Ordning och reda, väldigt hjälpsam i hela processen.
Emma Kafle
Emma Kafle är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna
.Emma Kafle har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Emma Kafle har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 172 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Kafle har haft 42 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
172 omdömen om Emma Kafle
utmärkt, ärlig, kommunikativ och mycket hjälpsam.
Emma är otroligt energisk och hjälpsam med allt som jag ville har svar på. Kunnig och hade svar på alla mina frågor. Dom nästa lovorden till Emma.
Jag har varit på många visningar Och träffat många Mäklare Men Emma Kafle var bäst Kort förklaring
Drivande, upplysande. Satte press på mig som säljare. Lite för mycket ovidkommande info ibland. Under säljprojessen undrade jag om hon gick mina ärenden eller om hon föll i fällan att lyssna på eventuellt köpare. Som inte var aktuella intressenter från ruta. Dvs flertalet planterade behov på fastigheten som inte fanns. Min spekulation är att de personerna ville få oss som säljare att sänka vårt pris. Där kan jag tycka att Emma ska vara mer insatt i våtutrymmen fuktspärrar.
Emma upplevs som en mycket kompetent mäklare med svar på alla våra frågor. Vi har känt oss trygga genom hela affären och har det varit minsta tveksamheter från vår sida har Emma svarat på våra frågor blixtsnabbt.
Emma har varit en enastående mäklare under hela vår försäljningsprocess. Hennes tydlighet och pedagogiska sätt att förklara varje steg gjorde att vi kände oss trygga och välinformerade från början till slut. Emma var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och gav oss värdefulla råd som verkligen hjälpte oss att fatta de bästa besluten. Hennes professionalism och engagemang överträffade våra förväntningar, och vi är otroligt tacksamma för hennes insatser. Vi kan varmt rekommendera Emma till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare.
Emma är otroligt engagerad och skötte hela processen väldigt vi bytte mäklare efter ett tag till Emma och vi är väldigt nöjda. Hon hade stort engagemang hela tiden även fast de blev många visningar och det tog lång tid att sälja. Man fick hela tiden återkoppling och hela affären kändes trygg. Skulle absolut rekommendera Emma.
Professionellt, engagerande, tillmötesgående med omsorg!
I get a good professional service from Emma am satisfied.