Fastighetsbyrån Nyköping

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTwelveYears
1 272
4.7

Nyköping är med sin närhet till havet och hela världen en attraktiv småstad i Sörmland. Det byggs mycket och många flyttar hit för att njuta ett lugnare stadsliv med utmärkta kommunikationer: Skavsta flygplats gör det enkelt att snabbt ta sig runt i Sverige och världen och Stockholm ligger bara en dryg timme bort med tåg. ...

1272 omdömen om Fastighetsbyrån Nyköping

Sedan starten hos Reco 2013

Kjell G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Sandberg en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Jag tycker väldigt bra bemötande av Jessica hon är också väldigt kunnig och hjälpsam rekommenderar henne tack mvh kjell

Gunnar E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecka Jänkälä en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Oppeby

Jag är nöjd med hennes arbete med mitt köp av lägenheten har fått hjälp med ärenden vid behov

Anton N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Sandberg en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Högbrunn

Fått ett otroligt trevligt bemötande av Jessica under hela resans gång! Bra respons och tydlig kommunikation om förväntningar och förhoppningar! Skulle rekommendera Jessica till alla som vill sälja/ köpa på en smidigt och tryggt sätt.

Barbro G
Nyköping Väster

Bra och vänligt bemötande. Får snabba svar på frågor. Smidigt övertagande av Fruängsgatan 29 A

Nicole Jusupovna L

Trevlig och snabb respons. Tack

Anna S
Oxelösund

Jag tycker inte alls om att ta in folk i mitt hem. Första gången vi sågs så kom Rebecka för att ”verkligen bedöma mitt hus”, inför en värdering. Det var långt långt utanför min komfortzon, men Rebecka slog hål på min obekväma känsla direkt! Hon är ödmjuk, intresserad, rak, rolig, och väldigt lätt att kommunicera med. Som mäklare ger hon ett kunnigt intryck, är lösningsorienterad och trevlig! Vi är jättenöjda!

Patteera C
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecka Jänkälä en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Oxelösund

Hon är vänlig, trevlig och ärlig uppskattat mycket med henne +++++

Marianne T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Centralt Öster

Trevlig, tog sig tid,, gav tips och råd

Florence Viktoria N
Rosenkälla

Rebecka är lyssnande, och ger ett proffsigt kunnande, svarar alltid fort på mejl och sms. Kan varmt rekommendera Rebecka vid en fastighet/lägenhetsaffär. Sålde mitt hus på mycket kort tid. .

Florence Viktoria N
Skrev om Rebecka Jänkälä en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Mycket fint bemötande. Trevlig, vänlig, kunnig och en bra informatör. Fick bra svar på mina frågor och funderingar. Rebecka sålde mitt hus på mycket kort tid 😊. Jättenöjd REKOMMENDERAS

Ingegerd Margareta D
Sålde sitt hus med hjälp av Madeleine Jansson en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Harg

Engagerad med ett trivsamt bemötande. Anstränger sig verkligen för att hitta rätt köpare.

Dick Carl Oskar L
Harg

Det har fungerat bra, har inget att anmärka på. Har svårt att bedöma när jag ej har någon erfarenhet av mäklare efter 1996.

Staffan M

Gott. Vänlig, kunnig, god informatör

Artur M
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Krikonbacken

En engagerad och professionell mäklare med en imponerande känsla för service och detaljer. Med sin expertis och sitt driv skapade de en smidig och framgångsrik försäljningsprocess. Deras lyhördhet och skickliga kommunikation gjorde att hela affären kändes trygg och väl genomförd. En mäklare som verkligen brinner för sitt arbete och som alltid sätter kundens bästa i fokus.

Lana A
Peterslund

Toppen bemötande. Jens är mycket kunnig och bra mäklare. Rekommenderas !

Niclas P
Krikonbacken

Vi köpte vår bostad genom Anders och är mycket nöjda med hela upplevelsen. Från första visningen till kontraktsskrivningen var han professionell, kunnig och tillmötesgående. Anders var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav oss tydlig information genom hela processen. Han skapade en trygg och smidig affär genom sin lyhördhet och sitt engagemang, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna som köpare.

Tovås Karl Adam Atle M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Madeleine Jansson en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Brandholmen

Trevligt bemötande och vi fick bra med hjälp under hela processen, rekommenderas!

Gun R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jens Öhling en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Mycket bra bemött. Snabba svar

Sara J
Frösäng

Bra och trevligt bemötande. Vi hade hoppats på att få lägenheten såld inom tre månader, den blev såld på bara två veckor. Hon är trevlig och mycket engagerad. När min sambo fick tag i en köpare via sin kollega, var hon snabbt på plats hos oss för en privat visning, vilket vi tycker var mycket tillmötesgående.

Paul B
Frösäng

Mycket engagerad och snabb på att svara på frågor man haft på sms. När jag meddelade henne att jag fått tag i en köpare så kom hon efter en halvtimme och ordnade en privat visning. Allt exemplariskt.

Martti T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nyköping
Oxelösund

Kort beskrivet: hon är saklig, kunnig, smidig, lyhörd och allmänt trevlig.

Leif C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nyköping
Centralt Öster

Väldigt trevligt och korrekt med fskta

Britt-marie W
Köpte sitt hus med hjälp av Jens Öhling en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Artigt bemött. Lyhörd för våra önskemål. Ger förtroende.

Eva R
Frösäng

Proffsigt och fint bemötande. Lätt att få kontakt med. Trevlig och vänlig. Kollar noga frågor med mig, som kund, vad det gäller både försäljning och köp. Helt enkelt JÄTTEBRA

Svar från Rebecka Jänkälä

Tack Eva, kul att du är nöjd :) Din nya bostad kommer bli toppen för dig.

Gerd Elisabet B
Bränn-ekeby

Tillgänglig, tydlig, noggrann , hjälpsam och trevlig

Hjalmar I
Nyköping Väster

Rebecka är lyhörd och kunnig, snabb i kommunikation under hela processen, bra helhetsgrepp och samtidigt känsla för detaljer. Väldigt nöjd och trygg med Rebecka som vår mäklare.

Svar från Rebecka Jänkälä

Stort tack för fina rekommendationer :)

Josefin F
Nyköping Väster

Rebecka är tillgänglig, kommunikativ, kunnig och trevlig! Processen har varit trygg och smidig från första kontakt till signerat kontrakt. Vi är otroligt nöjda med den hjälp och det bemötande vi fått.

Svar från Rebecka Jänkälä

Tack Josefin för fina ord, hoppas ni kommer trivas inne i stan :)

Elselill Birgitta D
Nävekvarn - Sjöskogen

Bra bemötande Förväntningar att vi skulle få sålt snabbt men det dröjde till november

Nils Olof Gunnar S
Svalsta

Vi fick ett bra intryck av Rebecka och hon levererade det vi förväntade oss. Skulle gärna rekommendera Rebecka till någon som går i sälj tankar .

Svar från Rebecka Jänkälä

Tack så mycket. Nu kan ni ägna er tid till annat än att klippa gräsmatta och skotta snö :)

Matilda S
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecka Jänkälä en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Svalsta

Våran upplevelse av Rebecka är att hon är en lättsam och kunnig mäklare som speglar trygghet. Är lätt att nå. Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fått!

Svar från Rebecka Jänkälä

Tack för fina ord det värmer :)

Kim S
Köpte sitt hus med hjälp av Madeleine Jansson en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Nävekvarn

Professionell och trovärdig i sitt bemötande och fick det hela att kännas enkelt.

Agneta J
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Tystberga

Väldigt trevligt bemötande och väldigt kunnig. Lätt att ha kontakt med. Jag är helnöjd med Anders.

Eric J
Tystberga

Trevlig, jordnära och smidig. Levererade en trevlig upplevelse vid husköpet.

Sussanne Linnéa A
Nävekvarn

Proffsig och trevlig. Ärlig och kunnig i sitt yrke. Lätt att prata med,lyssnar och kommer med input som är bra. Tack för din hjälp

John Leif J
Vrena

Mycket bra välstrukturerad mäklare som genomförde vår försäljning av gården. Övrigt så har fastighetsbyrån ett vältänkt system genom hela affärsprocessen. Tackar er alla från oss alla.

Svar från Rebecka Jänkälä

Tack för att jag fick möjligheten att sälja er fina gård :)

Mattias A
Oxelösund

Snabb och kontinuerlig kontakt under hela processen. Trygg försäljning av min bostad!

Carlo J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Madeleine Jansson en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Oxelösund

Madeleine är mycket tillmötesgående och hjälpte till med allt som vi behövde. M.v.h Carlo

Erik U
Oxelösund

Anders är en kunnig och driven fastighetsmäklare. Han har hanterat det aktuella försäljningsuppdraget på ett sätt som måste sägas vara med beröm godkänt.

Jennifer Q
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jens Öhling en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Centralt Öster

Väldigt vänligt och trevligt bemötande av Jens. Gav ett proffsigt intryck och svarade tydligt på våra frågor och det vi undrade kring. Enkel och fin kommunikation under processens gång. Har svårt att föreställa mig en mer trygg, reko och trevlig mäklare än just Jens.

Stefan Ingvar J
Stavsjö

Hon hamnade inom sin värdering av fastigheten. Lättillgänglig och snabba återkopplingar. Sålde fastigheten snabbt.

Lisbeth L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jens Öhling en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Centralt Öster

Ett vänligt och proffsigt bemötande. Löpande uppdatering.

Maj B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nyköping
Oxelösund

Mycket trevlig och hon är prof

Karl-Erik L
Oxelösund

Trevlig glad och kunnig. När vi aldrig har sålt ett hus är det svårt att veta vad vi ska ha för förväntningar förutom att huset ska bli sålt. Vi har en känsla av att hon har gjort ett bra jobb på visningarna och telefonsamtalen till spekulanter. Vi har fullt förtroende för Rebecka.

Svar från Rebecka Jänkälä

Tack Kalle det tog sin tid men vi gav oss inte :)

Bo Lennart H
Bryngelstorp

Helt ok men nu väntar jag på ett handpenningen skall utbetalas till mej.

Marita E
Stenkulla

Trevlig och tillmötesgående. Upplevde att hon hade ett fint bemötande.

Maria P
Stenkulla

Tillmötes gående och snabb på att återkoppla både med SMS + telefon under hela försäljningstiden. Tydlig vid försäljning

Steve I
Oppeby

Glad och saklig .Jätte bra. Trodde allt skulle bli krångligt. Men nej, hon förklarade allt så bra. Fick jätte bra information hela tiden. Engagerad.positiv. Duktig.

Ida L
Tystberga

Tydlig kommunikation, bra återkoppling och lyssnade på hur vi ville ha försäljningen.

Helen A
Oppeby

Väldigt bra bemötande från Madeleine. Både av värdering av hus&när jag var köpare av en lägenhet hon sålde. Trevlig&hjälpsam.

Michael Douglas C
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Nyköping
Bergshammar

Vårt uppskattning av Lena är att hon är trvlig och kunnig.