Ewa är lyhörd för vad vi ville och tyckte. Hon är lätt att nå och återkopplade snabbt om hon var upptagen när jag försökte kontakta henne. Vi har ingen eller dålig erfarenhet av försäljning men hon var tålmodig och förklarade.
Ewa Thorsell
Ewa Thorsell är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna
.Ewa Thorsell har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Ewa Thorsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.7. Ewa Thorsell har haft 29 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
20 omdömen om Ewa Thorsell
Mestadels sköttes kontakten av min fru. Men hade kontakt med Ewa vid visningar, besiktning mm. Hon tog sig tid och förklarade och lyssnade in våra frågor och önskemål.
Vänligt, kunnigt o mycket trevligt bemötande.
Tillgängligt och aktiv, gav feedback snabbt när vi hade några funderingar och frågor.
Hon var mycket seriös i sitt arbete och var alltid tillgänglig när vii behövde ringa henne Vi är mycket nöjda med henne 🌸
Ett både professionellt och trevligt bemötande och en gedigen erfarenhet i alla situationer.
Aktiv, positiv, lyhörd. Jag rekommenderar Ewa för liknande uppdrag!
Ett professionellt, kunnigt, engagerat och trevligt bemötande
Ingen som ger upp. Professionell.
Mycket proffsig och personlig mäklare som man lätt får förtroende för . Bra uppdateringar under försäljningen och bra teamwork med Maria Lincoln under semestermånaden juli .