The experience is good. She is very kind and helpful , guided us well throughout the process.
Maria Lincoln
Maria Lincoln är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna
.Maria Lincoln har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Maria Lincoln har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-05 och har fått 226 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Lincoln har haft 52 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
226 omdömen om Maria Lincoln
Duktig på det hon gör och väldigt snabb och effektiv och jag rekommenderar henne varmt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Glad och vänlig. Duktig på att informera
Maria är verkligen supertrevlig som mäklare och som person! Väldigt professionell, insatt och kunnig inom sitt område. Hon var driven och transparent genom hela säljprocessen. Ett stort plus var även att hon var lättillgänglig och strategisk kring hela säljpusslet.
Trygg och pålitlig i kontakten med oss som säljare.
Vi är jättenöjda med Maria! Hon är duktig, noggrann och supertrevlig mot alla!
Vi ger Maria våra varmaste rekommendationer. Hon hade en tydlig plan inför försäljningen och hade ett driv som gjorde förberedelserna effektiva. Hon är rak och tydlig i sin kommunikation och hon höll oss väl uppdaterade genom hela försäljningen. En mäklare som anpassar sitt arbete efter rådande marknad och med stor kunskap om området hon arbetae i.
Bästa mäklaren i kommunen. Otroligt duktig och en enorm fingertoppskänsla.
Maria är verkligen den bästa mäklaren och jag rekommenderar henne utan tvekan
Ett sprudlande energiknippe, hon tog sig alltid tid till frågor vi hade, hon hade väldigt god lokalkännedom och hon levde upp till alla våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med Maria!