lättaste så denne har blivit en erfarenhet rikare, minst sagt. Tack för en toppenmäklare!!
Bra kontakt och uppföljning, oavsett dag och tid!
Mycket bra och profesionell hjälp för både säljare och köpare genom mäklare Jonas Lundin.
Trevlig, tillmötesgående, och noggrann
Anderas Söderstam gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet – proffsig, tydlig i kommunikationen och såg till att allt gick smidigt från start till mål. //Lindövägen 24
Vår mäklare var informativ, snabb på att återkoppla. Lyssnade på våra argument och frågor.
Jag ger högsta betyg. Det finns empati och väldigt serviceinriktad. Starka rekomendationer ger jag
Tack Andreas .du fixade det!!!!!@@
Vi hade turen att få mäklaren Andreas Söderstam, som hjälp och stöd i vårt köpt. Vi kan nog bara säga,,,att de som får Andreas som mäklare i en affär oavsett om man är köpare eller säljare ska vara så tacksamma och glada. Vi ger Andreas högsta betyg. Han är kunnig, hjälpsam, lyhörd, skapar en trygg försäljningen mellan köpare och säljare Vill ni ha en trygg affär anlita Andreas Söderstam
Han är mycket professionell, kunnig och engagerad. Han gjorde hela processen smidig och stressfri. Jag skulle starkt rekommendera honom till alla som letar efter en pålitlig mäklare. Han kommer verkligen att göra sitt bästa för att hjälpa dig att hitta ditt drömhem eller sälja din egendom till ett bra pris. Du kommer inte att bli besviken med Andreas som din mäklare! 🏡💼
Jonas var jättebra. Trevlig och tillmötesgående. Intrycket var bra av Husman Hagberg men jag hade gärna haft mer reklam av lägenheten på sociala medier. Jag sa till om det. När det kom på Facebook hade jag hellre sett en bild av min lägenhet eller uteplats istället för en bild på själva fastigheten. Det skrev jag till Jonas. För övrigt hade Jonas en bra kommunikation. Han är förtroendeingivande.
Proffesionellt bemötande. Mäklaren har varit inlyssnande, engagerad och lätt tillgängligt. Hela affären gick snabbt och smidigt till. Rekommenderas varmt!.
Tack Mirna☺️🙏 Bara trevligt att kunna hjälpa till. Hoppas du och sonen kommer trivas och att det blev bra efter renoveringen ni gjort. Ha en fin sommar Med vänlig hälsning, jonas
Trevligt bemötande. Jätteduktig mäklare
Kvalificerad och kreativ hantering. Lyhördhet för faktisk situation. Bättre än vad jag själv kunnat förutse.
Trevlig och smidig försäljning med Jonas som mäklare.
Tack Christian! Snsbb och smidig affär. Lycka till med dina/era planer //jonas
Eftersom jag anlitat HusmanHagberg tidigare var det en självklarhet att anlita dem även denna gång. Smärtfritt inga konstigheter
Hej Vi blev vänligt bemött av mäklaren. Vi har förväntat redan att vi kommer att blir vänligt bemött av mäklaren. Mäklaren var var väldigt snäll och hjälpsam mot oss. MVH Hussein Khudaida Bostad på Rosendalsvägen 32A
Tack Hussein! Grattis till ett fint hus. Trevligt att träffas och roligt initiativ att ni ville ses och skriva kontrakt i huset. Ha en fin sommar. Med vänlig hälsning, Jonas Lundin
Jonas Lundin på Husman Hagberg har varit mycket arbetsam med att sälja vårat hus och verkligen gjort allt han kunnat. Jonas är en mycket ödmjuk person som kommer gå långt i sin mäklar karriär. Vi är inget annat en super nöjda med Jonas arbete och rekommenderar Jonas starkt till både framtida säljare och även till framtida köpare. STORT TACK
Tack för förtroendet Robban & Sandra🙏 Ärofyllt uppdrag att få hjälpa till att sälja ert fina hus. Stort lycka till med allt som ni har framför er. //jonas
"Jonas på HusmanHagberg en pålitlig, kunnig mäklare. Jonas var helt fullt ut insatt i Kårtorp med andelstomt vad allt innebär med det och vilka banker som fungerar där ute. Det var väldigt viktigt för mig. Jonas har en god intuition och inkännande beskrivelse om värmen i huset som passade in på mig som bor där. Som Jonas hade med i beskrivningen i annonsen. Tack!"
Tack Maria!! Dem orden värmer ordentligt. Vilken resa vi gjort från första telefonsamtalet. Tack för förtroendet och lycka till med allt du har framför dig. Med vänlig hälsning, Jonas
Great service with profesional approach
Thank you Daniel Pleasure was on my side. Nice to be able to guide you to your first home in Sweden. Nice to hear the story of how you have been around the world at all jobs. Good luck Jonas
Husman Hagberg hade endast visning för föranmälda , ej öppen visning som dom hade i Gustavsberg därav det dåliga slutresultatet kanske .
Hej Håkan Tyvärr så visade det sig att intresset för er lägenhet inte blev som man hade hoppats. Dagens marknad är tuff. Vi hade bokade visningar och privata visningar. Vi försökte va kreativa, ändrade text , bilder och bjöd på raketen. Vi jobbade fram ett bud på 175 000:- mer än slutpriset men med förbehåll och det kunde ni inte ta då ni redan köpt en lägenhet i Gustavsberg. Det har varit superkul att jobba med er, många intressanta samtal på vägen. stort lycka till i Stockholm. Jonas
......................................
Jag upplevde mäklaren som stressad och ibland även otrevlig. Mycket information om huset saknades, jag upplevde mäklaren som slarvig.
Vi blev bemötta med värdighet och förståelse hur vi ville ha det. Jonas Lundin skötte hela affären på bästa tänkbara sätt. Förväntningarna infriades till fullo.
Tack för dem fina orden Eva🙏 Stort att få uppdraget att sälja åt er, mycket känslor då ni bott sedan 1974 i huset. Kul att allt föll sig så som ni önskade och att det är en så härlig familj som tar över huset. Trevlig helg //jonas
Varmt och seriöst intryck från första kontakt till färdig affär.
Kul att höra Clara😊🙏 Tack för dem orden och trevlig helg
Superbra mäklare! Mycket trevlig, lätt att samarbeta med, lyhörd och snabb i återkoppling. Har känt mig trygg under hela processen. Kan varmt rekommendera Jonas som mäklare!
Tack själv Sabina! Kul att det blev försäljning så ni kan fokusera på sommarens planer. Lycka till med allt, vi ses o hörs jonas
Min mäklare Jonas Lundin var väldigt förstående och hade många tips och idéer om hur vi skulle kunna få lägenheten såld till bästa pris så snabbt som möjligt med tanke på att det var tidspress på min sida så gjorde Jonas allt han kunde för att få det gjort i tid. Jonas lyckades verkligen slå alla förväntningar med både tidspress och oerfaren säljare. Super trevlig person med mycket energi och idéer alltid redo att svara mina frågor och hjälpa till.
Världsklass David! Tack för dem fina orden🙏 Lycka till i Asien och dina framtida planer jonas
Jonas mäklare : Proffesionell, glad och trevlig, väldigt lätt att ha att göra med. Vad mer kan man önska ? Mvh Renée Stenson
Tack för dem fina orden! Lycka till med din fina lägenhet. vh jonas
Trevlig effektiv snabb alla papper iordning pålitlig hjälpsam
Alltid kul att få hjälpa till! Blev ju jättebra för dig/er, jättekul. Nu har du dottern i egen lägenhet i närheten. Trevlig kväll jonas
Andreas kämpar som få andra och är måna om både sina säljare och köpare. Jag har anlitat Andreas 3 ggr nu och blir lika nöjd varje gång. En riktig klippa!
Gustav är en trevlig kille med rätt inställning! Han är kunnig kring sitt arbete och man känner sig aldrig jobbig att ställa en fråga för mycket! Vi kunde inte bli mer nöjda, proffsigt rakt igenom!
Hej Michaela, Tack för ditt omdöme. Gustav är väldigt glad för din feedback. Ni är varmt välkomna tillbaka till oss på Husmanhagberg
Jag kunde inte fått en bättre mäklare. Fantastiskt engagemang och bemötande. Jag är jättenöjd.
Hej Christina! Tack för din feedback till Andreas. Stort grattis till din nya lägenhet och lycka till framåt. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på HusmanHagberg Norrköping.
Jag fick ett mycket vänligt, hjälpsamt och proffsigt bemötande av min mäklare.
Hej Cecilia! Tack för din feedback till Andreas. Stort grattis till din nya lägenhet och lycka till framåt. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på HusmanHagberg Norrköping.
Har fått allt man kan önska av vår mäklare Andreas Söderstam. Engagemang, kompetens och bra värderingar. Mycket enkelt att rekommendera Andreas till alla som söker en mäklare.
Hej Magnus! Tack för ditt omdöme till Andreas. Han är otroligt tacksam för förtroendet. Du är alltid välkommen till oss på HusmanHagberg Norrköping.
Andreas Söderstam lägger verkligen all sin energi på att hjälpa dig sälja objektet så bra som möjligt. Samtidigt är han är ärlig mot köparen. En av de bättre mäklarna jag haft att göra med. Kan varmt rekommendera
Hej Tomas! tack för din fina feedback till Andreas. Du är alltid varmt välkommen till oss på HusmanHagberg.
Bra information under hela försäljningen kan varmt rekommendera andreas
Hej Roger! Tack för din feedback till Andreas. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på HusmanHagberg Norrköping.
Jag tycker HusmanHagberg Norrköping är seriösa och bra att komma överens. Har haft Gustav som mäklare och riktigt bra och hjälpsam.
Hej Mervan! Tack för din feedback till Gustav och kontoret. Grattis till ditt husköp! Du är alltid varmt välkommen till oss på HusmanHagberg Norrköping.
Bra engagemang av mäklaren. Vi är nöjda med resultatet
Hej Niklas! Tack för din feedback till Andreas. Grattis till husköpet och stort lycka till framåt önskar vi på HusmanHagberg Norrköping.