Andreas Söderstam

Andreas Söderstam

Andreas Söderstam är mäklare på HusmanHagberg Norrköping

Andreas Söderstam har varit registrerad mäklare sedan 2015-09. Andreas Söderstam har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Söderstam har haft 12 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-03

113 omdömen om Andreas Söderstam

Sedan starten hos Reco 2019
Eleonor I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Söderstam en del av HusmanHagberg Norrköping
Centralt/Norrtull

Jag är mycket nöjd med min upplevelse av mäklaren och hela affären. Mäklaren visade stor professionalism. De hade en tydlig plan och höll mig informerad genom hela processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg. Sammanfattningsvis var det en positiv upplevelse, och jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som letar efter en pålitlig och kunnig partner i sin bostadsaffär!

Johan E
Björkalund

Bra, effektiv, tydlig och tillmötesgående. Rekommenderas!

Annelie P
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Söderstam en del av HusmanHagberg Norrköping
Östra Ryd

Bara bra att säga. Gullig och kunnig kille.

Nicole S
Krokek

Vår upplevelse är att Andreas är en genuin och trevlig person som gör sitt bästa för båda parter. En mycket smidig affär för vår del där man känt stöd hela vägen! Snabb respons hela tiden. Tack för all hjälp och ett fint bemötande, nu ser vi fram emot att flytta in i vårt nya hem ☺️🙏

Mato G
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Söderstam en del av HusmanHagberg Norrköping
Pryssgården

Min uppfattning är att Andreas verkligen försökte att få den bästa lösningen på försäljningen.

Billy B
Krokek

Trevlig kille som förklarar saker så man förstår!

Therese K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Söderstam en del av HusmanHagberg Norrköping
Centralt

Vi har fått ett bra bemötande. Andreas är kunnig, professionell och tydlig.

Beatrice J
Vrinnevi

Har redan från start känt stor tillit till Andreas på HusmanHagberg då han har varit öppen och ärlig och tillgänglig för frågor. Han har låtit oss säljare vara involverade så som att tycka till om annonsen, bilder och agerat bollplank i samband med budgivningen. Ända in i det sista så har han stöttat och säkerställt att vi känner oss säkra på vårt beslut, något som har uppskattats enormt! Vill du har en engagerad, lugn och ärlig mäklare - kör då på Andreas!

Tony L
Vilbergen

Mäklaren Andreas Söderstam tog emot mig med öppna armar när vi var på visningen han är både kunnig och trevlig och ärlig och kan varmt rekommendera honom som mäklare , affären gick snabbt och smidigt MVH T.L

Eva Maria A
Vikbolandet

Ett trevligt bemötande av vår mäklare, som har utfört det vi kommit överens om.