Emma visade en djup förståelse för den lokala marknaden och hennes professionalism var uppenbar i varje interaktion. Hon gick utöver det vanliga för att se till att hela processen var smidig och stressfri. Tack vare hennes expertis och engagemang hittade vi det perfekta hemmet. Jag rekommenderar starkt hennes tjänster till alla som vill köpa ett hus.
Emma Kafle
Emma Kafle är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna
.Emma Kafle har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Emma Kafle har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Kafle har haft 43 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
178 omdömen om Emma Kafle
Bästa mäklaren vi har haft nöjet att samarbeta med!
Jag tycker att Emma Kafle är en smart och aktiv försäljare som har förmågan att övertyga och underlätta för båda parter.
Det hela har varit smidigt och fungerat bra , Emma är väldigt informativ så att det är lätt att förstå hur allt fungerar !
Super härlig mäklare som hjälpte oss igenom fastighetsförsäljningen med bravur. Extra plus för alltid Snabb respons.
Emma är proffsig och har den mjuka och välkomnade sidan.
Ordning och reda, väldigt hjälpsam i hela processen.
utmärkt, ärlig, kommunikativ och mycket hjälpsam.
Emma är otroligt energisk och hjälpsam med allt som jag ville har svar på. Kunnig och hade svar på alla mina frågor. Dom nästa lovorden till Emma.
Jag har varit på många visningar Och träffat många Mäklare Men Emma Kafle var bäst Kort förklaring