Jennifer Lagerstedt

Jennifer Lagerstedt

Jennifer Lagerstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm

Jennifer Lagerstedt har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Jennifer Lagerstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.5. Jennifer Lagerstedt har haft 13 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2024-11

11 omdömen om Jennifer Lagerstedt

Sedan starten hos Reco 2024
Alejandra L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Lagerstedt en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Allting gick superbra tack vare Jennifers professionalism och kundservice!

Helena H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Lagerstedt en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Trevliga Jennifer som smidigt och lätt ordnade allt vid vår försäljning. Vi skulle gärna rekommendera henne till andra.

Lena R
Östermalm / Gärdet

Inte levererat på det man sagt.

Atle A
Östermalm / Gärdet

Mycket nöjd med Jennifers service och stöd under försäljningen av min lägenhet på Gärdet!

Svar från Jennifer Lagerstedt

Tack Atle för din fina rekommendation! Det var ett nöje att få hjälpa till med din bostadsaffär. Vi hörs framöver! Allt gott! Jennifer Lagerstedt

Nina S
Östermalm / Gärdet

Mycket trevligt bemötande. Hon är tillmötesgående och engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Jennifer.

Svar från Jennifer Lagerstedt

Tack Nina för fina ord, uppskattas stort. Tack för bra och enkelt samarbete! Hör av dig om det finns något mer jag kan hjälpa till med! Hälsningar Jennifer Lagerstedt

Clara B
Östermalm / Gärdet

Trygg, lugn, saklig och väldigt enkel kommunikation. Jennifer, du gjorde vår första bostadsaffär till ett nöje!

Svar från Jennifer Lagerstedt

Stort tack Clara för dina fina ord. Det var ett nöje att få hjälpa er! Vänliga hälsningar Jennifer Lagerstedt

Frida A
Östermalm / Gärdet

Mycket trevligt bemötande, väldigt tillmötesgående och inlyssnande. Svarar alltid snabbt på frågor och har även efter köpet varit väldigt hjälpsam. Jennifer får högsta betyg från mig!

Svar från Jennifer Lagerstedt

Stort tack Frida för mycket fina ord, uppskattas stort. Alltid så trevligt att ha med dig att göra. Önskar dig allt gott! Hälsningar Jennifer Lagerstedt

Anina S
Östermalm / Nedre Gärdet

Har blivit väl bemött men jag ifrågasätter budgivningsprocessen.

Christina R
Östermalm

Processen kändes snabb och effektiv, vi är super nöjda.

Svar från Jennifer Lagerstedt

Stort tack Christina för fina ord, uppskattas stort. Tack för trevligt samarbete:). Tveka inte att höra av er med funderingar. På återhörande. Allt gott! Jennifer Lagerstedt

Cajsa W
Östermalm

Fantastiskt bra på alla sätt och vis!

Svar från Jennifer Lagerstedt

Stort tack Cajsa för fin rekommendation. Uppskattas stort. Tveka inte att höra av dig. Allt gott! Hälsningar Jennifer Lagerstedt