Rebecka Jänkälä

Rebecka Jänkälä

Rebecka Jänkälä är mäklare på Fastighetsbyrån Nyköping

Rebecka Jänkälä har varit registrerad mäklare sedan 2015-03. Rebecka Jänkälä har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 248 omdömen med ett betyg på 4.6. Rebecka Jänkälä har haft 39 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

248 omdömen om Rebecka Jänkälä

Sedan starten hos Reco 2023
John Leif J
Vrena

Mycket bra välstrukturerad mäklare som genomförde vår försäljning av gården. Övrigt så har fastighetsbyrån ett vältänkt system genom hela affärsprocessen. Tackar er alla från oss alla.

Karl-Erik L
Oxelösund

Trevlig glad och kunnig. När vi aldrig har sålt ett hus är det svårt att veta vad vi ska ha för förväntningar förutom att huset ska bli sålt. Vi har en känsla av att hon har gjort ett bra jobb på visningarna och telefonsamtalen till spekulanter. Vi har fullt förtroende för Rebecka.

Jan-Erik J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecka Jänkälä en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Nyköping Väster

Trevligt bemötande, serviceinriktad, tydlig och pålitlig

Nehar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecka Jänkälä en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Nyköping Väster

Levde upp till våra förväntningar och fick bostaden såld när den endast låg under ”på gång” på deras egna hemsida. Passade oss väldigt bra då vi föredrog en smidig försäljning och slapp massor av visningar. Vi rekommenderar och skulle välja henne vid kommande försäljningar.

Mikael T
Bergshammar

Bra och snabbt bemötande för visning av bostaden. Även nästa visning för "kontrollbesiktning" innan beslut av köp var suveränt!

Eva H
Högbrunn

Trevlig,kunnig driven.Förklarar så man förstår.

Arlinda L
Högbrunn

Trevlig, duktigt på sitt jobb bra bemötande, engagerad

Nin B
Sålde en tomt med hjälp av Rebecka Jänkälä en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Nävekvarn - Sjöskogen

Mycket proffsig och dessutom trevlig mäklare. Tydlig information och förklarar bra. Får bästa betyg av mig.

Elias H
Oxelösund

Rebecka gav ett professionellt intryck som ledde till en enkel och trygg affär. Rekommenderar varmt Rebecka då hon är en duktig kommunikatör och upplevs som en av dem bästa mäklarna vi träffat.

Svar från Rebecka Jänkälä

Tusen tack för varma rekommendationer :) Hoppas ni kommer trivas fint i ert nya hem

Elin D
Oxelösund

Rebecka är trevlig, tillmötesgående har ett professionellt bemötande. Hon ser till både köpare och säljare samt förmedlar sin kunskap på ett tydligt sätt så alla parter ska känna sig trygga. Kan varmt rekommendera Rebecka som mäklare.

Svar från Rebecka Jänkälä

Tack Elin för fina ord :) känns skönt att höra att ni är nöjda