Anders Wallén

Anders Wallén

Anders Wallén är mäklare på Fastighetsbyrån Nyköping

Anders Wallén har varit registrerad mäklare sedan 1991-06. Anders Wallén har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.7. Anders Wallén har haft 31 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

118 omdömen om Anders Wallén

Sedan starten hos Reco 2015
Marianne T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Centralt Öster

Trevlig, tog sig tid,, gav tips och råd

Artur M
Krikonbacken

En engagerad och professionell mäklare med en imponerande känsla för service och detaljer. Med sin expertis och sitt driv skapade de en smidig och framgångsrik försäljningsprocess. Deras lyhördhet och skickliga kommunikation gjorde att hela affären kändes trygg och väl genomförd. En mäklare som verkligen brinner för sitt arbete och som alltid sätter kundens bästa i fokus.

Niclas P
Krikonbacken

Vi köpte vår bostad genom Anders och är mycket nöjda med hela upplevelsen. Från första visningen till kontraktsskrivningen var han professionell, kunnig och tillmötesgående. Anders var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav oss tydlig information genom hela processen. Han skapade en trygg och smidig affär genom sin lyhördhet och sitt engagemang, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna som köpare.

Agneta J
Tystberga

Väldigt trevligt bemötande och väldigt kunnig. Lätt att ha kontakt med. Jag är helnöjd med Anders.

Eric J
Tystberga

Trevlig, jordnära och smidig. Levererade en trevlig upplevelse vid husköpet.

Erik U
Oxelösund

Anders är en kunnig och driven fastighetsmäklare. Han har hanterat det aktuella försäljningsuppdraget på ett sätt som måste sägas vara med beröm godkänt.

Signe J
Tystberga

Jag upplevde Anders som mycket kunnig inom sitt område, med ett proffsigt bemötande. Jag kände mig väldigt trygg med att ha Anders som mäklare både genom köp och försäljning.

Mats C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Nyköping Väster

Mycket kunnig, trevlig och hjälpsam! Trotts dålig konjunktur, kämpande i marknaden gick det till slut att sälja - jag är nöjd! Kan inte se någon bättre person i detta jobb, han vill verkligen hjälpa mej som säljare!

Bengt A
Bryngelstorp

Lyhörd och lätt att samarbeta med.

Ronny L
Kisäng

Toppen jättebra kan inte vara mer 😄