Hon är bra tje och hon är hjälpsam
Emma Irenheim
Emma Irenheim är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Emma Irenheim har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Emma Irenheim har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.7. Emma Irenheim har haft 39 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
57 omdömen om Emma Irenheim
Fick ett väldigt trevligt bemötande av Emma från första telefonkontakten och genom hela processen med bostadsköpet. Emma var också väldigt tillgänglig vid frågor och funderingar. Väldigt nöjda :)
Proffsig och kommunikativ samt varit ett bra stöd genom processen vid försäljningen av huset.
Fantastisk bra visning, hade bra svar på frågor man ställde och även visade skavanker som fanns, vilket gjorde att jag till 100% visste vad jag köpte, tyckte de va väldigt bra gjort.
Vi uppskattade Emma för ett trevligt bemötande., Hennes kunnighet och korrekthet imponerade. Vi fick klara besked om vad som gällde. Tider för möte och visning blev enligt uppgörelse. Som helhet har vä bara gott säga.
Väldigt saklig och tydlig! Trevlig och snäll! Hjälpt till med de vi undrar över
Emma var lätt att bolla med och var ofta anträffbar vid frågor och tankar man hade.
Mycket trevlig mäklare med professionellt och varmt bemötande. Kändes tryggt redan efter första mötet med Emma. Vi är väldigt nöjda med Emma.
Mycket trevlig mäklare med mycket driv. Hon ger sig inte i första hand. Försäljningen gick väldigt fort när det väl satte igång. Tog lite tid att få intressenter men det handlade mer om bostadsmarknaden snarare än mäklaren. Allt som allt mycket nöjd med denna mäklare.
Tack så mycket för ditt fina omdöme och för ert förtroende att få sälja lägenheten! Ha en fortsatt fin sommar. Hälsningar Emma
Vänligt och proffsigt bemötande. Mycket snabb och tydlig kommunikation.